0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego

Pokaż listę kategorii
Zawężone wyniki
Znaleziono: 6 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Marketing produktów regionalnych na europejskim rynku żywności - Paweł Bryła

Marketing produktów regionalnych na europejskim rynku żywności

Z marketingowego punktu widzenia produkty regionalne stwarzają szereg zupełnie nowych możliwości dla innowacyjnych działań marketingowych. Działania te wpisują się w szeroki nurt marketingu sensory...
Niedostępny
Zobacz więcej
Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 2 - Outlet

Dietetyka i sztuka kulinarna antyk...

Książka (miękka ze skrzydełkami)
OUTLET
Niedostępny
Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 2 - Outlet

Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 2 - Outlet

Pokarm dla ciała i ducha

Redaktor: Maciej Kokoszko
Prezentowany tom kontynuuje cykl książek poświęconych historii jedzenia, dietetyki i medycyny w antyku klasycznym i wczesnym Bizancjum. Autorzy przedstawiają studia odnoszące się do kolejnych grup ...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 2

Dietetyka i sztuka kulinarna antyk...

Książka (miękka ze skrzydełkami)
Niedostępny
Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 2

Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 2

Pokarm dla ciała i ducha

Redaktor: Maciej Kokoszko
Prezentowany tom kontynuuje cykl książek poświęconych historii jedzenia, dietetyki i medycyny w antyku klasycznym i wczesnym Bizancjum. Autorzy przedstawiają studia odnoszące się do kolejnych grup ...
Niedostępny
Zobacz więcej
Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 1 - Outlet - Krzysztof Jagusiak

Dietetyka i sztuka kulinarna antyk...

Książka (miękka ze skrzydełkami)
OUTLET
Niedostępny
Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 1 - Outlet - Krzysztof Jagusiak

Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 1 - Outlet

Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w.

Książka przedstawia szczegółową analizę ewolucji poglądów starożytnych i wczesnośredniowiecznych autorów na temat dietetyki i ocenia wartość dzieł medycznych dla historii jedze...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 1 - Krzysztof Jagusiak

Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w. Część 1

Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum II-VII w.

Książka przedstawia szczegółową analizę ewolucji poglądów starożytnych i wczesnośredniowiecznych autorów na temat dietetyki i ocenia wartość dzieł medycznych dla historii jedze...
Niedostępny
Zobacz więcej
Marketing regionalnych i ekologicznych produktów żywnościowych - Paweł Bryła

Marketing regionalnych i ekologicznych produktów żywnościowych

Perspektywa sprzedawcy i konsumenta

Autor: Paweł Bryła
Praca składa się z trzech rozdziałów. Pierwszy rozdział dotyczy zagadnień terminologicznych, jak również zawiera omówienie stanu wiedzy na podstawie literatury przedmiotu. W sw...
Niedostępny
Zobacz więcej
Znaleziono: 6 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20