0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

The Science of Cooking

(Twarda)
0.00  (0 ocen)
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
Cena katalogowa: 117,00 zł
Najniższa cena z 30 dni: 102,37 zł
Cena produktu

Cena katalogowa – rynkowa cena produktu, często jest drukowana przez wydawcę na książce.

Najniższa cena z 30 dni – najniższa cena sprzedaży produktu w księgarni z ostatnich 30 dni, obowiązująca przed zmianą ceny.

Wszystkie ceny, łącznie z ceną sprzedaży, zawierają podatek VAT.

95,34 zł
Stan magazynowy:
Średnia liczba
Dostępność:
w magazynie
Dostawa i płatność
Cennik dostaw
- Zamówienia od 299 zł wysyłamy GRATIS!
- Zamów z DPD (kurier lub punkty) do 19:30, a Twoją paczkę wysyłamy jeszcze dziś i dostarczymy jutro!
Uwaga! Dotyczy dni roboczych (poniedziałek-piątek, z bez dni wolnych od pracy) oraz towarów dostępnych w magazynie. Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski, jeśli wartość zamówienia przekroczy 500 zł nie oferujemy płatności przy odbiorze.

Przedpłata (Przelewy24)         do 299 zł   od 299 zł
ORLEN Paczka
9,99 zł 0 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 10,99 zł 0 zł
Pocztex 11,99 zł 0 zł
InPost Paczkomaty 24/7
13,99 zł  0 zł
Kurier DPD
12,49 zł 0 zł
Punkty odbioru DPD
10,99 zł 0 zł
Odbiór w Księgarni PWN
0 zł 0 zł



Płatność przy odbiorze         do 299 zł   od 299 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 14,99 zł 0 zł
Pocztex 15,99 zł 0 zł
Kurier DPD
16,49 zł 0 zł
Dodaj do schowka

The Science of Cooking

Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels.

In The Science of Cooking, fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into your kitchen. Get the answers to your cookery questions with intriguing chapters covering all major food types from meat, poultry and seafood, to grains, vegetables, and herbs.

Why does chocolate taste so good? Is it OK to reheat cooked rice? How do I cook the perfect steak or make succulent fish every time? Bestseller The Science of Cooking has the answers to your everyday cooking questions, as well as myth busting information on vegan diets and cholesterol. Perfect your cooking with practical instruction - and the science behind it.

"Out in time for Christmas, it's a belter! It really is." - BBC Radio 2 The Chris Evans Breakfast Show

  • Kategorie:
    1. Dla pacjenta »
    2. Książki kucharskie
  • Język wydania: ??angielski_pl_PL??
  • ISBN: 9780241229781
  • EAN: 9780241229781
  • Liczba stron: 256
  • Wymiary: 22.0x26.0cm
  • Waga: 1.34kg
  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    • Odbiór w InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • Kurier pocztowy (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Punkty partnerskie ORLEN Paczka - dostawa 1-2 dni
    • Kurier (DPD) - dostawa 1 dzień roboczy
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.

Inni Klienci oglądali również

43,86 zł 51,00 zł
Do koszyka

Science Skills 5 Activity Book with Online Activities

Cambridge Science Skills is a dynamic new skills course through which students can practise their English, broaden their vocabulary, and improve their language skills. An enquiry-based approach to learning aids in the development of thinking skills; st...
105,78 zł 123,00 zł
Do koszyka

Science Skills 5 Pupil's Book + Activity Book

Cambridge Science Skills is a dynamic new skills course through which students can practise their English, broaden their vocabulary, and improve their language skills. An enquiry-based approach to learning aids in the development of thinking skills; st...
88,58 zł 103,00 zł
Do koszyka

Science Skills 6 Pupil's Book

Cambridge Science Skills is a dynamic new skills course through which students can practise their English, broaden their vocabulary, and improve their language skills. An enquiry-based approach to learning aids in the development of thinking skills; st...
278,69 zł
Do koszyka

Caring Science, Mindful Practice, Second Edition

This seminal work, based on the philosophy of Watson's Human Caring Theory, is designed to help students and practitioners of nursing to simplify Watson's complex teachings and integrate them into everyday practice. The revised second edition includes ...
46,98 zł 52,20 zł
Do koszyka

Macmillan Science 5 Zeszyt ćwiczeń

Seria Macmillan Science przeznaczona jest dla dzieci w wieku 6–12 lat. Została napisana przez specjalistów w zakresie tworzenia materiałów do nauki przedmiotów ścisłych i odzwierciedla najnowsze trendy w ich nauczaniu. Intere...
71,54 zł
Do koszyka

Computer Science Principles

Computer science is the world's fastest growing field of study, and this growth is showing no signs of slowing down. As a new field, computer science can seem intimidating, but it should not be scary to learn or difficult to understand. If you h...

Recenzje

Dodaj recenzję
Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!