0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Kryteria oceny wybranych zabiegów wykonywanych przez pielęgniarkę w oparciu o standard kształcenia na kierunku pielęgniarstwo. Tom 2 (eBook)

0.00  (0 ocen)
 Sprawdź recenzje
Rozwiń szczegóły
  • Wydanie: 2014

  • Autor: Beata Haor

  • Wydawca: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Płocku

  • Formaty:
    PDF (Watermark)
    Watermark
    Znak wodny czyli Watermark to zaszyfrowana informacja o użytkowniku, który zakupił produkt. Dzięki temu łatwo jest zidentyfikować użytkownika, który rozpowszechnił produkt w sposób niezgodny z prawem. Ten rodzaj zabezpieczenia jest zdecydowanie najbardziej przyjazny dla użytkownika, ponieważ aby otworzyć książkę zabezpieczoną Watermarkiem nie jest potrzebne konto Adobe ID oraz autoryzacja urządzenia.

Zwiń szczegóły
12,30 zł
11,07 zł
Cena zawiera podatek VAT.
Oszczędzasz 1,23 zł
Wysyłka:
online
Dodaj do schowka

Kryteria oceny wybranych zabiegów wykonywanych przez pielęgniarkę w oparciu o standard kształcenia na kierunku pielęgniarstwo. Tom 2

Skrypt do przedmiotu "Podstawy pielęgniarstwa. Ćwiczenia" omawia kryteria oceny wybranych procedur pielęgnacyjnych, procedur diagnostycznych wykonywanych przez pielęgniarkę

  • Kategorie:
    1. Ebooki i Audiobooki »
    2. Medycyna »
    3. Pielęgniarstwo
  • Język wydania: polski
  • ISBN: 978-83-61601-66-1
  • Liczba stron: 65
  • Sposób dostarczenia produktu elektronicznego
    Produkty elektroniczne takie jak Ebooki czy Audiobooki są udostępniane online po uprzednim opłaceniu (PayU, BLIK) na stronie Twoje konto > Biblioteka.
    Pliki można pobrać zazwyczaj w ciągu kilku-kilkunastu minut po uzyskaniu poprawnej autoryzacji płatności, choć w przypadku niektórych publikacji elektronicznych czas oczekiwania może być nieco dłuższy.
    Sprzedaż terytorialna towarów elektronicznych jest regulowana wyłącznie ograniczeniami terytorialnymi licencji konkretnych produktów.
  • Ważne informacje techniczne
  • Minimalne wymagania sprzętowe:
    • procesor: architektura x86 1GHz lub odpowiedniki w pozostałych architekturach
    • Pamięć operacyjna: 512MB
    • Monitor i karta graficzna: zgodny ze standardem XGA, minimalna rozdzielczość 1024x768 16bit
    • Dysk twardy: dowolny obsługujący system operacyjny z minimalnie 100MB wolnego miejsca
    • Mysz lub inny manipulator + klawiatura
    • Karta sieciowa/modem: umożliwiająca dostęp do sieci Internet z prędkością 512kb/s
  • Minimalne wymagania oprogramowania:
    • System Operacyjny: System MS Windows 95 i wyżej, Linux z X.ORG, MacOS 9 lub wyżej, najnowsze systemy mobilne: Android, iPhone, SymbianOS, Windows Mobile
    • Przeglądarka internetowa: Internet Explorer 7 lub wyżej, Opera 9 i wyżej, FireFox 2 i wyżej, Chrome 1.0 i wyżej, Safari 5
    • Przeglądarka z obsługą ciasteczek i włączoną obsługą JavaScript
    • Zalecany plugin Flash Player w wersji 10.0 lub wyżej.
  • Informacja o formatach plików:
    • PDF - format polecany do czytania na laptopach oraz komputerach stacjonarnych.
    • EPUB - format pliku, który umożliwia czytanie książek elektronicznych na urządzeniach z mniejszymi ekranami (np. e-czytnik lub smartfon), dając możliwość dopasowania tekstu do wielkości urządzenia i preferencji użytkownika.
    • MOBI - format zapisu firmy Mobipocket, który można pobrać na dowolne urządzenie elektroniczne (np.e-czytnik Kindle) z zainstalowanym programem (np. MobiPocket Reader) pozwalającym czytać pliki MOBI.
    • Audiobooki w formacie MP3 - format pliku, przeznaczony do odsłuchu nagrań audio.
  • Rodzaje zabezpieczeń plików:
    • Watermark - (znak wodny) to zaszyfrowana informacja o użytkowniku, który zakupił produkt. Dzięki temu łatwo jest zidentyfikować użytkownika, który rozpowszechnił produkt w sposób niezgodny z prawem.
    • Brak zabezpieczenia - część oferowanych w naszym sklepie plików nie posiada zabezpieczeń. Zazwyczaj tego typu pliki można pobierać ograniczoną ilość razy, określaną przez dostawcę publikacji elektronicznych. W przypadku zbyt dużej ilości pobrań plików na stronie WWW pojawia się stosowny komunikat.
    Więcej informacji o publikacjach elektronicznych
Słowa kluczowe: pielęgniarstwo

Inni Klienci oglądali również

26,91 zł 29,90 zł
Do koszyka

Wybrana o zmroku

W Wodospadach Cienia Kylie odkryła świat o wiele dziwniejszy, niż kiedykolwiek mogłaby się spodziewać. Czy kiedykolwiek wyobrażała sobie, że jej najlepszymi przyjaciółkami będą wampirzyca i czarownica? Czy myślała, że będzie uciekać przed wrogie...
21,59 zł 23,99 zł
Do koszyka

Wybrane zagadnienia kultury fizycznej – aktualny stan badań

Problematyka poszczególnych prac w szczególności nawiązuje do zagadnień treningu sportowego, różnych form aktywności fizycznej podejmowanej dla zdrowia oraz historii kultury fizycznej.
5,52 zł 5,99 zł
Do koszyka

Razem przez życie

Maggie Collins pracuje u właściciela dużej posiadłości, Lonergana.Starzec udaje chorobę, aby zmusić do przyjazdu swych trzech wnuków. Przed laty wszyscy przeżyli tu tragedięi rzadko odwiedzają dziadka. Jako pierwszy odpowiada na wezwanie najstar...
28,80 zł 32,00 zł
Do koszyka

Sklepienie stóp oraz ich związki z wybranymi cechami morfologicznymi i funkcjonalnymi studentów

Stopa jest niezwykle ważnym elementem statyczno-dynamicznym utrzymującym masę całego ciała, a ponadto jest swoistym mechanizmem napędowym. Sprawność i wydolność stóp uzależniona jest od ich budowy morfologicznej, a zwłaszcza od prawidłowego skle...
7,20 zł 8,00 zł
Do koszyka

Powrót książek "zakazanych" do współczesnych odbiorców (wybrane zagadnienia) - 02 Rozdz. 3-5. Polski rynek wydawniczy po transformacji ustrojowej; Książki "niechciane" wśród lektur szkolnych...; Rola "Guliwera" w popularyzowaniu książek "zakazanych"

Książka jest próbą wykazania, czy teksty pisarzy najpopularniejszych w okresie dwudziestolecia międzywojennego, którzy tworzyli z myślą o adresacie dziecięcym i młodzieżowym, istnieją nadal w obiegu wydawniczym i czytelniczym. Zbadano czy...
16,00 zł
Do koszyka

Dobór metod oceny wybranych cech jakościowych żywności

W towaroznawstwie produktów spożywczych pojęcie jakości jest szeroko stosowane i odnosi się zarówno do produktu oraz producenta, jak i do konsumenta żywności. Jakość, rozumiana jako zaspokojenie lub przekroczenie oczekiwań klienta, w odni...

Recenzje

Dodaj recenzję
Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!
 
Uwaga: Nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celu dostosowaniaserwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników oraz w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujące z nami firmy badawcze. W programie służącym do obsługi Internetumożna zmienić ustawienia dotyczące cookies Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza,że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce Prywatności.