Zrozumienie i wykorzystanie w praktyce wyników badań laboratoryjnych jest jedną z bardzo ważnych umiejętności każdego dietetyka.
Dzięki tej publikacji Czytelnicy mogą poznać aktualny sta...
Zapotrzebowanie zdrowego człowieka na energię, składniki odżywcze i witaminy jest zróżnicowane i bardzo indywidualne. Zależy od wielu czynników takich jak płeć, wiek, stan fizjologiczny, rodz...
Nowe, VII wydanie tej popularnej publikacji zostało zaktualizowane zgodnie z postępem wiedzy medycznej oraz uzupełnione o nowe preparaty dopuszczone do stosowania u dzieci i młodzieży do lat 1...
Kontynuacja bestsellerowej publikacji „Sytuacje kliniczne w położnictwie”. Tym razem autorzy przygotowali 111 przypadków medycznych z ginekologii, onkologii i uroginekologii ginekologicznej. K...
English for Dietetics to pierwszy podręcznik do nauki specjalistycznego języka angielskiego na poziomie B1/B2 wg Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego przeznaczony dla studentów...