0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 9 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Mięso i przetwory drobiowe - Jacek Kijowski - 25 %

Mięso i przetwory drobiowe

Technologia, higiena, jakość

Publikacja Wydawnictwa WNT, dodruk Wydawnictwo Naukowe PWNW książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higie...
66,75 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 1. Fizjologiczne i biochemiczne podstawy żywienia zwierząt - 25 %

Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 1. Fizjologiczne i biochemiczne podstawy żywienia zwierząt

Redaktor: Dorota Jamroz
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo to seria podręczników stanowiących wyczerpujące kompendia wiedzy z zakresu biochemii i fizjologii żywienia, zasad szczegółowego żywienia różny...
63,00 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 2. Podstawy szczegółowego żywienia zwierząt - 25 %

Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 2. Podstawy szczegółowego żywienia zwierząt

Redaktor: Dorota Jamroz
Druga część podręcznika akademickiego dotyczącego żywienia zwierząt i paszoznawstwa.W tomie tym autorzy omówili podstawy szczegółowego żywienia zwierząt - bydła, owiec, kó...
63,00 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 3. Paszoznawstwo - 25 %

Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 3. Paszoznawstwo

Redaktor: Dorota Jamroz
Troska o zdrowie człowieka, konsumenta produktów pochodzenia zwierzęcego i o dobrostan zwierząt wymagają ciągłego monitorowania wartości pokarmowej i jakości pasz oraz dodatków paszow...
63,00 zł 84,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów - Inga Klimczak

Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów

Atrakcyjność sensoryczna żywności stanowi jeden z najważniejszych czynników wpływających na decyzje zakupowe. Eksponowanie walorów organoleptycznych, odwoływanie się w kampaniach prom...
16,20 zł 18,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane

Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane

Niniejsze materiały dydaktyczne napisane zostały z myślą o studentach kierunku zarządzanie i inżynieria produkcji studiów pierwszego stopnia (studiów inżynierskich, stacjonarnych i ni...
18,90 zł 21,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Metoda żywieniowa BLW - Ewa Sypnik-Pogorzelska

Metoda żywieniowa BLW

Daj dziecku wybór

Wydawca: RM
Jak rozszerzać dietę dziecka? Kiedy przestać karmić piersią? Kiedy wprowadzać gluten? Co zrobić, gdy dziecko nie chce jeść przecierów? Dlaczego mój maluch nie chce jeść, kiedy go karm...
26,99 zł 29,99 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Podstawy biochemii dla towaroznawców - Alina Piotraszewska-Pająk

Podstawy biochemii dla towaroznawców

Redaktor: Marian Filipiak
Celem podręcznika jest zapoznanie czytelnika z podstawami biochemii oraz z wykrywaniem i analizą ilościową obecnych w produktach spożywczych substancji biologicznych. Autorzy skoncentrowali się na ...
28,35 zł 31,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Zachowania żywieniowe młodzieży w perspektywie edukacji zdrowotnej - Agnieszka Buczak

Zachowania żywieniowe młodzieży w perspektywie edukacji zdrowotnej

Wydawca: UMCS
Publikacja porusza problematykę z zakresu psychologii i pedagogiki zdrowia i ukazuje się w okresie zwiększonego zainteresowania społeczeństwa tą problematyką. Prezentowana w niej analiza zachowań ż...
28,35 zł 31,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 9 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20