0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 31 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Chemia analityczna Tom 2 - 40 %

Chemia analityczna Tom 2

Analiza instrumentalna

Redaktor: Ryszard Kocjan
Wydawca: PZWL
Tom 1 zawiera wiadomości na temat teoretycznych podstaw chemii analitycznej, nieorganicznej analizy jakościowej oraz analizy ilościowej klasycznej. Tom 2 omawia powszechnie stosowane...
101,70 zł 169,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Chemia analityczna Tom 1 - 40 %

Chemia analityczna Tom 1

Analiza jakościowa. Analiza jakościowa klasyczna

Redaktor: Ryszard Kocjan
Wydawca: PZWL
Tom 1 zawiera wiadomości na temat teoretycznych podstaw chemii analitycznej, nieorganicznej analizy jakościowej oraz analizy ilościowej klasycznej. Tom 2 omawia powszechnie stosowane...
101,70 zł 169,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Atomy. Od filozoficznej idei do fizycznej realności - Jan Grzegorz Małecki

Atomy. Od filozoficznej idei do fizycznej realności

Książka "Atomy: od filozoficznej idei do fizycznej realności" omawia ewolucje postrzegania składowych elementów materii, począwszy od czasów antycznych aż do współcze...
134,91 zł 149,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Surfaktanty. Budowa, właściwości, zastosowania - Ryszard Zieliński

Surfaktanty. Budowa, właściwości, zastosowania

Surfaktanty są bardzo liczną grupą substancji zarówno pochodzenia naturalnego, jak i otrzymywanych na drodze syntezy chemicznej. Znaczne zainteresowanie tymi związkami wynika z ich dużej akt...
135,00 zł 150,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wpływ składników odżywczych na Twoje zdrowie. Piękno pochodzi z naszego wnętrza. Cz. III/3 ZDROWIE - Dr Renata Zarzycka

Wpływ składników odżywczych na Twoje zdrowie. Piękno pochodzi z naszego wnętrza. Cz. III/3 ZDROWIE

Czy wiesz jak ważne dla naszego zdrowia są składniki odżywcze i codzienne picie wody?Materiał zawarty w tym wydaniu daje Ci świadomość kierunku, w którym warto podążać i gdzie sz...
16,20 zł 18,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Oczyszczanie organizmu. Pożegnaj toksyny i ureguluj masę ciała - Dr Renata Zarzycka

Oczyszczanie organizmu. Pożegnaj toksyny i ureguluj masę ciała

"Oczyszczanie organizmu. Pożegnaj toksyny i ureguluj masę ciała”, zawiera informacje, na temat przyczyn naszych problemów zdrowotnych i tego, jak sobie z nimi możemy poradzić. Każ...
28,80 zł 32,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Podstawy biochemii dla towaroznawców - Alina Piotraszewska-Pająk

Podstawy biochemii dla towaroznawców

Redaktor: Marian Filipiak
Celem podręcznika jest zapoznanie czytelnika z podstawami biochemii oraz z wykrywaniem i analizą ilościową obecnych w produktach spożywczych substancji biologicznych. Autorzy skoncentrowali się na ...
28,35 zł 31,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Chemia leków - 40 %

Chemia leków

eBook (epub, mobi)
119,40 zł 199,00 zł
Do koszyka
Chemia leków - 40 %

Chemia leków

Redaktor: Maciej Pawłowski
Wydawca: PZWL
Podręcznik obejmuje przegląd aktualnie stosowanych na świecie leków z uwzględnieniem ich podziału farmakologicznego i terapeutycznego, właściwości chemicznych, głównie w aspekcie zale...
119,40 zł 199,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Jakość dermokosmetyków w ocenie konsumentów i ekspertów - Paulina Malinowska

Jakość dermokosmetyków w ocenie konsumentów i ekspertów

Celem badań przedstawionych w książce było zidentyfikowanie i ocena różnicy w jakości dermokosmetyków w porównaniu do kosmetyków, przy uwzględnieniu cech produktó...
32,40 zł 36,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów - Inga Klimczak

Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów

Atrakcyjność sensoryczna żywności stanowi jeden z najważniejszych czynników wpływających na decyzje zakupowe. Eksponowanie walorów organoleptycznych, odwoływanie się w kampaniach prom...
16,20 zł 18,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane

Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane

Niniejsze materiały dydaktyczne napisane zostały z myślą o studentach kierunku zarządzanie i inżynieria produkcji studiów pierwszego stopnia (studiów inżynierskich, stacjonarnych i ni...
18,90 zł 21,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Teoria ciał uporządkowanych - Andrzej Sładek

Teoria ciał uporządkowanych

Podstawy teorii ciał uporządkowanych stworzone zostały przez Emila Artina i Ottona Schreiera w 1927 roku, w odpowiedzi na problem znany jako 17. problem Hilberta. Z biegiem czasu teoria ta stała si...
39,69 zł 44,10 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Zbiór zadań z matematyki dla studentów chemii. Wyd. 5. - Justyna Sikorska

Zbiór zadań z matematyki dla studentów chemii. Wyd. 5.

Niniejszy podręcznik jest zbiorem zadań z matematyki wyższej dla studentów chemii. Zawarto w nim zadania odpowiadające zakresowi materiału z matematyki, jaki jest wykładany na pierwszym roku...
17,01 zł 18,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Kurs matematyki dla chemików. Wydanie szóste poprawione - Joanna Ger

Kurs matematyki dla chemików. Wydanie szóste poprawione

Autor: Joanna Ger
Skrypt jest przeznaczony dla słuchaczy studiów uniwersyteckich kierunku chemia. Mogą z niego również korzystać wszyscy zainteresowani wykładem matematyki jako przedmiotu pomocniczego....
28,35 zł 31,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności - Ewa Sikorska

Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności

Autor: Ewa Sikorska
Celem monografii jest przedstawienie zagadnień związanych z zastosowaniem metod spektroskopii optycznej w połączeniu z chemometrią do oceny różnych aspektów jakości żywności.Ze ...
25,20 zł 28,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Historia odkryć pierwiastków chemicznych - Jan Grzegorz Małecki

Historia odkryć pierwiastków chemicznych

W pracy przedstawiono w sposób przystępny historie odkryć pierwiastków chemicznych szeregując je nie według miejsc zajmowanych w układzie okresowym, a w oparciu o okres czasu, w kt&oa...
20,79 zł 23,10 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Podstawy chemoinformatyki leków. Wydanie drugie rozszerzone - Andrzej Bąk

Podstawy chemoinformatyki leków. Wydanie drugie rozszerzone

Na polskim rynku księgarskim dostępnych jest szereg podręczników poświęconych chemii leków oraz projektowaniu leków, brakuje natomiast podręcznika poświęconego chemoinformatyce...
28,35 zł 31,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Właściwości perowskitowej ceramiki ferroelektrycznej na bazie tytanianu baru - Beata Wodecka-Duś

Właściwości perowskitowej ceramiki ferroelektrycznej na bazie tytanianu baru

Główna treść pracy poświęcona jest ferroelektrycznej ceramice na osnowie tytanianu baru niedomieszkowanego oraz domieszkowanego lantanem i żelazem. Praca adresowana jest do szerokiego grona ...
24,57 zł 27,30 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Studia bibliologiczne. T. 20: Z życia książki. Ochrona i konserwacja zbiorów bibliotecznych oraz konteksty. Prace dedykowane Profesorowi Leonardowi Ogiermanowi

Studia bibliologiczne. T. 20: Z życia książki. Ochrona i konserwacja zbiorów bibliotecznych oraz konteksty. Prace dedykowane Profesorowi Leonardowi Ogiermanowi

20

Redaktor: Anna Tokarska
Jubileuszowy, 20. tom Studiów bibliologicznych, dedykowany Profesorowi Leonardowi Ogiermanowi, dotyczy rzadkiej w opracowaniach bibliotekoznawczych tematyki konserwacji książki. Zaawansowani...
56,70 zł 63,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 31 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20