0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Ebooki: Żywienie, dietetyka

Znaleziono: 28 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Lipoedema - Artur Mieczkowski - 40 %

Lipoedema

Choroba grubych nóg. Podejście interdyscyplinarne

Wydawca: PZWL
Jedyna w Polsce publikacja dotycząca lipoedemy czyli problemu dotyczącego dziesięciu procent kobiet na całym świecie. Choroba ta charakteryzuje się niekontrolowanym przyrostem tkanki tłuszczowej, g...
59,40 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Psychodietetyka dla każdego - Joanna Michalina Jurek - 40 %

Psychodietetyka dla każdego

czyli o zdrowej relacji z jedzeniem

Wydawca: PZWL
Temat odżywiania, treningów i idealnego ciała oraz presja, by sylwetka odpowiadała określonemu kanonowi piękna, budzą wiele emocji, szczególnie w dzisiejszych czasach, gdy social medi...
41,40 zł 69,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietetyka w zaburzeniach odżywiania u dzieci i młodzieży - Agata Dutkiewicz - 40 %

Dietetyka w zaburzeniach odżywiania u dzieci i młodzieży

Wydawca: PZWL
Zaburzenia odżywiania stają się obecnie coraz częstszym problemem. Dotyczą dzieci w każdym wieku, począwszy od niemowlęctwa (niedojadanie, przejadanie), przez dzieci w wieku przedszkolnym i wczesno...
59,40 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie w chorobach skóry - 40 %

Żywienie w chorobach skóry

Wydawca: PZWL
Publikacja w sposób kompleksowy porusza tematykę aktualnego spojrzenia na rolę diety w zdrowiu skóry. Zawarte w niej informacje zostały oparte na najnowszych badaniach naukowych oraz ...
59,40 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Efektywne zarządzanie żywnością - Ewa Michota-Katulska - 40 %

Efektywne zarządzanie żywnością

Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia. Podręcznik dla dietetyków

Wydawca: PZWL
„Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia” to publikacja, która w sposób syntetyczny przedstawia z...
47,40 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wege - Iwona Kibil

Wege

Dieta roslinna w praktyce

Autor: Iwona Kibil
Wydawca: PZWL
Jest to drugie wydanie książki „Wege. Dieta roślinna w praktyce” – kompleksowego przewodnika po diecie roślinnej, który ułatwia jej wprowadzenie oraz stosowanie. Obecne wyd...
80,10 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta w niewydolności serca - Adrian Kwaśny - 40 %

Dieta w niewydolności serca

Poradnik dla pacjentów

Wydawca: PZWL
Kompendium wiedzy na temat diety w niewydolności serca, którego celem jest dostarczenie rzetelnych informacji i praktycznych porad dotyczących diety, która stanowi element leczenia te...
35,40 zł 59,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie dojelitowe i pozajelitowe - Krystyna Majewska - 40 %

Żywienie dojelitowe i pozajelitowe

Wydawca: PZWL
Żywienie dojelitowe i pozajelitowe to kompleksowy przewodnik dla osób pracujących z pacjentami wymagającymi leczenia żywieniowego, zawierający specjalistyczną wiedzę z zakresu żywienia klini...
77,40 zł 129,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Diagnostyka laboratoryjna w dietetyce - Ewa Stefańska - 40 %

Diagnostyka laboratoryjna w dietetyce

Redaktor: Lucyna Ostrowska
Wydawca: PZWL
Zrozumienie i wykorzystanie w praktyce wyników badań laboratoryjnych jest jedną z bardzo ważnych umiejętności każdego dietetyka. Dzięki tej publikacji Czytelnicy mogą poznać aktualny stan wi...
89,40 zł 149,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta low-FODMAP - Agata Stróżyk - 40 %

Dieta low-FODMAP

eBook (epub, mobi)
44,40 zł 74,00 zł
Do koszyka
Dieta low-FODMAP - Agata Stróżyk - 40 %

Dieta low-FODMAP

Wydawca: PZWL
Dieta z ograniczeniem węglowodanów łatwo fermentujących (low-FODMAP) polega na ograniczeniu porcji produktów o wysokiej zawartości FODMAP, niektóre produkty są ograniczane do b...
44,40 zł 74,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Interakcje leków z żywnością - Magdalena Obrzut - 40 %

Interakcje leków z żywnością

Wydawca: PZWL
W zastraszającym tempie rośnie na Świecie zjawisko polipragmazji, czyli wielolekowości. W 2010 roku Światowa Organizacja Zdrowia oszacowała, że 50% pacjentów zażywających leki nie stosuje ic...
71,40 zł 119,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie, diagnostyka i leczenie w SIBO - 40 %

Żywienie, diagnostyka i leczenie w SIBO

Wydawca: PZWL
Pierwsze tak kompleksowe opracowanie dotyczące żywienia, diagnostyki i leczenia w SIBO, oparte na aktualnych badaniach naukowych oraz doświadczeniu praktycznym autorów. W książce systematycz...
53,40 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Współczesna dietoterapia - 40 %

Współczesna dietoterapia

Wydawca: PZWL
Publikacja o nowym tytule „Współczesna dietoterapia” to nowa odsłona książki „Dietoterapia”, która cieszy się niesłabnącą popularnością, zarówno wśr&oac...
77,40 zł 129,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wege - Iwona Kibil - 40 %

Wege

Dieta roslinna w praktyce

Autor: Iwona Kibil
Wydawca: PZWL
Jest to drugie wydanie książki „Wege. Dieta roślinna w praktyce” – kompleksowego przewodnika po diecie roślinnej, który ułatwia jej wprowadzenie oraz stosowanie. Obecne wyd...
53,40 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Kiedy cierpisz na zaburzenia odżywiania - Bogna Kuk - 40 %

Kiedy cierpisz na zaburzenia odżywiania

Wydawca: PZWL
Kiedy cierpisz na zaburzenia odżywiania, liczby przejmują kontrolę nad Twoim życiem, a Twoje ciało staje się zniewolone przez kołatające się w głowie myśli. Zaburzenia te to nie tylko problemy z je...
35,40 zł 59,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietetyka w psychiatrii i neurologii - 40 %

Dietetyka w psychiatrii i neurologii

Redaktor: Lucyna Ostrowska
Wydawca: PZWL
Dietetyka w psychiatrii i neurologii jest książką z zakresu edukacji żywieniowej przeznaczoną nie tylko dla lekarzy psychiatrów, lekarzy rodzinnych, dietetyków, psychologów, st...
71,40 zł 119,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta w chorobach nerek przed dializą - Barbara Pyszczuk - 40 %

Dieta w chorobach nerek przed dializą

Jak ułożyć i kontrolować swój plan żywieniowy

Wydawca: PZWL
Dieta w chorobach nerek przed dializą to przewodnik i poradnik, który w oparciu o najnowsze wytyczne dietetyczne opracowane na podstawie aktualnych źródeł naukowych, pozwoli zaplanowa...
47,40 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Zaparcia. Porady lekarzy i dietetyków - Jan Dzieniszewski - 40 %

Zaparcia. Porady lekarzy i dietetyków

Wydawca: PZWL
Najczęstszą przyczyną zaparć są: stres, nieprawidłowe odżywianie i nieregularny tryb życia. Nadużywanie środków przeczyszczających może spowodować poważne powikłania zdrowotne, natomiast odp...
29,40 zł 49,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Zalecenia leczenia żywieniowego u dzieci 2021 - Janusz Książyk - 40 %

Zalecenia leczenia żywieniowego u dzieci 2021

Wydawca: PZWL
Oficjalna publikacja Polskiego Towarzystwa Żywienia Klinicznego Dzieci (PTŻKD).Nowelizacja „Standardów leczenia żywieniowego w pediatrii 2017. Rezultat współpracy pediatr&...
62,40 zł 104,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dysbioza jelitowa - Mirosława Gałęcka - 40 %

Dysbioza jelitowa

Wydawca: PZWL
Temat dysbiozy jelitowej i probiotykoterapii doczekał się już należnego miejsca w literaturze naukowej i na konferencjach dla specjalistów. Nadal jednak najczęściej omawiany jest od strony t...
56,40 zł 94,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 28 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20