Płatność elektroniczna do 199,99 zł | od 200 zł do 299,99 zł | |
---|---|---|
ORLEN Paczka |
8,99 zł | 7,99 zł |
Poczta Polska - odbiór w punkcie | 8,99 zł | 7,99 zł |
Kurier Poczta Polska | 10,99 zł | 9,99 zł |
InPost Paczkomaty 24/7 |
11,99 zł | 9,99 zł |
Kurier | 12,99 zł | 11,99 zł |
Płatność przy odbiorze do 199,99 zł | od 200 zł do 299,99 zł | |
---|---|---|
Poczta Polska - odbiór w punkcie | 11,99 zł | 10,99 zł |
Kurier Poczta Polska | 13,99 zł | 12,99 zł |
Kurier | 15,99 zł | 14,99 zł |
Jest to drugie wydanie książki „Wege. Dieta roślinna w praktyce” – kompleksowego przewodnika po diecie roślinnej, który ułatwia jej wprowadzenie oraz stosowanie. Obecne wydanie zawiera najbardziej aktualne treści na temat bilansowania diet wegetariańskich i jest wzbogacone o nowe rozdziały, odpowiadające na potrzeby osób z chorobami tarczycy, zaburzeniami lipidowymi oraz insulinoopornością i cukrzycą typu 2.
Książka napisana została prostym językiem, dzięki czemu zamieszczone w niej treści będą zrozumiałe zarówno dla specjalistów żywienia, jak i tych, którzy nie pracują w tej branży. Niezależnie od tego, czy ktoś jest dietetykiem, czy osobą praktykującą wegetarianizm, dzięki poradnikowi poszerzy swoją wiedzę z zakresu diety roślinnej. Wszystkie informacje i zalecenia zawarte w publikacji są poparte badaniami naukowymi i/lub własnym doświadczeniem Autorki.
Co znajdziesz w książce:
Zachęcamy do zapoznania się z filmem:
Iwona Kibil – Absolwentka studiów magisterskich na kierunku dietetyka. Specjalizuje się w diecie roślinnej i od lat udowadnia, że ta dieta może być zdrowa i smaczna. Ma wieloletnie doświadczenie w pracy z pacjentami na dietach roślinnych, zarówno zdrowych, jak i z różnymi schorzeniami, dolegliwościami oraz niedoborami, pracuje również z kobietami w ciąży, małymi dziećmi oraz całymi rodzinami. Oprócz pracy z pacjentami zajmuje się edukacją żywieniową w zakresie diety roślinnej, pisze artykuły naukowe i popularno- naukowe, prowadzi wykłady, warsztaty i uczestniczy czynnie w konferencjach naukowych. Jest autorką książek o diecie roślinnej wydawnictwa PZWL, autorką rozdziału na temat diet wegetariańskich w podręczniku „Żywienie w chorobach serca” wydawnictwa PZWL, współautorką kilku e-booków.