Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
Postanowiłeś kupić komputer?
To świetna decyzja! Tylko co dalej?
A może już go masz? Ale mało go ogarniasz?
Nie martw się, na ratunek przychodzi Ci właśnie Cyfrowy świat 60...
W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mi...
W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mi...
Książka zawiera ponad 125 przystępnych przepisów na przepyszne dania i przemieni codzienne gotowanie we wspaniałą przygodę, przenosząc was w słoneczne klimaty. Znajdziecie tu smakowite propo...
Szukasz nowych inspiracji? Jamie przychodzi ci z pomocą! Z 18 ulubionych składników w ponad 120 niesamowitych przepisach wyczarowuje przepyszne dania. To maksimum smaku przy minimum wysiłku!...
Jamie returns to cooking the food he loves the most, getting right to heart of the Italian kitchen in his ultimate go-to Italian cookbook. He shows you that truly authentic Italian cooking is simpl...
Packed with show-stopping dishes for the weekend and special occasions, this is the ultimate in indulgent food. Learn and master the dishes made in the famous caff on Southend pier by J...
Pięknie wydana książka kucharska z historycznymi przepisami rodem z Ziemi Kłodzkiej.Książka oparta jest na publikacji Elfriede Rathmann”Asu schmeckt’s derhaame. Grafschaft Glatzer...
Kolejny album z cyklu pokazujący ciekawe miejsca Gdańska i Pomorza na dawnej pocztówce. Do tej pory ukazały się ”Jelitkowo na dawnej pocztówce”, "Wrzeszcz na da...