English for Dietetics to pierwszy podręcznik do nauki specjalistycznego języka angielskiego na poziomie B1/B2 wg Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego przeznaczony dla studentów...
Pod pojęciem "głodówki" należy rozumieć dobrowolną rezygnację człowieka z przyjmowania wszelkiego pożywienia, a w szczególnych przypadkach również wody, na określony ...
Want to pick the perfect wine for dinner? Red, white or Rose? Dry or Fruity? Spanish or Portuguese? Become the expert with Wine Folly's Magnum Edition: The Master Guide.It will take you...
Бенджамін Франклін казав: «Вино — це повсякчасне нагадування нам про те, що Бог хоче бачити нас щасливими». Видавництво Vivat випускає подарункове видання для щасливих людей &ndas...
Ґрант Рейнольдс — відомий сомельє, який потрапив до рейтингу Forbes 30 Under 30 2017 року та здобув статус найкращого нового сомельє від Wine & Spirits 2013 року. Писав про вино для Vanit...
Chociaż podstawowym zadaniem laski jest pomoc w chodzeniu, a w XIX wieku była nieodzownym elementem szykownego i eleganckiego stroju, europejscy dżentelmeni szybko zauważyli jej walory obronne.
„Sztuka zapasów” jest dziełem mistrza zapaśnictwa z XVI wieku. Był to pierwszy drukowany traktat europejski o tej tematyce. Chociaż nie jest bardzo obszerny, jego tłumaczenie był...
A must for letterpress enthusiasts and graphic designers, this is a covetable showcase of Alan Kitching’s font collection.Each page has been carefully created by Alan Kitching in ...
In 1929, in the blue-collar city of Portsmouth, Ohio, a company built a swimming pool the size of a football field; named Dreamland, it became the vital center of the community. Now, addiction has ...
More than forty years after Bruce Lee’s sudden death at age 32, journalist and author Matthew Polly has written the definitive account of Lee’s life. It’s also one of the only acc...
Children take their lead from their friends: being ‘cool’ matters more than anything else. Shaping values, identity and codes of behaviour, peer groups are often far more influential th...
With his fabulous restaurants and bestselling Ottolenghi Cookbook, Yotam Ottolenghi has established himself as one of the most exciting talents in the world of cookery and food writing. This exclus...
NOPI: THE COOKBOOK includes over 120 of the most popular dishes from Yotam’s innovative Soho-based restaurant NOPI. It’s written with long-time collaborator and NOPI head chef Ramael Sc...
Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013.Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are the men behind the bestselling Ottolenghi: The Cookbook. Their chain of restaurants is famou...
'Ottolenghi changed the way we cook in this country just as surely and enduringly as Elizabeth David’s A Book of Mediterranean Food had in 1950. It brought into our kitchens bold flavours, a ...
Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more li...
Packed with show-stopping dishes for the weekend and special occasions, this is the ultimate in indulgent food. Learn and master the dishes made in the famous caff on Southend pier by J...
Już dawno temu fotografia przestała być wyłącznie medium służącym do dokładnie tego, co jawi się przed oczami fotografa. Mimo to nadal w fotografiach nieostrych czy też ukazujących fragment postaci...
Łazienki Królewskie to wyjątkowe miejsce - jest to obszar łączący niezwykłą architekturę i piękno przyrody. Cały kompleks ? na który składają się trzy ogrody, Pałac Na Wyspie, Stara P...