0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych

(Miękka)

Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15.2

0.00  (0 ocen)
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły
  • Druk: Warszawa, 2013

  • Wydanie/Copyright: wyd. 1

  • Autor: Anna Kmiołek

  • Wydawca: WSiP

  • Typ oprawy: miękka

Zwiń szczegóły
Najniższa cena z 30 dni: 75,40 zł
Cena produktu

Cena katalogowa – rynkowa cena produktu, często jest drukowana przez wydawcę na książce.

Najniższa cena z 30 dni – najniższa cena sprzedaży produktu w księgarni z ostatnich 30 dni, obowiązująca przed zmianą ceny.

Wszystkie ceny, łącznie z ceną sprzedaży, zawierają podatek VAT.

81,10 zł
Stan magazynowy:
Ostatnie sztuki
Dostępność:
w magazynie
Dostawa i płatność
Cennik dostaw
- Zamówienia od 299 zł wysyłamy GRATIS!
- Zamów z DPD (kurier lub punkty) do 19:30, a Twoją paczkę wysyłamy jeszcze dziś i dostarczymy jutro!
Uwaga! Dotyczy dni roboczych (poniedziałek-piątek, z bez dni wolnych od pracy) oraz towarów dostępnych w magazynie. Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski, jeśli wartość zamówienia przekroczy 500 zł nie oferujemy płatności przy odbiorze.

Przedpłata (Przelewy24)         do 299 zł   od 299 zł
ORLEN Paczka
9,99 zł 0 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 10,99 zł 0 zł
Pocztex 11,99 zł 0 zł
InPost Paczkomaty 24/7
13,99 zł  0 zł
Kurier DPD
12,49 zł 0 zł
Punkty odbioru DPD
10,99 zł 0 zł
Odbiór w Księgarni PWN
0 zł 0 zł



Płatność przy odbiorze         do 299 zł   od 299 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 14,99 zł 0 zł
Pocztex 15,99 zł 0 zł
Kurier DPD
16,49 zł 0 zł
Dodaj do schowka

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

  • Kategorie:
    1. Dla pacjenta »
    2. Książki kucharskie
    1. Edukacja »
    2. Podręczniki szkolne »
    3. Szkoły ponadgimnazjalne
  • Język wydania: polski
  • ISBN: 9788302135934
  • EAN: 9788302135934
  • Liczba stron: 152
  • Wymiary: 17.0x24.0cm
  • Waga: 0.25kg
  • Klasyfikacja edukacyjna:
    1. Liceum i Technikum »
    2. Liceum Ogólnokształcące 1-4 »
    3. Przedmioty zawodowe »
    4. podręcznik
  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Kurier DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • Punkty odbioru DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • ORLEN Paczka - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Pocztex (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.

Inni Klienci oglądali również

60,59 zł 64,50 zł
Do koszyka

Informatyka na czasie 3 Podręcznik Zakres rozszerzony

Podręcznik „Informatyka na czasie 3” do zakresu rozszerzonego zawiera treści dotyczące algorytmiki, programowania w języku C++ i tworzenia fraktali w języku JavaScript, a także baz danych, robotyki, publikowania w sieci i tworzenia infograf...
38,91 zł 59,99 zł
Do koszyka

Prosta organizacja

To nie jest kolejny poradnik dotyczący sprzątania! Książka, którą trzymasz w ręku, pomoże ci określić przyczyny chaosu panującego w twoim domu oraz je wyeliminować. Dzięki temu zyskasz trwałe efekty swoich wysiłków, a nie tylko stos rzecz...
41,54 zł 49,00 zł
Do koszyka

Nauka wyzwolenie z dogmatów

Dr Rupert Sheldrake, biolog oraz autor ponad 80 artykułów naukowych i 10 książek, jest znany na całym świecie krytykiem "systemu wierzeń" współczesnej nauki, które przybrały jego zdaniem cechy dogmatów. Trzonem doc...
52,51 zł 55,90 zł
Do koszyka

Informatyka na czasie 1 Podręcznik Zakres podstawowy

„Informatyka na czasie 1, zakres podstawowy” to aktualny i przyjazny dla ucznia podręcznik rozwijający umiejętności praktyczne z zakresu m.in. edytora tekstu, prezentacji, tworzenia stron WWW oraz grafik 2D i 3D, a także dostarcza wiedzę na...
48,88 zł 54,90 zł
Do koszyka

Teoria organizacji

ZarządzanieSzukasz opracowania, które w całościowy a zarazem przystępny sposób przybliżyłoby Co zawiłości teorii i praktyki organizacji?Podręcznik przedstawia współczesną wiedzę z zakresu teorii organizacji stanowiącą s...
63,52 zł 65,00 zł
Do koszyka

Mega! 1 Podręcznik

MEGA! to czterotomowy kurs języka niemieckiego dla uczniów liceów i techników. Kurs przeznaczony jest dla uczniów rozpoczynających naukę języka niemieckiego jako drugiego języka obcego oraz dla uczniów kontynuujących ...

Recenzje

Dodaj recenzję
Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!