0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Podstawy geodezji

(Miękka)
0.00  (0 ocen)
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
Produkt niedostępny
Dodaj do schowka

Podstawy geodezji

W skrypcie omówiono zadania współczesnej geodezji oraz jej rolę i znaczenie w szeroko pojętej inżynierii i ochronie środowiska. Umożliwia on także zapoznanie się z metodami pomiarowymi oraz zasadami nowoczesnych technik i technologii pomiarowych w zakresie pozyskiwania, przetwarzania, opracowywania, prezentacji i wykorzystania geodezyjnych informacji o terenie do planowania, projektowania i realizacji przedsięwzięć inżynierskich.

Treść książki wzbogacono o praktyczne informacje dotyczące obsługi oraz eksploatacji przyrządów i instrumentów geodezyjnych, z zasadami rachunku współrzędnościowych obliczeń geodezyjnych oraz podstawami opracowań kartograficznych.

  • Kategorie:
    1. Edukacja »
    2. Podręczniki akademickie
    1. Geografia
  • Język wydania: polski
  • ISBN: 9788372079275
  • EAN: 9788372079275
  • Liczba stron: 148
  • Wymiary: 16.0x23.0cm
  • Waga: 0.25kg
  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Kurier DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • Punkty odbioru DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • ORLEN Paczka - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Pocztex (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.

Inni Klienci oglądali również

82,68 zł 99,00 zł
Do koszyka

Podstawy bezpieczeństwa międzynarodowego

Książka stanowi drugą część monografii zatytułowanej Podstawy bezpieczeństwa międzynarodowego i poświęcona jest wymiarowi pozamilitarnemu bezpieczeństwa. Każdy z rozdziałów przedstawia unikalną perspektywę badawczą oraz samodzielną refleksję. W ...
96,74 zł 129,00 zł
Do koszyka

Podstawy refrakcji oka i korekcji wad wzroku

Zagadnienia Podstawy optyki oka Wady wzroku Pomiar ostrości wzroku Refrakcja obiektywna Refrakcja subiektywna Przepisywanie okularów Rodzaje szkieł okularowych Soczewk...
37,49 zł 54,90 zł
Do koszyka

Giełda. Podstawy inwestowania. Wydanie III zaktualizowane

Giełda od A jak „akcja” do Z jak „zysk”Ta książka to skarbnica podstawowych informacji o polskiej giełdzie. Podstawowych, czyli takich, które powinien koniecznie poznać początkujący inwestor, zanim zdecyduje się na ...
50,11 zł 60,00 zł
Do koszyka

Podstawy metodologii nauk ekonomicznych

Książka zawiera zasób podstawowej wiedzy metodycznej stosowanej i zalecanej do stosowania w badaniach zjawisk i zasobów gospodarczych. Dotyczy ona celów i procedur tworzenia naukowej wiedzy ekonomicznej, form jej wyrażania oraz kry...
51,12 zł 69,00 zł
Do koszyka

Podstawy lakiernictwa samochodowego

Podręcznik ten jest przeznaczony do nauki zawodu lakiernika samochodowego, zarówno w szkole, jak i w zakładzie pracy. Jego praktyczny charakter sprawia, że może stanowić cenną pomoc dydaktyczną dla uczniów, osób kształcących się sa...
62,80 zł
Do koszyka

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2

Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności, technik przetwó...

Recenzje

Dodaj recenzję
Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!