0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 1577 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Od najnowszych
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Face It 3 Zeszyt ćwiczeń - Dorota Giżyńska

Face It 3 Zeszyt ćwiczeń

Struktura modułu w zeszycie ćwiczeń odpowiada strukturze modułu w podręczniku. Każda z sekcji to cała strona ćwiczeń utrwalających wiadomości i umiejętności prezentowane w podręczniku. PRZEJR...
PRZEDSPRZEDAŻ
62,10 zł 69,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Face It 3 Zeszyt ćwiczeń - Dorota Giżyńska

Face It 3 Zeszyt ćwiczeń

Struktura modułu w zeszycie ćwiczeń odpowiada strukturze modułu w podręczniku. Każda z sekcji to cała strona ćwiczeń utrwalających wiadomości i umiejętności prezentowane w podręczniku. PRZEJR...
PRZEDSPRZEDAŻ
62,10 zł 69,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Face It 3 Podręcznik do języka angielskiego dla liceów i techników (B2) - Dorota Giżyńska

Face It 3 Podręcznik do języka angielskiego dla liceów i techników (B2)

Numer dopuszczenia MEN: 1188/3/2024 Publikacja realizuje wymagania podstawy programowej kształcenia ogólnego dla szkół ponadpodstawowych w wariancie III.1.P i III.1.R. Podręcznik umoż...
PRZEDSPRZEDAŻ
89,10 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Face It 3 Podręcznik do języka angielskiego dla liceów i techników (B2) - Dorota Giżyńska

Face It 3 Podręcznik do języka angielskiego dla liceów i techników (B2)

Numer dopuszczenia MEN: 1188/3/2024 Publikacja realizuje wymagania podstawy programowej kształcenia ogólnego dla szkół ponadpodstawowych w wariancie III.1.P i III.1.R. Podręcznik umoż...
PRZEDSPRZEDAŻ
89,10 zł 99,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Biologia w zadaniach maturalnych Część 2 - Barbara Bukała

Biologia w zadaniach maturalnych C...

Książka (miękka)
PRZEDSPRZEDAŻ
44,10 zł 49,00 zł
Do koszyka
Biologia w zadaniach maturalnych Część 2 - Barbara Bukała

Biologia w zadaniach maturalnych Część 2

2

Wydawca: Omega
Druga część zbioru zadań maturalnych, obejmującego treści w zakresie podstawowym i rozszerzonym. Zamieszczone zadania pozwalają na usystematyzowanie i sprawdzenie wiedzy z następujących dział&oacut...
PRZEDSPRZEDAŻ
44,10 zł 49,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Tolles Deutsch 3. Podręcznik do języka niemieckiego dla liceum i technikum - Małgorzata Jezierska-Wiejak

Tolles Deutsch 3. Podręcznik do języka niemieckiego dla liceum i technikum

Tolles Deutsch 3 Numer dopuszczenia MEN: 1171/3/2024 Podręcznik Tolles Deutsch 3 jest przeznaczony dla uczniów klas pierwszych szkół ponadpodstawowych (uczniowie uczący się języka nie...
PRZEDSPRZEDAŻ
62,10 zł 69,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Tolles Deutsch 3. Podręcznik do języka niemieckiego dla liceum i technikum - Małgorzata Jezierska-Wiejak

Tolles Deutsch 3. Podręcznik do języka niemieckiego dla liceum i technikum

Tolles Deutsch 3 Numer dopuszczenia MEN: 1171/3/2024 Podręcznik Tolles Deutsch 3 jest przeznaczony dla uczniów klas pierwszych szkół ponadpodstawowych (uczniowie uczący się języka nie...
PRZEDSPRZEDAŻ
62,10 zł 69,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja TG.16 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Część 2 - Joanna Duda

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja TG.16 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Część 2

Wydawca: WSiP
Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz przedstawia receptury gastronomiczne wraz z ich historią. Poświęca sporo miejsca na ...
71,10 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. TG.16 Technik żywienia i usług gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu Część 1 Zasady żywienia

Organizacja żywienia i usług gastr...

Książka (miękka)
71,10 zł 79,00 zł
Do koszyka
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. TG.16 Technik żywienia i usług gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu Część 1 Zasady żywienia

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. TG.16 Technik żywienia i usług gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu Część 1 Zasady żywienia

Wydawca: WSiP
Znane i lubiane autorki ponownie wprowadzają w tajniki utrzymania zdrowia przez właściwą dietę i odpowiedni tryb życia. W podręczniku omówiono zagadnienia dotyczące zasad żywienia człowieka,...
71,10 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Eksploatacja urządzeń elektronicznych Kwalifikacja EE.22 Podręcznik do nauki zawodu technik elektronik Część 2 - Piotr Brzozowski

Eksploatacja urządzeń elektronicznych Kwalifikacja EE.22 Podręcznik do nauki zawodu technik elektronik Część 2

Wydawca: WSiP
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik elektronik z zakresu kwalifikacji EE.22 (Eksploatacja urządzeń elektronicznych).Publikacja jest poświęcona za...
59,22 zł 65,80 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych. INF.02 Część 2 - Sylwia Osetek

Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych. INF.02 Część 2

Wydawca: WSiP
Podręcznik opracowany zgodnie z nową podstawą programową kształcenia w zawodzie technik informatyk z 2019 r.Najnowszy podręcznik do nauki zawodu technik informatyk obejmuje materiał z z...
59,85 zł 66,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej Kwalifikacja EKA.04 Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista Część 1 - Joanna Ablewicz

Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej Kwalifikacja EKA.04 Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista Część 1

Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista zawiera treści z zakresu kwalifikacji EKA.04 (Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej).Publikacja składa się z dwóch czę...
71,10 zł 79,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Przygotowywanie i wydawanie dań HGT.02 Technik żywienia i usług gastronomicznych Część 2 - Małgorzata Konarzewska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Przygotowywanie i wydawanie dań HGT.02 Technik żywienia i usług gastronomicznych Część 2

Wydawca: WSiP
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także rodzaje mięs ...
69,30 zł 77,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Organizacja i kontrola robót budowlanych oraz sporządzanie kosztorysów. Kwalifikacja BUD.14. Część 2 - Beata Bisaga

Organizacja i kontrola robót budowlanych oraz sporządzanie kosztorysów. Kwalifikacja BUD.14. Część 2

Wydawca: WSiP
Podręcznik charakteryzuje zamówienia publiczne i związane z nimi postępowania przetargowe. Omawia także zagadnienia związane z przedmiarowaniem robót budowlanych, w tym robót ...
68,94 zł 76,60 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 1 - Hanna Kunachoicz

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 1

Wydawca: WSiP
Podręcznik przedstawia dokładną analizę składników odżywczych oraz normy i zalecenia dotyczące ich spożycia. Koncentruje się na problematyce zdrowia, omawia różnorodne die...
68,94 zł 76,60 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz - Agnieszka Kasperek

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz

Wydawca: WSiP
Znany i lubiany podręcznik, który wprowadza uczniów w zagadnienia bezpiecznej obsługi urządzeń używanych w zakładach gastronomicznych – poprawiony i uaktualniony. Pozbawiony zby...
66,06 zł 73,40 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Repetytorium i testy egzaminacyjne Kwalifikacja EKA.05. Egzamin zawodowy - Ewa Kawczyńska-Kiełbasa

Repetytorium i testy egzaminacyjne Kwalifikacja EKA.05. Egzamin zawodowy

Wydawca: WSiP
Niezbędny, by dobrze przygotować się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji EKA.05 w ramach zawodów technik ekonomista i technik rachunkowości.Repetytorium w uporządkowanej formie...
63,81 zł 70,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Język angielski zawodowy dla technika elektronika i technika mechatronika Zeszyt ćwiczeń - Piotr Beń

Język angielski zawodowy dla technika elektronika i technika mechatronika Zeszyt ćwiczeń

Autor: Piotr Beń
Wydawca: WSiP
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w zawodach technik elektronik i technik mechatronik.Zawiera szereg różnorodnych ćwiczeń, rozwijających sprawność językową, ...
57,42 zł 63,80 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Pracownik biurowy Podręcznik do nauki zawodu - Wanda Bukała

Pracownik biurowy Podręcznik do nauki zawodu

Wydawca: WSiP
Publikacja skierowana do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach z branży pracownika biurowego.Jest to zbiór ćwiczeń podzielonych tematycznie na działy dotyczące bezpiec...
119,79 zł 133,10 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Pracownia transportu. Technik logistyk - Jarosław Stolarski

Pracownia transportu. Technik logistyk

Wydawca: WSiP
Publikacja składa się przede wszystkim z kart pracy i zadań, które pozwalają kształtować umiejętności praktyczne związane z organizowaniem transportu. Zagadnienia z zakresu zarządzania środk...
61,02 zł 67,80 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 1577 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Od najnowszych
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20