0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

ŻYWNOŚĆ JAKOŚĆ TECHNOLOGIA

Znaleziono: 5 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie - Outlet - Sikorski Zdzisław E. - 38 %

Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie - Outlet

Wydawca: WNT
W książce, w części ogólnej, w chronologicznym porządku scharakteryzowano: środowisko naturalne ryb i bezkręgowców morskich, metody ich pozyskiwania, gatunki poławianych zwierząt mors...
Książka (miękka)
OUTLET
24,16 zł 39,00 zł
Do koszyka
Zarządzanie jakością żywności - Outlet - Jongen W. M. F. - 40 %

Zarządzanie jakością żywności - Outlet

Ujęcie technologiczno-menedżerskie
Wydawca: WNT
Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne za...
Książka (miękka)
OUTLET
23,40 zł 39,00 zł
Niedostępny
Zarządzanie jakością żywności - Jongen W. M. F.

Zarządzanie jakością żywności

Ujęcie technologiczno-menedżerskie
Wydawca: WNT
Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne za...
Książka (miękka)
35,10 zł 39,00 zł
Niedostępny
Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie - Sikorski Zdzisław E.

Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie

Wydawca: WNT
W książce, w części ogólnej, w chronologicznym porządku scharakteryzowano: środowisko naturalne ryb i bezkręgowców morskich, metody ich pozyskiwania, gatunki poławianych zwierząt mors...
Książka (miękka)
35,10 zł 39,00 zł
Niedostępny
Opracowanie produktów spożywczych podejście marketingowe - Anderson Allan M.

Opracowanie produktów spożywczych podejście marketingowe

Wydawca: WNT
Opracowanie produktów spożywczych, począwszy od niewielkiej zmiany istniejącego asortymentu, a skończywszy na wprowadzeniu na rynek nowości, jest siłą napędową przemysłu spożywczego, Jest to...
Książka (miękka)
35,10 zł 39,00 zł
Niedostępny
Znaleziono: 5 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20