0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 6 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Słownik turystyki, hotelarstwa i gastronomii dla profesjonalistów angielsko-polski i polsko-angielski - Outlet - Iwona Kienzler

Słownik turystyki, hotelarstwa i g...

Książka (twarda)
OUTLET
Niedostępny
Słownik turystyki, hotelarstwa i gastronomii dla profesjonalistów angielsko-polski i polsko-angielski - Outlet - Iwona Kienzler

Słownik turystyki, hotelarstwa i gastronomii dla profesjonalistów angielsko-polski i polsko-angielski - Outlet

Wydawca: ODDK
Jedyny na rynku profesjonalny słownik (ok. 40 tysięcy haseł) zawiera hasła związane zarówno z turystyką, hotelarstwem, obsługą ruchu turystycznego, ale także prawem administracyjnym, cywilny...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Słownik turystyki, hotelarstwa i gastronomii dla profesjonalistów angielsko-polski i polsko-angielski - Iwona Kienzler

Słownik turystyki, hotelarstwa i gastronomii dla profesjonalistów angielsko-polski i polsko-angielski

Wydawca: ODDK
Jedyny na rynku profesjonalny słownik (ok. 40 tysięcy haseł) zawiera hasła związane zarówno z turystyką, hotelarstwem, obsługą ruchu turystycznego, ale także prawem administracyjnym, cywilny...
Niedostępny
Zobacz więcej
Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość

Audytowanie firm spożywczych GMP/G...

Książka (miękka)
Niedostępny
Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość

Audytowanie firm spożywczych GMP/GHP HACCP Jakość

Wydawca: ODDK
Publikacja zawiera katalog zagadnień pozwalających ocenić zakład spożywczy na wielu płaszczyznach i odnoszących się do różnych kwestii, zaczynając od dobrych praktyk produkcyjnych, higienicz...
Niedostępny
Zobacz więcej
Organizacja wypoczynku dzieci i młodzieży szkolnej + CD - Krzysztof Rychlewski

Organizacja wypoczynku dzieci i młodzieży szkolnej + CD

Poradnik dla organizatorów, kierowników i wychowawców

Wydawca: ODDK
Organizator wypoczynku dzieci i młodzieży ma obowiązek zadbać o zdrowie i bezpieczeństwo uczestników tego wypoczynku.Uwzględniając obowiązujące zasady i przepisy (m.in. rozporządzenia ...
Niedostępny
Zobacz więcej
Zasady racjonalnego żywienia - Urszula Pelzner

Zasady racjonalnego żywienia

zalecane racje pokarmowe dla wybranych grup ludności w zakładach żywienia zbiorowego

Wydawca: ODDK
Szczególne miejsce w działalności Zakładu Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia zajmuje problematyka organizacji i funkcjonowania żywienia zbiorowego. Upowszechnianie wśród realizator&oa...
Niedostępny
Zobacz więcej
HACCP Katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych - Mieczysław Obiedziński

HACCP Katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych

Wydawca: ODDK
Prawidłowa identyfikacja zagrożeń, ich poznanie i świadome panowanie nad nimi stanowi podstawę zarządzania bezpieczeństwem żywności w przemyśle spożywczym.Książka prezentuje katalog wyb...
Niedostępny
Zobacz więcej
Znaleziono: 6 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20