More than any other piece of furniture, the chair has been subjected to the wildest dreams of the designer. The particular curve of a backrest, or the twist of a leg, the angle of a seat or the col...
A Century’s Worth of Pleasure and PauseSelling the most delicious vicesVices or virtues: drinking and smoking provided marketers with products to be forged into visual feast...
A must for letterpress enthusiasts and graphic designers, this is a covetable showcase of Alan Kitching’s font collection.Each page has been carefully created by Alan Kitching in ...
We owe a great debt to Jean Baptiste Marc Bourgery (1797-1849) for his Atlas of Anatomy, which was not only a massive event in medical history, but also remains one of the most comprehensive and be...
Przedwojenni polscy Żydzi i tężyzna fizyczna? To jakoś do siebie nie pasuje. Nie mieści się ani w stereotypowych wizjach Narodu Wybranego ani w wyobrażeniach o sporcie epoki II RP. Wybiórcza...
W świecie, w którym liczba dostępnych informacji wciąż rośnie, a pisanie powróciło do bycia podstawowym sposobem komunikowania się, od WhatsApp po maile służbowe, Grammatica in tasca ...
Children take their lead from their friends: being ‘cool’ matters more than anything else. Shaping values, identity and codes of behaviour, peer groups are often far more influential th...
Jamie returns to cooking the food he loves the most, getting right to heart of the Italian kitchen in his ultimate go-to Italian cookbook. He shows you that truly authentic Italian cooking is simpl...
Packed with show-stopping dishes for the weekend and special occasions, this is the ultimate in indulgent food. Learn and master the dishes made in the famous caff on Southend pier by J...
Począwszy od ikon pokroju Giampiero Bonipertiego, przez czasy, w których błyszczeli Michel Platini i Zbigniew Boniek, aż do współczesności, kiedy publikę czarowali Zinédine Zid...
Dziedzictwo Łodzi czterech kultur to nie tylko okazałe fabryczne budynki i piękna architektura miejskich kamienic, ale także coś, z czym stykamy się na co dzień – łódzka kuchnia. Choć ...
Gourmandes et accessibles, les meilleures adresses parisiennes, testées et approuvées !Tables surprenantes et inventives, perles de la bistronomie offrant l’assiette...
Permakultura jest sednem tej książki: praktycznej, bogato ilustrowanej, napisanej w sposób przystępny dla wszystkich. Dzięki układowi „miesiąc po miesiącu” będziecie mogli przez ...
Du troquet parigot à la cantine bio, du néo-bistrot au bouiboui inclassable, les meilleures adresses des gastronomes futés« Qui connaît un resto cool et...
W kolejnym tytule w serii dwujęzycznych albumów Autorzy prezentują 20 najpiękniejszych polskich uzdrowisk. Poza krótkim opisem kurortu Czytelnicy znajdą informacje dotyczące schorzeń ...
W kolejnym tytule w serii dwujęzycznych albumów Autorzy prezentują 20 najpiękniejszych polskich uzdrowisk. Poza krótkim opisem kurortu Czytelnicy znajdą informacje dotyczące schorzeń ...
Polsko – angielska publikacja składa się z dwóch części. Pierwsza, tekstowa, zawiera rozważania na temat miejsca sportu w kulturze i świecie współczesnym czy powiązań sporu ze s...
Legendary leadership and elite performance expert Robin Sharma introduced The 5am Club concept over twenty years ago, based on a revolutionary morning routine that has helped his clients maximize t...
A photo tribute to our four-pawed friendsIn celebration of the world’s favorite animal, we bring you over 400 photographs of or about dogs. With pictures from the 19th century to today,...
Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more li...