0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Podręcznik Tom 2 Część 1 T.4 Technik technologii żywności cukiernik

(Miękka)

Technikum Zasadnicza szkoła zawodowa

0.00  (0 ocen)
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
Najniższa cena z 30 dni: 40,85 zł
Cena produktu

Cena katalogowa – rynkowa cena produktu, często jest drukowana przez wydawcę na książce.

Najniższa cena z 30 dni – najniższa cena sprzedaży produktu w księgarni z ostatnich 30 dni, obowiązująca przed zmianą ceny.

Wszystkie ceny, łącznie z ceną sprzedaży, zawierają podatek VAT.

43,00 zł
Stan magazynowy:
Średnia liczba
Dostępność:
w magazynie
Dostawa i płatność
Cennik dostaw
- Zamówienia od 299 zł wysyłamy GRATIS!
- Zamów z DPD (kurier lub punkty) do 19:30, a Twoją paczkę wysyłamy jeszcze dziś i dostarczymy jutro!
Uwaga! Dotyczy dni roboczych (poniedziałek-piątek, z bez dni wolnych od pracy) oraz towarów dostępnych w magazynie. Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski, jeśli wartość zamówienia przekroczy 500 zł nie oferujemy płatności przy odbiorze.

Przedpłata (Przelewy24)         do 299 zł   od 299 zł
ORLEN Paczka
9,99 zł 0 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 10,99 zł 0 zł
Pocztex 11,99 zł 0 zł
InPost Paczkomaty 24/7
13,99 zł  0 zł
Kurier DPD
12,49 zł 0 zł
Punkty odbioru DPD
10,99 zł 0 zł
Odbiór w Księgarni PWN
0 zł 0 zł



Płatność przy odbiorze         do 299 zł   od 299 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 14,99 zł 0 zł
Pocztex 15,99 zł 0 zł
Kurier DPD
16,49 zł 0 zł
Dodaj do schowka

Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Podręcznik Tom 2 Część 1 T.4 Technik technologii żywności cukiernik

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.

Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności.

  • Język wydania: polski
  • ISBN: 9788302147180
  • EAN: 9788302147180
  • Liczba stron: 248
  • Wymiary: 16.5x24.0cm
  • Waga: 0.38kg
  • Klasyfikacja edukacyjna:
    1. Liceum i Technikum »
    2. Liceum Ogólnokształcące 1-4 »
    3. Przedmioty zawodowe »
    4. podręcznik
  • Nr MEN: 2013
  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Kurier DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • Punkty odbioru DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • ORLEN Paczka - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Pocztex (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.

Inni Klienci oglądali również

75,40 zł 81,10 zł
Do koszyka

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowan...
49,28 zł 53,78 zł
Do koszyka

Etyka Podręcznik

Podręcznik Etyka. Zakres podstawowy jest przeznaczony dla uczniów liceów ogólnokształcących i techników. Podręcznik zawiera treści pozwalające zrealizować wymagania przewidziane w podstawie programowej dla zakresu podstawowe...
35,78 zł 54,90 zł
Do koszyka

Sekrety Warszawy Część 2

Halo, Warszawo, dzień dobry Ci! Halo, Warszawo, to przecież Ty!Wracamy na Twoje podwórka, zatłoczone ulice, do wyjątkowych miejsc i rozmów. Wybija godzina 18.00! Przy radiowym mikrofonie Hanka Ordonówna i debiutujący Jan Kiepura. P...
32,54 zł 34,90 zł
Do koszyka

Zajęcia rewalidacyjne Zeszyt ćwiczeń dla szkoły podstawowej Klasy 7-8 Część 2

Kto więcej umie, nie zginie w tłumie!Wiedza nabywana przez uczniów w szkole to kapitał na przyszłość. Ważne są nie tylko elementarne umiejętności ― czytania, poprawnego pisania i liczenia ― ale także zdolność analizowania, prze...
62,00 zł 63,00 zł
Do koszyka

Informatyka 3 Podręcznik Zakres podstawowy

Podręcznik Informatyka. Zakres podstawowy. Klasa 3 to kolejna część serii skłaniającej do samodzielnego szukania rozwiązań i zachęcającej uczniów do ciągłego rozwijania umiejętności pisania programów. Zawiera atrakcyjne infografiki, kt&o...
38,99 zł
Do koszyka

Amis et compagnie 1 7 Podręcznik + CD

Kurs języka francuskiego przeznaczony dla uczniów szkoły podstawowej.• Nacisk na ćwiczenie mówienia i pisania• Ćwiczenia przygotowujące do egzaminu DELF• Na końcu podręcznika strony z przydatnymi zwr...

Recenzje

Dodaj recenzję
Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!