0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 23 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
At My Table - Nigella Lawson

At My Table

A Celebration of Home Cooking
Wydawca: Vintage
Nigella Lawson is a champion of the home cook and her new book celebrates the food she loves to cook for friends and family. The recipes are warming, comforting, and inspirational, from new riffs o...
Książka (twarda)
103,95 zł 115,50 zł
Niedostępny
Christmas Cookbook - Jamie Oliver

Christmas Cookbook

Autor: Jamie Oliver
Wydawca: Penguin Books
Jamie Oliver's Christmas Cookbook is packed with all the classics you need for the big day and beyond, as well as loads of delicious recipes for edible gifts, party food and new ways to love those ...
Książka (twarda z obwolutą)
112,46 zł 124,95 zł
Niedostępny
Delicious Wintertime: - Markus Sämmer

Delicious Wintertime:

The Cookbook for Cold Weather Adventures
Wydawca: Gestalten
When the temperature drops, out come the winter sweaters, and our appetites for snowy adventures and warm, hearty meals. Alpine-inspired breakfasts kick-start an active day, while thermos-fillers a...
Książka (twarda)
143,10 zł 159,00 zł
Niedostępny
Egg - Michael Ruhlman

Egg

A Culinary Exploration of the World's Most Versatile In...
Wydawca: Jacqui Small LLP
James Beard Award-winning author Michael Ruhlman explains why the egg is the key ingredient to the craft of cooking 'I am, notoriously, an egg slut. This book has everything you need to know about ...
Książka (twarda)
116,10 zł 129,00 zł
Niedostępny
Jamie Cooks Italy - Jamie Oliver - 13 %

Jamie Cooks Italy

Autor: Jamie Oliver
Wydawca: Penguin Books
Jamie returns to cooking the food he loves the most, getting right to heart of the Italian kitchen in his ultimate go-to Italian cookbook. He shows you that truly authentic Italian cooking is simpl...
Książka (twarda z obwolutą)
101,05 zł 115,50 zł
Niedostępny
Jerusalem - Yotam Ottolenghi

Jerusalem

Wydawca: Ebury Press
Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013.Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are the men behind the bestselling Ottolenghi: The Cookbook. Their chain of restaurants is famou...
Książka (twarda)
125,01 zł
Do koszyka
Korean Cookbook A twist on the traditional - Lee Chung Jae

Korean Cookbook A twist on the traditional

Autor: Lee Chung Jae
In Korean Cookbook: A twist on the traditional, Chung Jae shares his best-loved and most popular Korean recipes, introducing the home cook to Korean food with his own flair and inspirations. With s...
Książka (miękka)
119,00 zł 132,22 zł
Niedostępny
Nopi - Yotam Ottolenghi - 27 %

Nopi

Wydawca: Ebury Press
NOPI: THE COOKBOOK includes over 120 of the most popular dishes from Yotam’s innovative Soho-based restaurant NOPI. It’s written with long-time collaborator and NOPI head chef Ramael Sc...
Książka (twarda)
133,98 zł 184,00 zł
Do koszyka
On Beer and Food - Colin Eick

On Beer and Food

The Gourmet’s Guide to Recipes and Pairings
Wydawca: Gestalten
Beer is still widely underestimated. It is a taste-intensive and surprisingly versatile accompaniment to good food—often better suited than wine. When a strong companion for a meal is needed,...
Książka (twarda)
134,10 zł 149,00 zł
Niedostępny
Ottolenghi SIMPLE - Yotan Ottlenghi - 16 %

Ottolenghi SIMPLE

Wydawca: Ebury Press
Bursting with colourful photography, Ottolenghi SIMPLE showcases Yotam’s standout dishes that will suit whatever type of cooking you find easy – whether that’s getting wonderful f...
Książka (twarda)
101,18 zł 120,50 zł
Do koszyka
Ottolenghi: The Cookbook - Yotam Ottolenghi - 36 %

Ottolenghi: The Cookbook

Wydawca: Ebury Press
'Ottolenghi changed the way we cook in this country just as surely and enduringly as Elizabeth David’s A Book of Mediterranean Food had in 1950. It brought into our kitchens bold flavours, a ...
Książka (twarda)
101,86 zł 158,00 zł
Do koszyka
Plenty More - Yotam Ottolenghi - 19 %

Plenty More

Wydawca: Ebury Press
Vegetables have moved from the side dish to the main plate, grains celebrated with colour and flair. It’s a revolution that is bold, inspiring and ever-expanding.Yotam Ottolenghi'...
Książka (twarda)
124,68 zł 153,00 zł
Niedostępny
Postmodern Winemaking - Clark Smith

Postmodern Winemaking

Rethinking the Modern Science of an Ancient Craft
Autor: Clark Smith
In Postmodern Winemaking, Clark Smith shares the extensive knowledge he has accumulated in engaging, humorous, and erudite essays that convey a new vision of the winemaker's craft--one that credits...
Książka (twarda z obwolutą)
134,15 zł 149,05 zł
Niedostępny
Prawdziwa kuchnia polska wersja angielska - Hanna Szymanderska

Prawdziwa kuchnia polska wersja angielska

Wydawca: Rea
Prawdziwa Kuchnia Polska to dzieło wyjątkowe zawierające niezwykle obszerną wiedzę na temat kuchni polskiej: dawnej i współczesnej, „ oficjalnej” i regionalnej, środkowopolskiej ...
Książka (twarda z obwolutą)
148,50 zł 165,00 zł
Niedostępny
Ramen Book - Hayato Ishiyama

Ramen Book

Wydawca: Nippan IPS
An amazing informative book for all ramen lovers!With a feature in the Michelin Guide, European ramen events, and the exploding popularity of tonkotsu ramen in China, Japanese ramen is ...
Książka (miękka)
122,63 zł 136,26 zł
Niedostępny
Słownik turystyki, hotelarstwa i gastronomii dla profesjonalistów angielsko-polski i polsko-angielski - Iwona Kienzler

Słownik turystyki, hotelarstwa i gastronomii dla profesjonalistów angielsko-polski i polsko-angielski

Wydawca: ODDK
Jedyny na rynku profesjonalny słownik (ok. 40 tysięcy haseł) zawiera hasła związane zarówno z turystyką, hotelarstwem, obsługą ruchu turystycznego, ale także prawem administracyjnym, cywilny...
Książka (twarda)
141,75 zł 157,50 zł
Niedostępny
Sweet - Helen Goh - 19 %

Sweet

Wydawca: Ebury Press
The Sunday Times and New York Times Bestseller‘There’s nothing like a perfectly light sponge flavoured with spices and citrus or an icing-sugar-dusted cookie to raise the sp...
Książka (twarda)
122,45 zł 150,26 zł
Niedostępny
The Science of Cooking - Stuart Farrimond - 14 %

The Science of Cooking

Wydawca: DK
Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more li...
Książka (twarda)
101,05 zł 117,00 zł
Do koszyka
The Whole Fish Cookbook - Josh Niland

The Whole Fish Cookbook

Autor: Josh Niland
Wydawca: Hardie Grant
We all want to eat more fish, but who wants to bother spending the time, effort and money cooking that same old salmon fillet on repeat when you could be trying something new and utterly delicious?...
Książka (twarda)
108,00 zł 120,00 zł
Niedostępny
Veg: Easy & Delicious Meals for Everyone - Jamie Oliver

Veg: Easy & Delicious Meals for Everyone

Autor: Jamie Oliver
Wydawca: Penguin Books
Jamie Oliver is back with brilliantly easy, flavour-packed, and accessible veg recipes.From simple suppers and family favourites to weekend dishes for sharing with friends, this book is...
Książka (twarda)
105,08 zł 116,76 zł
Niedostępny
Znaleziono: 23 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20