Cena katalogowa – rynkowa cena produktu, często jest drukowana przez wydawcę na książce.
Najniższa cena z 30 dni – najniższa cena sprzedaży produktu w księgarni z ostatnich 30 dni.
Płatność elektroniczna do 199,99 zł | od 200 zł do 299,99 zł | |
---|---|---|
ORLEN Paczka |
8,99 zł | 7,99 zł |
Poczta Polska - odbiór w punkcie | 8,99 zł | 7,99 zł |
Kurier Poczta Polska | 10,99 zł | 9,99 zł |
InPost Paczkomaty 24/7 |
11,99 zł | 9,99 zł |
Kurier | 12,99 zł | 11,99 zł |
Płatność przy odbiorze do 199,99 zł | od 200 zł do 299,99 zł | |
---|---|---|
Poczta Polska - odbiór w punkcie | 11,99 zł | 10,99 zł |
Kurier Poczta Polska | 13,99 zł | 12,99 zł |
Kurier | 15,99 zł | 14,99 zł |
Drugie wydanie książki „
Dieta bezglutenowa: co wybrać?” zostało napisane przez specjalistów z Instytutu Żywności i Żywienia oraz Instytutu „Pomnik – Centrum Zdrowia Dziecka”. Dostarcza wszechstronnej, aktualnej, ugruntowanej naukowo, ale podanej przystępnie wiedzy o diecie bezglutenowej. Przybliża Czytelnikowi:
·
właściwości glutenu
·
zasady układania diety bezglutenowej w świetle zaleceń żywieniowych
· wartość odżywczą produktów bezglutenowych
· wymagania dotyczące znakowania gotowych produktów bezglutenowych
· praktyczne zasady przygotowywania potraw bezglutenowych
·
aktualne zalecenia do stosowania diety bezglutenowej
Publikację wyróżnia obszerna część tabelaryczna z danymi o wartości energetycznej i zawartości składników odżywczych w produktach naturalnie niezawierających glutenu oraz w produktach bezglutenowych wytworzonych przemysłowo.
Książka powstała z myślą o chorych na celiakię i inne choroby glutenozależne, dietetykach, a także osobach gotujących (zawodowo lub w domu).