Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu to pierwszy tom wielokrotnie wznawianego podręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pozostałe tomy podręcznika to Żywienie...
The Parisian baguette, crisp, golden and fragrant, is the best known and most iconic of all French loaves. But every region of France, and virtually every town and village, boasts its local special...
A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi Paris, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper.From crun...
Want to pick the perfect wine for dinner? Red, white or Rose? Dry or Fruity? Spanish or Portuguese? Become the expert with Wine Folly's Magnum Edition: The Master Guide.It will take you...
Get ready for vegan food like you've never tasted before! You won't find any limp lettuce or boring old-school vegan dishes here. Instead, within these delectable pages, Niki Webster gathers some o...
75 new and ingenious plant-led recipes that help get delicious dinners on the table with even less effort and even more delicious flavour.Rukmini Iyer changed the way we eat when she st...
Kiedym został kucharzem w mojej młodości, nie roiłem sobie, że przyjdzie mi kiedyś napisać książkę kucharską. Wiek i doświadczenie ośmielają. Opuściłem Warszawę, zwiedziłem nadreńskie prowincye, Pa...
Książka Klasyczna kuchnia włoska, to reprezentatywny zestaw specjałów z różnych prowincji Włoch. Zrozumienie włoskiego stylu jedzenia odsłoni Państwu tajemnice sporządzania włoskiego ...
Kołduny, rosolnik, szpekuchy, bliny, miód żmudzki... Iluż z nas z serdeczną łezką w oku wspomina ich smak i cudowny aromat? Dla iluż z nas z kolei to w zasadzie nic nieznaczące słowa? I dla ...
Książka Kuchnia grecka autorstwa Barbary Jakimowicz-Klein nawiązuje do podstawowych tradycji, z których wywodzi się każda kuchnia śródziemnomorska. Ogólnie kuchnia grecka postr...
Kuchnia tajska kojarzy się nam z egzotyką. Zwłaszcza, że zgłębiając jej tajniki można się dowiedzieć, jak smakują mrówki, koniki polne czy szarańcza!Tajska sztuka kulinarna uznawana je...
Czy lubicie potrawy o wyjątkowej prostocie i niezapomnianym smaku? Jeśli tak, to dobrze trafiliście. Trzymacie w ręce książkę autorstwa Barbary Jakimowicz-Klien, która w niezwykle prosty i p...
„Domowe wędliny tradycyjne i myśliwskie oraz wędzenie ryb” to kompleksowy poradnik, który oferuje wiedzę zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych – każdego, ...
Uwaga! Książka z amerykańskimi jednostkami miary! Welcome friends and family back around your table with Jamie Oliver's brand-new cookbook, Together - a joyous celebration o...
Alon Shaya's is no ordinary cookbook. It is a memoir of a culinary sensibility that begins in Israel and wends its way from the U.S.A. (Philadelphia) to Italy (Milan and Bergamo), back to Israel (J...
100+ hearty, succulent, people-pleasing meals featuring vegan meat, from comfort food classics and speedy weeknight dinners to global flavors and showstoppers, plus recipes for DIY vegan meats and ...
Uwaga! Książka z amerykańskimi jednostkami miary! Jamie Oliver, one of the bestselling cookbook authors of all time, is back with brilliantly easy, delicious, and flavor-packed vegetabl...
In Mexico, ‘sobremesa’ – which translates to ‘over the table’ – is all about enjoyment. It is the tradition of relaxing at the dining table with loved ones, shar...
Escape to the Mediterranean with Meni Valle’s celebration of the fresh and flavour-packed cuisine of the region, with more than 75 vegetarian recipes. From roasted eggplants and tangy articho...
Step into the warm and welcoming kitchen of Nonna Livia with Paola Bacchia’s cookbook, At Nonna’s Table.Inspired by her Mamma Livia’s cherished recipes, Paola present...