0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

ŻYWNOŚĆ JAKOŚĆ TECHNOLOGIA

Znaleziono: 5 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie - Outlet - Sikorski Zdzisław E. - 38 %

Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie - Outlet

Wydawca: WNT
W książce, w części ogólnej, w chronologicznym porządku scharakteryzowano: środowisko naturalne ryb i bezkręgowców morskich, metody ich pozyskiwania, gatunki poławianych zwierząt mors...
OUTLET
24,16 zł 39,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Zarządzanie jakością żywności - Outlet - Jongen W. M. F.

Zarządzanie jakością żywności - Outlet

Ujęcie technologiczno-menedżerskie

Wydawca: WNT
Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne za...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Zarządzanie jakością żywności - Jongen W. M. F.

Zarządzanie jakością żywności

Ujęcie technologiczno-menedżerskie

Wydawca: WNT
Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne za...
Niedostępny
Zobacz więcej
Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie - Sikorski Zdzisław E.

Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie

Wydawca: WNT
W książce, w części ogólnej, w chronologicznym porządku scharakteryzowano: środowisko naturalne ryb i bezkręgowców morskich, metody ich pozyskiwania, gatunki poławianych zwierząt mors...
Niedostępny
Zobacz więcej
Opracowanie produktów spożywczych podejście marketingowe - Anderson Allan M.

Opracowanie produktów spożywczych podejście marketingowe

Wydawca: WNT
Opracowanie produktów spożywczych, począwszy od niewielkiej zmiany istniejącego asortymentu, a skończywszy na wprowadzeniu na rynek nowości, jest siłą napędową przemysłu spożywczego, Jest to...
Niedostępny
Zobacz więcej
Znaleziono: 5 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20