0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Ebooki: Żywienie, dietetyka

Znaleziono: 14 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Mięso i przetwory drobiowe - Jacek Kijowski - 30 %

Mięso i przetwory drobiowe

Technologia, higiena, jakość

Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWNW książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higie...
62,30 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta oczyszczająca i regeneracyjna - Z. Wieczorek-Chełmińska - 40 %

Dieta oczyszczająca i regeneracyjna

Wydawca: PZWL
Kuracja oczyszczająca przyspiesza proces pozbywania się szkodliwych produktów przemiany materii z organizmu, dostarczając równocześnie witamin i składników odżywczych niezbędny...
59,40 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietetyczna kuchnia wegetariańska - Z. Wieczorek-Chełmińska - 40 %

Dietetyczna kuchnia wegetariańska

Wydawca: PZWL
Dietetycy są zgodni, że prawidłowo zbilansowana dieta wegetariańska ma korzystny wpływ na zdrowie. U wegetarian rzadziej występują: otyłość, choroba niedokrwienna serca, nadciśnienie tętnicze, cukr...
59,40 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Weterynaryjna ochrona zdrowia publicznego - Grażyna Czyżak-Runowska

Weterynaryjna ochrona zdrowia publicznego

Zgodnie z definicją FAO, WHO i OIE weterynaryjna ochrona zdrowia publicznego to suma wszystkich przedsięwzięć podejmowanych dla zapewnienia fizycznego, psychicznego i społecznego komfortu życia lud...
54,00 zł 60,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności - Marek Ludwicki - 30 %

Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności

W pierwszej części omówiono zagadnienia związane z pomiarami parametrów procesów technologicznych w produkcji żywności. W drugiej części zostały opisane statyczne i dynamiczne ...
58,80 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Fizjologia żywienia - 40 %

Fizjologia żywienia

eBook (epub, mobi)
80,40 zł 134,00 zł
Do koszyka
Fizjologia żywienia - 40 %

Fizjologia żywienia

Redaktor: Hanna Krauss
Wydawca: PZWL
Nowoczesny podręcznik prezentujący aktualne poglądy dotyczące nie tylko zagadnień ze sfery fizjologii żywienia, lecz także pozwalający dokładnie zapoznać się z fizjologią układu pokarmowego, jego f...
80,40 zł 134,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 1. Fizjologiczne i biochemiczne podstawy żywienia zwierząt - 30 %

Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 1. Fizjologiczne i biochemiczne podstawy żywienia zwierząt

Redaktor: Dorota Jamroz
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo to seria podręczników stanowiących wyczerpujące kompendia wiedzy z zakresu biochemii i fizjologii żywienia, zasad szczegółowego żywienia różny...
58,80 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 2. Podstawy szczegółowego żywienia zwierząt - 30 %

Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 2. Podstawy szczegółowego żywienia zwierząt

Redaktor: Dorota Jamroz
Druga część podręcznika akademickiego dotyczącego żywienia zwierząt i paszoznawstwa.W tomie tym autorzy omówili podstawy szczegółowego żywienia zwierząt - bydła, owiec, kó...
58,80 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 3. Paszoznawstwo - 30 %

Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 3. Paszoznawstwo

Redaktor: Dorota Jamroz
Troska o zdrowie człowieka, konsumenta produktów pochodzenia zwierzęcego i o dobrostan zwierząt wymagają ciągłego monitorowania wartości pokarmowej i jakości pasz oraz dodatków paszow...
58,80 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta seniora - Anna Kołłajtis-Dołowy - 40 %

Dieta seniora

Wydawca: PZWL
Obecnie, osoby w wieku podeszłym stanowią ponad 10% ogólnej populacji świata, a według prognoz ten odsetek cały czas wzrasta. Postęp cywilizacyjny powoduje, że żyjemy dłużej i nic w tym dziw...
50,40 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta w chorobach autoimmunologicznych - Mirosława Gałęcka - 40 %

Dieta w chorobach autoimmunologicznych

Co jeść by czuć się lepiej?

Wydawca: PZWL
Choroby autoimmunologiczne to takie, w których w wyniku różnych czynników środowiskowych, stresu czy nieprawidłowego stylu życia dochodzi do zaburzeń układu odpornościowego. Or...
50,40 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wzory żywienia polskich sportowców w kontekście częstości spożycia żywności i preferencji pokarmowych - Frączek Barbara

Wzory żywienia polskich sportowców w kontekście częstości spożycia żywności i preferencji pokarmowych

Wydawca: AWF Kraków
Sposób żywienia jest jednym z najważniejszych elementów stylu życia, wpływających na stan zdrowia człowieka i warunkujących jego prawidłowe funkcjonowanie.Badania, oceniające pr...
57,65 zł 64,05 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dietoterapia - Dariusz Włodarek - 40 %

Dietoterapia

Wydawca: PZWL
Nowoczesna publikacja dotycząca podstaw żywienia człowieka, a także żywienia w różnych schorzeniach z uwzględnieniem dietoprofilaktyki.W książce uwzględniono aktualny stan wiedz...
71,40 zł 119,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta bezglutenowa - co wybrać? - 40 %

Dieta bezglutenowa - co wybrać?

Redaktor: Hanna Kunachowicz
Wydawca: PZWL
Drugie wydanie książki „Dieta bezglutenowa: co wybrać?” zostało napisane przez specjalistów z Instytutu Żywności i Żywienia oraz Instytutu „Pomnik – Centrum Zdrowia D...
50,40 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 14 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20