0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Darmowa dostawa »

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Przygotowywanie i wydawanie dań Podręcznik Część 1

(Miękka)

HGT.02. Technik żywienia i usług gastronomicznych.

0.00  (0 ocen)
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
Najniższa cena z 30 dni: 65,88 zł
Cena produktu

Cena katalogowa – rynkowa cena produktu, często jest drukowana przez wydawcę na książce.

Najniższa cena z 30 dni – najniższa cena sprzedaży produktu w księgarni z ostatnich 30 dni, obowiązująca przed zmianą ceny.

Wszystkie ceny, łącznie z ceną sprzedaży, zawierają podatek VAT.

77,00 zł
Stan magazynowy:
Ostatnie sztuki
Dostępność:
w magazynie
Dostawa i płatność
Cennik dostaw
- Zamówienia od 299 zł wysyłamy GRATIS!
- Zamów z DPD (kurier lub punkty) do 19:30, a Twoją paczkę wysyłamy jeszcze dziś i dostarczymy jutro!
Uwaga! Dotyczy dni roboczych (poniedziałek-piątek, z bez dni wolnych od pracy) oraz towarów dostępnych w magazynie. Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski, jeśli wartość zamówienia przekroczy 500 zł nie oferujemy płatności przy odbiorze.

Przedpłata (Przelewy24)         do 299 zł   od 299 zł
ORLEN Paczka
9,99 zł 0 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 10,99 zł 0 zł
Pocztex 11,99 zł 0 zł
InPost Paczkomaty 24/7
13,99 zł  0 zł
Kurier DPD
12,49 zł 0 zł
Punkty odbioru DPD
10,99 zł 0 zł
Odbiór w Księgarni PWN
0 zł 0 zł



Płatność przy odbiorze         do 299 zł   od 299 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 14,99 zł 0 zł
Pocztex 15,99 zł 0 zł
Kurier DPD
16,49 zł 0 zł
Dodaj do schowka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Przygotowywanie i wydawanie dań Podręcznik Część 1

Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia starannie surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego żywienia i główne techniki stosowane w trakcie przygotowywania potraw. Podkreśla znaczenie bezpieczeństwa żywności. Opisuje procesy przyrządzania dań z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów oraz jaj i zbóż.

Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera kluczową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę.

Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.

  • Kategorie:
    1. Dla pacjenta »
    2. Książki kucharskie
    1. Edukacja »
    2. Podręczniki szkolne »
    3. Szkoły ponadgimnazjalne
  • Język wydania: polski
  • ISBN: 9788302183119
  • EAN: 9788302183119
  • Liczba stron: 480
  • Wymiary: 16.5x24.0cm
  • Waga: 0.71kg
  • Klasyfikacja edukacyjna:
    1. Liceum i Technikum »
    2. Niesklasyfikowane »
    3. Przedmioty zawodowe »
    4. podręcznik
  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Kurier DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • Punkty odbioru DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • ORLEN Paczka - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Pocztex (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.

Inni Klienci oglądali również

18,97 zł 23,00 zł
Do koszyka

Bóg - nasz Ojciec 1 Podręcznik do religii dla klasy 1 szkoły podstawowej

Piękny materiał ilustracyjny ukazuje sceny biblijne, a także z życia codziennego dziecka i rodziny oraz wprowadza w liturgię Kościoła. Jest więc znakomitym materiałem do katechezy biblijnej, ukazuje jej związek z przeżyciami i doświadczeniami dziecka o...
92,65 zł 109,00 zł
Do koszyka

Fizyka dla inżynierów Część II Fizyka współczesna

Książka została napisana z myślą o inżynierach różnych specjalności, a także studentach wyższych uczelni technicznych.Przedstawiono w niej podstawowe wiadomości z:- fizyki atomowej,- fizyki ciała stałego,- fizyki ją...
22,38 zł 22,90 zł
Do koszyka

Uczę się świata na nowo Zeszyt ćwiczeń dla dorosłych afatyków Część 2

Prezentujemy Państwu drugą część zeszytu ćwiczeń dla osób dorosłych, u których zdiagnozowano afazję spowodowaną udarem lub urazami mózgu, bądź chorobami degeneracyjnymi. Zawarte tu ćwiczenia logopedyczne stanową kontynuację części ...
33,00 zł
Do koszyka

Przykładowe arkusze maturalne z języka francuskiego Część pisemna Poziom podstawowy + CD

To publikacja pomocna w przygotowaniu uczniów do nowego egzaminu maturalnego z języka francuskiego na poziomie podstawowym.Arkusze mogą stanowić uzupełnienie w pracy z serią Francofolie express przeznaczoną dla uczniów szkół ...
65,66 zł 69,90 zł
Do koszyka

To jest chemia 2 Chemia organiczna Podręcznik Zakres rozszerzony

Chemia organiczna. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres rozszerzony - Szkoła ponadpodstawowa Rozwija umiejętność projektowania doświadczeń chemicznych, zapisywania obserwacji i formułowania wniosków ...
52,60 zł
Do koszyka

Podstawy turystyki Turystyka Tom 1 Podręcznik

Podręcznik niezbędny w zdobywaniu umiejętności stanowiących podstawę kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej. Charakteryzuje rodzaje turystyki. Omawia różne typy produktów turystycznych. Wprowa...

Recenzje

Dodaj recenzję
Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!