English for Dietetics to pierwszy podręcznik do nauki specjalistycznego języka angielskiego na poziomie B1/B2 wg Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego przeznaczony dla studentów...
More than any other piece of furniture, the chair has been subjected to the wildest dreams of the designer. The particular curve of a backrest, or the twist of a leg, the angle of a seat or the col...
A Century’s Worth of Pleasure and PauseSelling the most delicious vicesVices or virtues: drinking and smoking provided marketers with products to be forged into visual feast...
A must for letterpress enthusiasts and graphic designers, this is a covetable showcase of Alan Kitching’s font collection.Each page has been carefully created by Alan Kitching in ...
We owe a great debt to Jean Baptiste Marc Bourgery (1797-1849) for his Atlas of Anatomy, which was not only a massive event in medical history, but also remains one of the most comprehensive and be...
Design trends and styles of the 1950sPublished annually from 1906 until 1980, Decorative Art, The Studio Yearbook was dedicated to the latest currents in architecture, interiors, furniture, l...
In 1929, in the blue-collar city of Portsmouth, Ohio, a company built a swimming pool the size of a football field; named Dreamland, it became the vital center of the community. Now, addiction has ...
W świecie, w którym liczba dostępnych informacji wciąż rośnie, a pisanie powróciło do bycia podstawowym sposobem komunikowania się, od WhatsApp po maile służbowe, Grammatica in tasca ...
Packed with show-stopping dishes for the weekend and special occasions, this is the ultimate in indulgent food. Learn and master the dishes made in the famous caff on Southend pier by J...
Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013.Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are the men behind the bestselling Ottolenghi: The Cookbook. Their chain of restaurants is famou...
Łazienki Królewskie to wyjątkowe miejsce - jest to obszar łączący niezwykłą architekturę i piękno przyrody. Cały kompleks ? na który składają się trzy ogrody, Pałac Na Wyspie, Stara P...
NOPI: THE COOKBOOK includes over 120 of the most popular dishes from Yotam’s innovative Soho-based restaurant NOPI. It’s written with long-time collaborator and NOPI head chef Ramael Sc...
'Ottolenghi changed the way we cook in this country just as surely and enduringly as Elizabeth David’s A Book of Mediterranean Food had in 1950. It brought into our kitchens bold flavours, a ...
Gourmandes et accessibles, les meilleures adresses parisiennes, testées et approuvées !Tables surprenantes et inventives, perles de la bistronomie offrant l’assiette...
Du troquet parigot à la cantine bio, du néo-bistrot au bouiboui inclassable, les meilleures adresses des gastronomes futés« Qui connaît un resto cool et...
With his fabulous restaurants and bestselling Ottolenghi Cookbook, Yotam Ottolenghi has established himself as one of the most exciting talents in the world of cookery and food writing. This exclus...
A must-have when visiting host cities, makes sure you will always find your way to the stadium or the nearest watering hole with large screen.Stadiums, monuments, beer, clubs, accommoda...
W kolejnym tytule w serii dwujęzycznych albumów Autorzy prezentują 20 najpiękniejszych polskich uzdrowisk. Poza krótkim opisem kurortu Czytelnicy znajdą informacje dotyczące schorzeń ...
Słownik jest przeznaczony dla wszystkich, którzy pracują lub zamierzają pracować za granicą w sektorze gastronomicznym, pubach, restauracjach, kawiarniach, stołówkach itp. Szczeg&oacu...
Słownik jest przeznaczony dla wszystkich, którzy pracują lub zamierzają pracować za granicą w sektorze gastronomicznym, pubach, restauracjach, kawiarniach, stołówkach itp. Szczeg&oacu...