0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 30 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Atlas Burak - chwasty, choroby, szkodniki, niedobory - Agnieszka Ulatowska

Atlas Burak - chwasty, choroby, szkodniki, niedobory

Wydawca: Agro Wydawnictwo
Bogato ilustrowany Atlas Burak zawiera informacje na temat najgroźniejszych agrofagów w uprawie tego gatunku. To kompendium wiedzy na temat chwastów, chorób, szkodników ...
53,96 zł 59,95 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Atlas Kukurydza - chwasty, choroby, szkodniki, niedobory - Adam Majewski

Atlas Kukurydza - chwasty, choroby, szkodniki, niedobory

Wydawca: Agro Wydawnictwo
Atlas Kukurydza to kompendium wiedzy odnośnie najważniejszych chorób, szkodników, chwastów oraz niedoborów pokarmowych, jakie możemy spotkać w uprawie kukurydzy. Rozdzia...
62,96 zł 69,95 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Atlas Ziemniak - chwasty, choroby, szkodniki, niedobory - Katarzyna Rębarz

Atlas Ziemniak - chwasty, choroby, szkodniki, niedobory

Wydawca: Agro Wydawnictwo
Ziemniaki od dziesiątków lat odgrywają istotną rolę w produkcji rolniczej oraz w żywieniu mieszkańców Polski. Wyróżnia je wszechstronność użytkowania i wysokość uzyskiwanych pl...
53,96 zł 59,95 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów - Inga Klimczak

Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów

Atrakcyjność sensoryczna żywności stanowi jeden z najważniejszych czynników wpływających na decyzje zakupowe. Eksponowanie walorów organoleptycznych, odwoływanie się w kampaniach prom...
16,20 zł 18,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Gospodarka cyfrowa - rozwój regionalny - odporność - Ewa Łaźniewska

Gospodarka cyfrowa - rozwój regionalny - odporność

Pandemia Covid-19 jest ostatnim kryzysem, który ujawnił i nasilił problem nierówności społecznych i regionalnych. Coraz częściej pojawiają się wezwania do „lepszej odbudowy&rdq...
40,50 zł 45,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Informacja środowiskowa oparta na ocenie cyklu życia w zarządzaniu produktami - Joanna Witczak

Informacja środowiskowa oparta na ocenie cyklu życia w zarządzaniu produktami

Monografia przedstawia nowe spojrzenie na jakość produktu, które dzięki uwzględnieniu myślenia kategoriami cyklu życia wychodzi poza dotychczasowe, techniczne rozumienie tego pojęcia. Pokaza...
31,05 zł 34,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane

Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane

Niniejsze materiały dydaktyczne napisane zostały z myślą o studentach kierunku zarządzanie i inżynieria produkcji studiów pierwszego stopnia (studiów inżynierskich, stacjonarnych i ni...
18,90 zł 21,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Jakość dermokosmetyków w ocenie konsumentów i ekspertów - Paulina Malinowska

Jakość dermokosmetyków w ocenie konsumentów i ekspertów

Celem badań przedstawionych w książce było zidentyfikowanie i ocena różnicy w jakości dermokosmetyków w porównaniu do kosmetyków, przy uwzględnieniu cech produktó...
32,40 zł 36,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Kukurydza - chwasty, choroby, szkodniki, niedobory - Adam Wachowski

Kukurydza - chwasty, choroby, szkodniki, niedobory

Wydawca: Agro Wydawnictwo
Bogato ilustrowany atlas identyfikacji najważniejszych chwastów, chorób, szkodników i niedoborów występujących w uprawie kukurydzy. Zawiera opisy rozwoju, szkodliwości i...
22,46 zł 24,95 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Kukurydza - nawożenie, uprawa, ochrona, odmiany - Praca zbiorowa

Kukurydza - nawożenie, uprawa, ochrona, odmiany

Wydawca: Agro Wydawnictwo
Niezbędnik każdego plantatora kukurydzy. Zawiera szczegółowe informacje i porady fachowców na temat agrotechniki, ochrony, nawożenia, doboru odmian i zbioru kukurydzy. Szczegól...
22,46 zł 24,95 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Podstawy biochemii dla towaroznawców - Alina Piotraszewska-Pająk

Podstawy biochemii dla towaroznawców

Redaktor: Marian Filipiak
Celem podręcznika jest zapoznanie czytelnika z podstawami biochemii oraz z wykrywaniem i analizą ilościową obecnych w produktach spożywczych substancji biologicznych. Autorzy skoncentrowali się na ...
28,35 zł 31,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Poradnik suszowy - Praca zbiorowa

Poradnik suszowy

eBook (pdf)
22,46 zł 24,95 zł
Do koszyka
Poradnik suszowy - Praca zbiorowa

Poradnik suszowy

Wydawca: Agro Wydawnictwo
Czy wiesz, że susza pojawia się coraz częściej? Może dotyka Twojego regionu? A może poczułeś negatywne skutki suszy na Twoim polu? Jeżeli chociaż na jedno pytanie odpowiedziałeś twierdząco to ta pu...
22,46 zł 24,95 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Program Ochrony Roślin Rolniczych 2024 - Praca zbiorowa

Program Ochrony Roślin Rolniczych 2024

Wydawca: Agro Wydawnictwo
Program Ochrony Roślin Rolniczych na rok 2024 jest najnowszą, jedną z wiodących i cyklicznych publikacji wydawanych przez Agro Wydawnictwo. Posiada zalecenia dotyczące ochrony roślin – substa...
44,96 zł 49,95 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Rzepak - uprawa, odmiany, nawożenie, ochrona, zbiór - Praca zbiorowa

Rzepak - uprawa, odmiany, nawożenie, ochrona, zbiór

Wydawca: Agro Wydawnictwo
Niezbędnik każdego plantatora rzepaku. Zawiera informacje na temat odpowiedniej agrotechniki, nawożenia oraz skutecznej ochrony tej wymagającej rośliny. Ułatwia podjęcie decyzji dotyczącej doboru o...
22,46 zł 24,95 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Soja i inne rośliny strączkowe - bobik, groch, łubin - Praca zbiorowa

Soja i inne rośliny strączkowe - bobik, groch, łubin

Wydawca: Agro Wydawnictwo
Zmiany klimatu, a co za tym idzie coraz częstsze okresy suszy sprawiają, że większą uwagę powinniśmy zwrócić na glebę. Dbałość o glebę to dostarczanie materii organicznej i prawidłowy płodoz...
26,96 zł 29,95 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności - Ewa Sikorska

Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności

Autor: Ewa Sikorska
Celem monografii jest przedstawienie zagadnień związanych z zastosowaniem metod spektroskopii optycznej w połączeniu z chemometrią do oceny różnych aspektów jakości żywności.Ze ...
25,20 zł 28,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 30 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20