0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 15 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Chemia wybranych komponentów środowiska - Jolanta Marciniak-Kowalska

Chemia wybranych komponentów środowiska

Wydawca: Wydawnictwa AGH
W książce zostały omówione cztery systemy środowiskowe: atmosfera, litosfera, hydrosfera i antroposfera. Osią przewodnią opracowania jest geochemia, efekty jej zmian i wpływ działalności ant...
16,20 zł 18,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Spektrometria mas - Anna Bodzoń-Kułakowska

Spektrometria mas

Wydawca: Wydawnictwa AGH
Monografia to drugie gruntownie zmienione wydanie książki pt. "Spektrometria mas" (red. Piotr Suder i Jerzy Silberring, Kraków: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, 2006). Zos...
15,30 zł 17,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Podstawy nanomateriałów i nanotechnologii - Marek Wojnicki

Podstawy nanomateriałów i nanotechnologii

Wydawca: Wydawnictwa AGH
Za ojca nanotechnologii uważa się Richarda Feynmana. To on w 1959 roku w trakcie swojego wykładu miał powiedzieć: „There’s plenty of room at the bottom”, co należałoby tłumaczyć: ...
15,30 zł 17,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Surfaktanty. Budowa, właściwości, zastosowania - Ryszard Zieliński

Surfaktanty. Budowa, właściwości, zastosowania

Surfaktanty są bardzo liczną grupą substancji zarówno pochodzenia naturalnego, jak i otrzymywanych na drodze syntezy chemicznej. Znaczne zainteresowanie tymi związkami wynika z ich dużej akt...
135,00 zł 150,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Podstawy biochemii dla towaroznawców - Alina Piotraszewska-Pająk

Podstawy biochemii dla towaroznawców

Redaktor: Marian Filipiak
Celem podręcznika jest zapoznanie czytelnika z podstawami biochemii oraz z wykrywaniem i analizą ilościową obecnych w produktach spożywczych substancji biologicznych. Autorzy skoncentrowali się na ...
28,35 zł 31,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Jakość dermokosmetyków w ocenie konsumentów i ekspertów - Paulina Malinowska

Jakość dermokosmetyków w ocenie konsumentów i ekspertów

Celem badań przedstawionych w książce było zidentyfikowanie i ocena różnicy w jakości dermokosmetyków w porównaniu do kosmetyków, przy uwzględnieniu cech produktó...
32,40 zł 36,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów - Inga Klimczak

Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów

Atrakcyjność sensoryczna żywności stanowi jeden z najważniejszych czynników wpływających na decyzje zakupowe. Eksponowanie walorów organoleptycznych, odwoływanie się w kampaniach prom...
16,20 zł 18,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane

Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane

Niniejsze materiały dydaktyczne napisane zostały z myślą o studentach kierunku zarządzanie i inżynieria produkcji studiów pierwszego stopnia (studiów inżynierskich, stacjonarnych i ni...
18,90 zł 21,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności - Ewa Sikorska

Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności

Autor: Ewa Sikorska
Celem monografii jest przedstawienie zagadnień związanych z zastosowaniem metod spektroskopii optycznej w połączeniu z chemometrią do oceny różnych aspektów jakości żywności.Ze ...
25,20 zł 28,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Preparatyka i analiza związków naturalnych - Aleksandra S. Kołodziejczyk

Preparatyka i analiza związków naturalnych

Podręcznik jest adresowany do osób interesujących się chemią organiczną, zwłaszcza tą z pogranicza biologii, studentów kierunków chemii medycznej, chemii kosmetyków czy ...
25,20 zł 28,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Ćwiczenia laboratoryjne z chemii ogólnej II - Lech Chmurzyński

Ćwiczenia laboratoryjne z chemii ogólnej II

Część doświadczalna

Integralna ze wstępem teoretycznym Ćwiczeń laboratoryjnych część druga, zatytułowana „Część doświadczalna”, zawiera 17 zestawów ćwiczeń laboratoryjnych z zakresu chemii ogó...
13,50 zł 15,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Ćwiczenia laboratoryjne z chemii ogólnej I - Lech Chmurzyński

Ćwiczenia laboratoryjne z chemii ogólnej I

Część teoretyczna

Skrypt „Ćwiczenia laboratoryjne z chemii ogólnej” stanowić ma pomoc w zdobywaniu podstaw teoretycznych w zakresie problematyki wykonywanych ćwiczeń laboratoryjnych. Każdy z 17 bl...
27,00 zł 30,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Ćwiczenia z chemii ogólnej dla studentów Wydziału Inżynierii Metali i Informatyki Przemysłowej - Aneta Magdziarz

Ćwiczenia z chemii ogólnej dla studentów Wydziału Inżynierii Metali i Informatyki Przemysłowej

Redaktor: Wydawnictwa Agh
Wydawca: Wydawnictwa AGH
Seria: skrypt
Skrypt podzielono na dwie części A i B. Zadania obliczeniowe, przede wszystkim z dziedziny stężeń, stechiometrii i elektrolitów, stanowią część A. Część B ma ułatwić Czytelnikowi poznanie za...
18,00 zł 20,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 15 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20