0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Książki: Dla pacjenta

Znaleziono: 37 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
English for Dietetics - Barbara Gorbacz-Gancarz - 15 %

English for Dietetics

English for Dietetics to pierwszy podręcznik do nauki specjalistycznego języka angielskiego na poziomie B1/B2 wg Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego przeznaczony dla studentów...
118,15 zł 139,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
The Science of Cooking - Stuart Farrimond - 13 %

The Science of Cooking

Książka (twarda)
102,37 zł 117,00 zł
Do koszyka
The Science of Cooking - Stuart Farrimond - 13 %

The Science of Cooking

Wydawca: DK
Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more li...
102,37 zł 117,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wine Folly Magnum Edition - Justin Hammack - 15 %

Wine Folly Magnum Edition

Wydawca: Penguin Books
Want to pick the perfect wine for dinner? Red, white or Rose? Dry or Fruity? Spanish or Portuguese? Become the expert with Wine Folly's Magnum Edition: The Master Guide.It will take you...
133,97 zł 158,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Nopi - Yotam Ottolenghi - 40 %

Nopi

Książka (twarda)
111,13 zł 184,00 zł
Do koszyka
Nopi - Yotam Ottolenghi - 40 %

Nopi

Wydawca: Ebury Press
NOPI: THE COOKBOOK includes over 120 of the most popular dishes from Yotam’s innovative Soho-based restaurant NOPI. It’s written with long-time collaborator and NOPI head chef Ramael Sc...
111,13 zł 184,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Jerusalem - Yotam Ottolenghi

Jerusalem

Książka (twarda)
113,53 zł 125,01 zł
Do koszyka
Jerusalem - Yotam Ottolenghi

Jerusalem

Wydawca: Ebury Press
Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013.Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are the men behind the bestselling Ottolenghi: The Cookbook. Their chain of restaurants is famou...
113,53 zł 125,01 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Plenty More - Yotam Ottolenghi

Plenty More

Książka (twarda)
Niedostępny
Plenty More - Yotam Ottolenghi

Plenty More

Wydawca: Ebury Press
Vegetables have moved from the side dish to the main plate, grains celebrated with colour and flair. It’s a revolution that is bold, inspiring and ever-expanding.Yotam Ottolenghi'...
Niedostępny
Zobacz więcej
Pele: My Life in Pictures

Pele: My Life in Pictures

Książka (twarda)
Niedostępny
Pele: My Life in Pictures

Pele: My Life in Pictures

Wydawca: Simon & Schuster
Even people who don't know football know Pele. The best of a generation of Brazilian players universally acknowledged as the most accomplished and attractive group of footballers ever to play the g...
Niedostępny
Zobacz więcej
Egg - Michael Ruhlman

Egg

A Culinary Exploration of the World's Most Versatile Ingredient

Wydawca: Jacqui Small LLP
James Beard Award-winning author Michael Ruhlman explains why the egg is the key ingredient to the craft of cooking 'I am, notoriously, an egg slut. This book has everything you need to know about ...
Niedostępny
Zobacz więcej
The Whole Fish Cookbook - Josh Niland

The Whole Fish Cookbook

Książka (twarda)
Niedostępny
The Whole Fish Cookbook - Josh Niland

The Whole Fish Cookbook

Autor: Josh Niland
Wydawca: Hardie Grant
We all want to eat more fish, but who wants to bother spending the time, effort and money cooking that same old salmon fillet on repeat when you could be trying something new and utterly delicious?...
Niedostępny
Zobacz więcej
Delicious Wintertime: - Markus Sämmer

Delicious Wintertime:

The Cookbook for Cold Weather Adventures

Wydawca: Gestalten
When the temperature drops, out come the winter sweaters, and our appetites for snowy adventures and warm, hearty meals. Alpine-inspired breakfasts kick-start an active day, while thermos-fillers a...
Niedostępny
Zobacz więcej
Ramen Book - Hayato Ishiyama

Ramen Book

Książka (miękka)
Niedostępny
Ramen Book - Hayato Ishiyama

Ramen Book

Wydawca: Nippan IPS
An amazing informative book for all ramen lovers!With a feature in the Michelin Guide, European ramen events, and the exploding popularity of tonkotsu ramen in China, Japanese ramen is ...
Niedostępny
Zobacz więcej
Macrame Decor

Macrame Decor, 25 Boho-chic Patter...

Książka (twarda)
Niedostępny
Macrame Decor

Macrame Decor

25 Boho-chic Patterns and Project Ideas

Wydawca: Nippan IPS
"Macrame Decor" introduces fashionable and useful interior decor items created with macrame – a form of textile created using knotting techniques. "Boho chic style" decor,...
Niedostępny
Zobacz więcej
Veg: Easy & Delicious Meals for Everyone - Jamie Oliver

Veg: Easy & Delicious Meals for Everyone

Autor: Jamie Oliver
Wydawca: Penguin Books
Jamie Oliver is back with brilliantly easy, flavour-packed, and accessible veg recipes.From simple suppers and family favourites to weekend dishes for sharing with friends, this book is...
Niedostępny
Zobacz więcej
On Beer and Food - Colin Eick

On Beer and Food

The Gourmet’s Guide to Recipes and Pairings

Wydawca: Gestalten
Beer is still widely underestimated. It is a taste-intensive and surprisingly versatile accompaniment to good food—often better suited than wine. When a strong companion for a meal is needed,...
Niedostępny
Zobacz więcej
Korean Cookbook A twist on the traditional - Lee Chung Jae

Korean Cookbook A twist on the traditional

Autor: Lee Chung Jae
In Korean Cookbook: A twist on the traditional, Chung Jae shares his best-loved and most popular Korean recipes, introducing the home cook to Korean food with his own flair and inspirations. With s...
Niedostępny
Zobacz więcej
Yubisashi: Japanese Food - Enomoto Toshiya

Yubisashi: Japanese Food

Książka (miękka)
Niedostępny
Yubisashi: Japanese Food - Enomoto Toshiya

Yubisashi: Japanese Food

Wydawca: Yubisashi
Let's re-discover Japanese food!It is not all about sushi and tempura - Japanese cuisine has a lot more varieties to offer than you would think possible. This point-and-speak phrase book can ...
Niedostępny
Zobacz więcej
Children's Space

Children's Space, Creative and chi...

Książka (twarda)
Niedostępny
Children's Space

Children's Space

Creative and child-friendly kindergarten

Since nursery education has been highly valued these days, there is a growing demand for 'children-centred' kindergarten designs. But it is a challenging task for designers to create a kindergarten...
Niedostępny
Zobacz więcej
Sweet - Helen Goh

Sweet

Książka (twarda)
Niedostępny
Sweet - Helen Goh

Sweet

Wydawca: Ebury Press
The Sunday Times and New York Times Bestseller‘There’s nothing like a perfectly light sponge flavoured with spices and citrus or an icing-sugar-dusted cookie to raise the sp...
Niedostępny
Zobacz więcej
Wood - Terry Porter

Wood

Identification and Use (Revised & Expanded Edition)

Autor: Terry Porter
Wydawca: GMC Group
An indispensable guide to one of the world's most valuable natural resources. This new edition adds 17 important timber species not included before, bringing the list of species described up to 400...
Niedostępny
Zobacz więcej
Wine Folly Magnum Edition - Justin Hammack

Wine Folly Magnum Edition

Wydawca: Penguin Books
Want to pick the perfect wine for dinner? Red, white or Rose? Dry or Fruity? Spanish or Portuguese? Become the expert with Wine Folly's Magnum Edition: The Master Guide.It will take you...
Niedostępny
Zobacz więcej
Znaleziono: 37 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20