0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 44 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Żywienie człowieka zdrowego i chorego. t. 2

Żywienie człowieka zdrowego i chorego. t. 2

Żywienie człowieka zdrowego i chorego. to drugi tom wielokrotnie wznawianego podręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pozostałe tomy podręcznika to Żywienie człowiek...
107,10 zł 119,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu. t. 1

Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu. t. 1

Redaktor: Jan Gawęcki
Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu to pierwszy tom wielokrotnie wznawianego podręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pozostałe tomy podręcznika to Żywieni...
107,10 zł 119,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Aktualne problemy badawcze 1. Obszar nauk biologiczno-technicznych - Uniwesytet Warmińsko- Mazurski

Aktualne problemy badawcze 1. Obszar nauk biologiczno-technicznych

Wydawca: FNCE
Monografia jest zbiorem artykułów przygotowanych przez Uczestników 50. Międzynarodowego Seminarium Kół Naukowych w Olsztynie „Seminarium Obrazowania Studenckiej Myśli Nau...
31,50 zł 35,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
AKTUALNE PROBLEMY BADAWCZE NAUKI BIOMEDYCZNE I TECHNICZNE tom 1

AKTUALNE PROBLEMY BADAWCZE NAUKI BIOMEDYCZNE I TECHNICZNE tom 1

Wydawca: FNCE
Oddajemy w Państwa ręce publikację, która jest wynikiem interdyscyplinarnej debaty nad pytaniem w jaki sposób pandemia COVID-19 wpłynęła na innowacyjne rozwiązania różnyc...
36,00 zł 40,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Analiza i ocena jakości żywności - Praca Zbiorowa Pod Red. Nauk. Małgorzaty Piecyk I Wołosiaka

Analiza i ocena jakości żywności

Współczesny konsument oczekuje żywności bezpiecznej, wysokiej jakości. Ważną rolę w tym zakresie odgrywają badania laboratoryjne żywności prowadzone na każdym etapie jej produkcji, jak r&oac...
31,50 zł 35,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Analiza jakości surowca mięsnego - Praca Zbiorowa Pod Redakcją Beaty Kuczyńskiej

Analiza jakości surowca mięsnego

Obecnie konsumenci zwracają szczególną uwagę na jakość i skład produktów żywnościowych. Przemysł mięsny musi mieć więc zagwarantowany wysokiej jakości surowiec rzeźny, aby wyprodukowa...
31,50 zł 35,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Biegunki i zaparcia - Józef Ryżko - 30 %

Biegunki i zaparcia

eBook (epub, mobi)
37,80 zł 54,00 zł
Do koszyka
Biegunki i zaparcia - Józef Ryżko - 30 %

Biegunki i zaparcia

Autor: Józef Ryżko
Wydawca: PZWL
Na biegunki i zaparcia cierpi około 20% dzieci. W poradniku napisanym przez znanego i cenionego specjalistę z CZD można znaleźć niezbędne i rzetelne informacje dotyczące problemów z trawieni...
37,80 zł 54,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Bromatologia. Zarys nauki o żywności i żywieniu - Henryk Gertig - 30 %

Bromatologia. Zarys nauki o żywności i żywieniu

Wydawca: PZWL
Jest to nowoczesny podręcznik akademicki, w którym omówiono podstawowe składniki odżywcze, witaminy i składniki mineralne oraz ich przemiany w organizmie. Przedstawiono też głó...
121,80 zł 174,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Celiakia - Jan Dzieniszewski - 30 %

Celiakia

eBook (epub, mobi)
27,30 zł 39,00 zł
Do koszyka
Celiakia - Jan Dzieniszewski - 30 %

Celiakia

Wydawca: PZWL
Celiakia jest chorobą wrodzoną, utrzymującą się przez całe życie. Czasami ujawnia się pod wpływem dodatkowych czynników, takich jak infekcje, stres lub ciąża, i może wystąpić w różnym...
27,30 zł 39,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Cukrzyca - 30 %

Cukrzyca

eBook (epub, mobi)
27,30 zł 39,00 zł
Do koszyka
Cukrzyca - 30 %

Cukrzyca

Redaktor: Mirosław Jarosz
Wydawca: PZWL
Autorzy przybliżają mechanizm powstawania oraz sposoby leczenia cukrzycy, zwracając szczególną uwagę na możliwość leczenia dietetycznego. Ważnym uzupełnieniem publikacji jest wykaz produkt&o...
27,30 zł 39,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku - Praca zbiorowa - 30 %

Dekoracje cukiernicze. Krok po kroku

Wydawca: Elamed
Publikacja elektroniczna w formacie PDFE-book zawiera 32 tutoriale, w których szczegółowo przedstawiono, jak wykonać efektowne dekoracje cukiernicze. Miłośnicy dekoratorst...
41,30 zł 59,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Diagnostyka laboratoryjna w dietetyce - Ewa Stefańska - 30 %

Diagnostyka laboratoryjna w dietetyce

Redaktor: Lucyna Ostrowska
Wydawca: PZWL
Zrozumienie i wykorzystanie w praktyce wyników badań laboratoryjnych jest jedną z bardzo ważnych umiejętności każdego dietetyka. Dzięki tej publikacji Czytelnicy mogą poznać aktualny stan wi...
104,30 zł 149,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta antyhistaminowa - Heide Steigenberger - 30 %

Dieta antyhistaminowa

Wydawca: PZWL
Histamina wytwarzana w naturalnych procesach w organizmie człowieka jest - w odpowiednich ilościach - niezbędna do życia. Jednak u osób, u których stwierdzono jej nietolerancję histam...
34,30 zł 49,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta w endometriozie - Hanna Szpunar-Radkowska - 30 %

Dieta w endometriozie

Wydawca: PZWL
„Dieta w endometriozie” to kompendium wiedzy dla kobiet chorujących na endometriozę.Książka dotyka niezwykle ważnej tematyki powiązania tej choroby z insulinoopornością, otyłością...
48,30 zł 69,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta w niewydolności serca - Adrian Kwaśny - 30 %

Dieta w niewydolności serca

Poradnik dla pacjentów

Wydawca: PZWL
Kompendium wiedzy na temat diety w niewydolności serca, którego celem jest dostarczenie rzetelnych informacji i praktycznych porad dotyczących diety, która stanowi element leczenia te...
41,30 zł 59,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietetyka kliniczna - 30 %

Dietetyka kliniczna

Wydawca: PZWL
Podręcznik stanowi kompendium najnowszej wiedzy z zakresu dietetyki, leczenia żywieniowego i żywienia klinicznego. Autorami są specjaliści różnych dziedzin medycyny i nauk żywieniowych, kt&o...
128,80 zł 184,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietetyka w chirurgii bariatrycznej - 30 %

Dietetyka w chirurgii bariatrycznej

Wydawca: PZWL
Publikacja stanowi kompleksowy przegląd zagadnień z zakresu chirurgii bariatrycznej: od problematyki otyłości i związanych z nią zaburzeń metabolicznych, poprzez rodzaje operacji bariatrycznych, ic...
125,30 zł 179,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietetyka w chorobach nowotworowych - 30 %

Dietetyka w chorobach nowotworowych

Wydawca: PZWL
Podręcznik Dietetyka w chorobach nowotworowych to kompendium wiedzy poruszające cały kompleks zagadnień związanych z szeroko pojętą problematyką dieta-nowotwory. Stanowi niezbędne w codziennej prak...
118,30 zł 169,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietetyka. Kompendium - 30 %

Dietetyka. Kompendium

eBook (epub, mobi)
107,80 zł 154,00 zł
Do koszyka
Dietetyka. Kompendium - 30 %

Dietetyka. Kompendium

Redaktor: Lucyna Ostrowska
Wydawca: PZWL
Dietetyka. Kompendium to podręcznik zawierający aktualną wiedzę o żywieniu człowieka zarówno zdrowego, jak i chorego, w różnych grupach wiekowych i stanach fizjolo¬gicznych, zwrac...
107,80 zł 154,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka - 30 %

Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka

Wydawca: PZWL
Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka to już piąte wydanie cenionego przez studentów i adeptów dietetyki podręcznika. Zawiera aktualną wiedzę o żywieniu człowieka zar&oacut...
128,80 zł 184,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 44 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20