0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Wydawnictwo Naukowe UAM

Pokaż listę kategorii
Zawęź wyniki
Znaleziono: 3 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej - Arkadiusz Szymański

Badania retencyjne i oznaczanie wybranych sulfonamidów w środkach spożywczych metodą micelarnej chromatografii cieczowej

Spis treści:Wykaz ważniejszych skrótów i symboli1. Pozostałości chemiczne w żywności 2. Micelarna chromatografia cieczowa3. Badanie mechanizmn retencji sulfona...
Niedostępny
Zobacz więcej
Studia nad słownictwem kulinarnym we współczesnej polszczyźnie - Outlet - Małgorzata Witaszek-Samborska

Studia nad słownictwem kulinarnym we współczesnej polszczyźnie - Outlet

Rozprawa wypełnia dotkliwą lukę w językoznawstwie polskim. Zasługą autorki jest rozpoznanie dużego fragmentu współczesnego słownictwa dotyczącego kulinariów, zwłaszcza nazw potraw, na...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Studia nad słownictwem kulinarnym we współczesnej polszczyźnie - Małgorzata Witaszek-Samborska

Studia nad słownictwem kulinarnym we współczesnej polszczyźnie

Rozprawa wypełnia dotkliwą lukę w językoznawstwie polskim. Zasługą autorki jest rozpoznanie dużego fragmentu współczesnego słownictwa dotyczącego kulinariów, zwłaszcza nazw potraw, na...
Niedostępny
Zobacz więcej
Znaleziono: 3 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20