0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 138 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Od najnowszych
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna - 15 %

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna

Oto podręcznik w którym przedstawiono najważniejsze problemy z dziedziny technologii żywności wygodnej, żywności funkcjonalnej i dietetycznej z uwzględnieniem jej oddziaływania na organizm l...
75,65 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Paradygmaty rozwoju konsumpcji żywności w Polsce - Joanna Szwacka-Mokrzycka - 15 %

Paradygmaty rozwoju konsumpcji żywności w Polsce

"W opracowaniu Autorka zaprezentowała problematykę rozwoju konsumpcji żywności w Polsce, a więc ważną i stale aktualną. (…) Praca może mieć duże walory informacyjne (przeglądowe, statys...
50,15 zł 59,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Istota ryżu - Michael Booth - 15 %

Istota ryżu

O duszy japońskiego jedzenia

Autor: Michael Booth
Poznajcie oszałamiające bogactwo japońskiej kuchni – jej smaków, zapachów i rytuałów! Autor książki Sushi i cała reszta po dziesięciu latach zapragnął wrócić do Ja...
33,15 zł 39,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności - 15 %

Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności

Żywność jest źródłem składników odżywczych dla człowieka, ale też idealnym środowiskiem rozwoju wielu mikroorganizmów. Dlatego higiena wytwarzania żywności to jeden z najważnie...
50,15 zł 59,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Mięso i przetwory drobiowe - Praca zbiorowa - 15 %

Mięso i przetwory drobiowe

Technologia, higiena, jakość

W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mi...
75,65 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego - 15 %

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

Redaktor: Lewicki Piotr P.
Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standard&o...
84,15 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Technologia przetwórstwa mięsa - Adam Olszewski - 15 %

Technologia przetwórstwa mięsa

Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, p...
75,65 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Odroczony rozrost - 15 %

Odroczony rozrost

Technologia w piekarni

Redaktor: Hans Huber
Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia?Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów?Niezbędnik piekarza, dedykowany właścici...
75,65 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Ramen w domu - Brian MacDuckston - 35 %

Ramen w domu

Książka (miękka)
25,84 zł 39,99 zł
Do koszyka
Ramen w domu - Brian MacDuckston - 35 %

Ramen w domu

Wydawca: Poradnia K
„RAMEN W DOMU” – ŁATWE PRZEPISY, KTÓRE ZAMIENIĄ TWOJĄ KUCHNIĘ W KRÓLESTWO RAMENUKsiążka kucharska z łatwymi japońskimi przepisami na klasyczny ramen i od...
25,84 zł 39,99 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Chemia żywności Tom 1 - Praca zbiorowa - 15 %

Chemia żywności Tom 1

Główne składniki żywności

Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
92,65 zł 109,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Biotechnologia żywności - Arnold - 15 %

Biotechnologia żywności

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na...
84,15 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Chemia żywności Tom 2 - Praca zbiorowa - 15 %

Chemia żywności Tom 2

Biologiczne właściwości składników żywności

Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
92,65 zł 109,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Małe rączki w kuchni Książka nie tylko kucharska - Annabel Woolmer - 35 %

Małe rączki w kuchni Książka nie tylko kucharska

Wydawca: Mamania
Dzieci przejmują kuchnię!Książka kucharska, która ułatwi wszystkim rodzicom, dziadkom i opiekunom gotowanie z maluchami w wieku od 1 do 4 lat. Wszystko w tej książce jest przyjaz...
25,88 zł 39,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Psychologiczne aspekty nadwagi i otyłości - Anna Brytek-Matera - 16 %

Psychologiczne aspekty nadwagi i otyłości

Teoria i praktyka

Wydawca: Difin
Książka zawiera wybrane modele kliniczne oraz teorie psychologiczne dotyczące powstawania, utrzymywania i leczenia nadmiernej masy ciała. Prezentuje najnowsze wyniki badań uwzględniające aspekt emo...
40,92 zł 49,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Pociąg do smaku - Gajewska Marta Eleonora - 27 %

Pociąg do smaku

Wydawca: Komograf
Z miejsca A do miejsca B wiedzie w miarę prosta droga. Wiesz o tym, Drogi Czytelniku, przerabiałeś to w szkole.Ale bardziej fascynująca i nieoczywista jest przecież inna PODRÓŻ - z mie...
12,85 zł 17,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Beauty Food - Maria Ahlgren - 34 %

Beauty Food

85 przepisów dla zdrowia i urody

Autor: Maria Ahlgren
"Beauty Food" zawiera 85 przepisów, które mają wpływ na zdrowy wygląd skóry, włosów i paznokci. Dzięki dobrze zbilansowanym potrawom sprawimy, że żadne supleme...
29,49 zł 45,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Ryby i owoce morza - Alcantara Lorenza - 40 %

Ryby i owoce morza, Szkoła gotowan...

Książka (miękka ze skrzydełkami)
20,98 zł 35,00 zł
Do koszyka
Ryby i owoce morza - Alcantara Lorenza - 40 %

Ryby i owoce morza

Szkoła gotowania krok po kroku

Wydawca: Jedność
Książka jest swoistym kursem gotowania, w którym na ponad 500 zdjęciach zilustrowane zostały krok po kroku podstawowe techniki oczyszczania i przyrządzania w domu najlepszych potraw z ryb, m...
20,98 zł 35,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Aromaty i smaki z pól i łąk - Mancini i Edizioni del Baldo - 40 %

Aromaty i smaki z pól i łąk

78 roślin i 120 przepisów zdrowej kuchni

Wydawca: Jedność
Spacer po łąkach, polach czy ogrodach jest spotkaniem z darami natury, które często dobrze smakują i rozsiewają piękną woń. Rosnące tam zioła i aromatyczne rośliny, jak babka lancetowata, mi...
19,19 zł 32,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Słodkości w insulinooporności - Magdalena Makarowska - 32 %

Słodkości w insulinooporności

Wydawca: Feeria
Słodko i zdrowo – czy to możliwe?Czy potrafisz wyobrazić sobie życie bez słodkości? To chyba niemożliwe… ale od dawna wiadomo, że cukier nie krzepi, a szkodzi. Chcesz go ogranicz...
30,36 zł 44,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Ugotuj sobie szczęście Jak duńczycy - Caroline Fleming - 22 %

Ugotuj sobie szczęście Jak duńczycy

Wydawca: Filo
Duńczycy od lat są najszczęśliwszym narodem na świecie. W inspirującej książce autorka przedstawia przysmaki duńskiej kuchni i pokazuje, jak sama żyje i jak gotuje. Czerpiąc z przepisów używ...
46,70 zł 59,99 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 138 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Od najnowszych
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20