0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 26 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Szkodliwe substancje w żywności - Agata Witczak - 30 %

Szkodliwe substancje w żywności

Pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne

Książka przedstawia aktualny stan wiedzy o składnikach surowców i produktów żywnościowych oraz dodatkach i zanieczyszczeniach, które w określonych warunkach mogą być szkodliwe ...
69,30 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie człowieka a zdrowie publiczne Tom 3 - 30 %

Żywienie człowieka a zdrowie publiczne Tom 3

Żywienie człowieka a zdrowie publiczne to trzeci tom wielokrotnie wznawianegopodręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pozostałe tomy podręcznika to Żywienie człowieka...
69,30 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu. t. 1 - 30 %

Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu. t. 1

Redaktor: Jan Gawęcki
Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu to pierwszy tom wielokrotnie wznawianego podręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pozostałe tomy podręcznika to Żywieni...
83,30 zł 119,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Bezpieczeństwo żywności. Współczesne problemy analityczne - Praca zbiorowa - 30 %

Bezpieczeństwo żywności. Współczesne problemy analityczne

Wydawca: Elamed
Zgodnie z rozporządzeniem z 2002 roku, żywność kwalifikuje się jako niebezpieczną, jeśli jest ona szkodliwa dla zdrowia i nie nadaje się do spożycia przez ludzi. Ciągły monitoring procesu wytwarzan...
56,00 zł 80,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Diagnostyka laboratoryjna w dietetyce - Ewa Stefańska - 35 %

Diagnostyka laboratoryjna w dietetyce

Redaktor: Lucyna Ostrowska
Wydawca: PZWL
Zrozumienie i wykorzystanie w praktyce wyników badań laboratoryjnych jest jedną z bardzo ważnych umiejętności każdego dietetyka. Dzięki tej publikacji Czytelnicy mogą poznać aktualny stan wi...
96,85 zł 149,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta eliminacyjna - Joanna Dronka-Skrzypczak - 35 %

Dieta eliminacyjna

Wydawca: PZWL
Książka, która rozwiewa wątpliwości na temat tego czy i kiedy dieta eliminacyjna jest niedoborowa. Kiedy eliminujemy pokarmy z diety? Dlaczego tak wiele osób się na to decyduje? Co na...
51,35 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta w chorobach nerek przed dializą - Barbara Pyszczuk - 35 %

Dieta w chorobach nerek przed dializą

Jak ułożyć i kontrolować swój plan żywieniowy

Wydawca: PZWL
Dieta w chorobach nerek przed dializą to przewodnik i poradnik, który w oparciu o najnowsze wytyczne dietetyczne opracowane na podstawie aktualnych źródeł naukowych, pozwoli zaplanowa...
51,35 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietetyka w chirurgii bariatrycznej - 35 %

Dietetyka w chirurgii bariatrycznej

Wydawca: PZWL
Publikacja stanowi kompleksowy przegląd zagadnień z zakresu chirurgii bariatrycznej: od problematyki otyłości i związanych z nią zaburzeń metabolicznych, poprzez rodzaje operacji bariatrycznych, ic...
116,35 zł 179,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietetyka w psychiatrii i neurologii - 35 %

Dietetyka w psychiatrii i neurologii

Redaktor: Lucyna Ostrowska
Wydawca: PZWL
Dietetyka w psychiatrii i neurologii jest książką z zakresu edukacji żywieniowej przeznaczoną nie tylko dla lekarzy psychiatrów, lekarzy rodzinnych, dietetyków, psychologów, st...
77,35 zł 119,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietetyka. Kompendium - 35 %

Dietetyka. Kompendium

eBook (epub, mobi)
100,10 zł 154,00 zł
Do koszyka
Dietetyka. Kompendium - 35 %

Dietetyka. Kompendium

Redaktor: Lucyna Ostrowska
Wydawca: PZWL
Dietetyka. Kompendium to podręcznik zawierający aktualną wiedzę o żywieniu człowieka zarówno zdrowego, jak i chorego, w różnych grupach wiekowych i stanach fizjolo¬gicznych, zwrac...
100,10 zł 154,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dysbioza jelitowa - Mirosława Gałęcka - 35 %

Dysbioza jelitowa

Wydawca: PZWL
Temat dysbiozy jelitowej i probiotykoterapii doczekał się już należnego miejsca w literaturze naukowej i na konferencjach dla specjalistów. Nadal jednak najczęściej omawiany jest od strony t...
61,10 zł 94,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Efektywne zarządzanie żywnością - Ewa Michota-Katulska - 35 %

Efektywne zarządzanie żywnością

Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia. Podręcznik dla dietetyków

Wydawca: PZWL
„Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia” to publikacja, która w sposób syntetyczny przedstawia z...
51,35 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Interakcje leków z żywnością - Magdalena Obrzut - 35 %

Interakcje leków z żywnością

Wydawca: PZWL
W zastraszającym tempie rośnie na Świecie zjawisko polipragmazji, czyli wielolekowości. W 2010 roku Światowa Organizacja Zdrowia oszacowała, że 50% pacjentów zażywających leki nie stosuje ic...
77,35 zł 119,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Podstawy gastronomii - Andrzej Stasiak

Podstawy gastronomii

Wydawca: PWE
Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezent...
50,94 zł 56,60 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wege - Iwona Kibil - 35 %

Wege

Dieta roslinna w praktyce

Autor: Iwona Kibil
Wydawca: PZWL
Jest to drugie wydanie książki „Wege. Dieta roślinna w praktyce” – kompleksowego przewodnika po diecie roślinnej, który ułatwia jej wprowadzenie oraz stosowanie. Obecne wyd...
57,85 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Współczesna dietoterapia - 35 %

Współczesna dietoterapia

Wydawca: PZWL
Publikacja o nowym tytule „Współczesna dietoterapia” to nowa odsłona książki „Dietoterapia”, która cieszy się niesłabnącą popularnością, zarówno wśr&oac...
83,85 zł 129,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Zaburzenia odżywiania - Anna Brytek-Matera - 35 %

Zaburzenia odżywiania

Wydawca: PZWL
Monografia poruszająca problem zaburzeń odżywiania. Bardzo dokładnie opisuje i pozwala zrozumieć patomechanizm działania jadłowstrętu i bulimii psychicznej.Opisane zostały klasyfikacja i kryt...
87,10 zł 134,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Zalecenia leczenia żywieniowego u dzieci 2021 - Janusz Książyk - 35 %

Zalecenia leczenia żywieniowego u dzieci 2021

Wydawca: PZWL
Oficjalna publikacja Polskiego Towarzystwa Żywienia Klinicznego Dzieci (PTŻKD).Nowelizacja „Standardów leczenia żywieniowego w pediatrii 2017. Rezultat współpracy pediatr&...
67,60 zł 104,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie dojelitowe i pozajelitowe - Krystyna Majewska - 35 %

Żywienie dojelitowe i pozajelitowe

Wydawca: PZWL
Żywienie dojelitowe i pozajelitowe to kompleksowy przewodnik dla osób pracujących z pacjentami wymagającymi leczenia żywieniowego, zawierający specjalistyczną wiedzę z zakresu żywienia klini...
83,85 zł 129,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie osób starszych - 35 %

Żywienie osób starszych

Wydawca: PZWL
Transformacja demograficzna nie pozostawia żadnych wątpliwości, populacja ludzi starszych dynamicznie zwiększa się na całym świecie. Prognozuje się, iż w 2050 roku osoby w wieku 65 lat i więcej będ...
54,60 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 26 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20