• Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Newsletter
  • Pomoc
  • Kontakt
0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Ebooki: Nauki o zdrowiu

Pokaż listę kategorii

Kategorie

Ebooki i Audiobooki
Medycyna
Nauki o zdrowiu
Nauka języków obcych
Ebooki w języku angielskim Ebooki w języku niemieckim
Pedagogika
Poradniki medyczne
Psychologia
Socjologia Sport Zarządzanie, organizacja, marketing Prawo medyczne Etyka Zdrowie publiczne
Beletrystyka i literatura faktu
Literatura popularnonaukowa
Zawęź wyniki
Znaleziono: 708 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Sytuacja ekonomiczno-finansowa spółdzielni mleczarskich w Polsce na podstawie studium przypadków - Henryk Runowski

Sytuacja ekonomiczno-finansowa spółdzielni mleczarskich w Polsce na podstawie studium przypadków

Monografia przedstawia tematykę funkcjonowania współczesnych spółdzielni mleczarskich. Rys historyczny ruchu spółdzielczego stanowi wstęp do omówienia prawnych aspekt&oa...
22,50 zł 25,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Nauka bliżej biznesu. Nowoczesne rozwiązania badawczo-technologiczne

Nauka bliżej biznesu. Nowoczesne rozwiązania badawczo-technologiczne

Redaktor: Kamil Majewski
Wydawca: FNCE
Wniosek o dofinansowanie projektu, stworzony w związku z komunikatem Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego o ustanowieniu programu pod nazwą „Inkubator Innowacyjności 4.0”, który...
36,00 zł 40,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Zestaw wybranych zadań z chemii - Anna Apola

Zestaw wybranych zadań z chemii

„Zestaw wybranych zadań z chemii” został przygotowany przez zespół z Katedry Chemii Nieorganicznej i Analitycznej Collegium Medicum UJ. Zadania dotyczą obliczeń z zakresu stężeń ...
10,80 zł 12,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wstęp do teoretycznej spektroskopii molekularnej - Marek T. Pawlikowski

Wstęp do teoretycznej spektroskopii molekularnej

Teoria grup

e-ISBN: 978-83-233-8585-1Niniejsza książka jest poświęcona teorii grup i jej zastosowaniom w chemii fizycznej oraz dziedzinach pokrewnych. Prócz standardowych grup punktowych om&...
44,10 zł 49,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dzikie świniowate. Biologia, znaczenie w środowisku, zarządzanie populacją - Anna Rekiel

Dzikie świniowate. Biologia, znaczenie w środowisku, zarządzanie populacją

Autor: Anna Rekiel
Unikatowe na polskim rynku wydawniczym kompendium egzotycznych krewnych swojskiego dzika. Studium uwzględnia najnowszą taksonomię przedstawicieli rodziny świniowatych z rejonu Afryki i Azji, ich mo...
22,50 zł 25,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Współczesna dietoterapia - 25 %

Współczesna dietoterapia

Wydawca: PZWL
Publikacja o nowym tytule „Współczesna dietoterapia” to nowa odsłona książki „Dietoterapia”, która cieszy się niesłabnącą popularnością, zarówno wśr&oac...
96,75 zł 129,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Antyczny DNA i inżynieria genetyczna - Piotr Węgleński

Antyczny DNA i inżynieria genetyczna

Publikacja poświęcona antycznemu DNA – materiałowi genetycznemu organizmów sprzed setek lub tysięcy lat. aDNA, do niedawna pozostający bardziej w sferze fantastyki naukowej niż reali&o...
19,53 zł 21,70 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Biopolimery Tom 2 - Jan F. Rabek

Biopolimery Tom 2

Metody badań strukturalnych w praktyce

Autor: Jan F. Rabek
W organizmach zarówno roślin, zwierząt, jak i ludzi występują miliardy białek, które są biopolimerami. Pełnią one funkcje związane z podtrzymywaniem i regulacją procesów życiow...
116,10 zł 129,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Biopolimery Tom 1 - Jan F. Rabek

Biopolimery Tom 1

Od podstaw do zastosowań

Autor: Jan F. Rabek
W organizmach zarówno roślin, zwierząt, jak i ludzi występują miliardy białek, które są biopolimerami. Pełnią one funkcje związane z podtrzymywaniem i regulacją procesów życiow...
143,10 zł 159,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Analiza jakości surowca mięsnego - Praca Zbiorowa Pod Redakcją Beaty Kuczyńskiej

Analiza jakości surowca mięsnego

Obecnie konsumenci zwracają szczególną uwagę na jakość i skład produktów żywnościowych. Przemysł mięsny musi mieć więc zagwarantowany wysokiej jakości surowiec rzeźny, aby wyprodukowa...
31,50 zł 35,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wege - Iwona Kibil - 25 %

Wege

Dieta roslinna w praktyce

Autor: Iwona Kibil
Wydawca: PZWL
Jest to drugie wydanie książki „Wege. Dieta roślinna w praktyce” – kompleksowego przewodnika po diecie roślinnej, który ułatwia jej wprowadzenie oraz stosowanie. Obecne wyd...
66,75 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Jedzenie i inne rzeczy - Ewa Kopczyńska

Jedzenie i inne rzeczy

Antropologia zmiany w systemach żywnościowych

Jedzenie i inne rzeczy to poszerzenie socjologicznej perspektywy patrzenia na jedzenie oraz systemy żywnościowe. Ewa Kopczyńska ujawnia aktorów, którzy uczestniczą w praktykach konsum...
37,80 zł 42,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Analiza przepływowa. Metody i zastosowania. Tom 3

Analiza przepływowa. Metody i zastosowania. Tom 3

Z przyjemnością odnotowuję coraz większe zainteresowanie polskich analityków technikami analizy przepływowej oraz coraz szersze wprowadzenie tych technik lub tylko teorii analizy przepływowe...
34,02 zł 37,80 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wybrane ćwiczenia z analizy wagowej i miareczkowej

Wybrane ćwiczenia z analizy wagowej i miareczkowej

Redaktor: Praca zbiorowa
W niniejszym opracowaniu przedstawiono chemiczne metody analizy ilościowej. Po krótkim wstępie przypominającym podstawowe pojęcia związane z danym działem chemii analitycznej zaprezentowano ...
10,80 zł 12,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wybrane ćwiczenia z analizy instrumentalnej

Wybrane ćwiczenia z analizy instrumentalnej

W opracowaniu tym przedstawiono wybrane metody analizy instrumentalnej. Po krótkim wstępie omawiającym daną technikę analityczną zaprezentowano ćwiczenia wykonywane na zajęciach praktycznych...
10,80 zł 12,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Kiedy cierpisz na zaburzenia odżywiania - Bogna Kuk - 25 %

Kiedy cierpisz na zaburzenia odżywiania

Wydawca: PZWL
Kiedy cierpisz na zaburzenia odżywiania, liczby przejmują kontrolę nad Twoim życiem, a Twoje ciało staje się zniewolone przez kołatające się w głowie myśli. Zaburzenia te to nie tylko problemy z je...
44,25 zł 59,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
AKTUALNE PROBLEMY BADAWCZE NAUKI BIOMEDYCZNE I TECHNICZNE tom 1

AKTUALNE PROBLEMY BADAWCZE NAUKI BIOMEDYCZNE I TECHNICZNE tom 1

Wydawca: FNCE
Oddajemy w Państwa ręce publikację, która jest wynikiem interdyscyplinarnej debaty nad pytaniem w jaki sposób pandemia COVID-19 wpłynęła na innowacyjne rozwiązania różnyc...
36,00 zł 40,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Chemia organiczna t. 2 - Craig B. Fryhle

Chemia organiczna t. 2

Jest to tłumaczenie dwunastego wydania bardzo popularnego w świecie podręcznika chemii organicznej, który w niezwykle przystępny sposób pozwala dobrze poznać tę dziedzinę wiedzy i dos...
179,10 zł 199,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Chemia organiczna t. 1 - Scott A. Snyder

Chemia organiczna t. 1

Jest to tłumaczenie dwunastego wydania bardzo popularnego w świecie podręcznika chemii organicznej, który w niezwykle przystępny sposób pozwala dobrze poznać tę dziedzinę wiedzy i dos...
179,10 zł 199,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Przewodnik do ćwiczeń z biochemiczno-biofizycznych podstaw rozwoju roślin - Katarzyna Jasienicka-Gazarkiewicz

Przewodnik do ćwiczeń z biochemiczno-biofizycznych podstaw rozwoju roślin

Przewodnik do ćwiczeń z biochemiczno-biofizycznych podstaw rozwoju roślin (wersja dwujęzyczna) przygotowany został z myślą o studentach biotechnologii Międzyuczelnianego Wydziału Biotechnologii Uni...
26,46 zł 29,40 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 708 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
 
Uwaga: Nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników oraz w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujące z nami firmy badawcze. W programie służącym do obsługi Internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce Prywatności.