0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 11 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Dieta warzywno-owocowa dr E.Dąbrowskiej - Paulina Borkowska - 38 %

Dieta warzywno-owocowa dr E.Dąbrowskiej

Dieta warzywno-owocowa Przepisy + Dieta warzywno-owocowa. I co dalej? (wyd. 3) + Dieta warzywno-owo

Wydawca: WAM
Kompletna dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej + domowe sposoby na kiszenie i fermentację Z kultową dietą warzywno-owocową dr Ewy Dąbrowskiej odkryjesz życiodajną moc smacznych potraw, o...
93,23 zł 149,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej Komplet 3 książek - Paulina Borkowska - 38 %

Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej Komplet 3 książek

Program na 6 tygodni + Dieta w postaci płynnej + Post uproszczony

Wydawca: WAM
Wzmocnij swój organizm i zadbaj o siebie! Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej ® Program na 6 tygodni Zaplanuj swoje posiłki, zmień nawyki i zacznij zdrowo jeść. Oto gotowe rozwiąza...
68,35 zł 109,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej Pakiet - Paulina Borkowska - 38 %

Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej Pakiet

Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej Przepisy + Dieta warzywno-owocowa dr E.Dąbrowskiej I co da

Wydawca: WAM
Dieta warzywno-owocowa dr Ewy DąbrowskiejPrzepisy + Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej i co dalej Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej Przepisy na wychodzenie Trzy kro...
77,69 zł 124,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Ja i moje otoczenie Część 3 i 4 - Agnieszka Borowska-Kociemba - 18 %

Ja i moje otoczenie Część 3 i 4

Karty pracy dla uczniów z niepełnosprawnością intelektualną

Wydawca: Harmonia
Karty pracy powstały z myślą o nauczycielach i terapeutach pracujących z uczniami z niepełnosprawnością intelektualną w stopniu umiarkowanym i znacznym, ze sprzężeniami oraz z dziećmi mającymi trud...
53,13 zł 65,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Karty pracy dla uczniów z niepełnosprawnością intelektualną. Jesień, zima, wiosna, lato - Agnieszka Borowska-Kociemba - 16 %

Karty pracy dla uczniów z niepełnosprawnością intelektualną. Jesień, zima, wiosna, lato

Wydawca: Harmonia
Karty pracy to propozycja pomocy dydaktycznej dla nauczycieli, pedagogów i terapeutów pracujących z: uczniami z niepełnosprawnością intelektualną w stopniu umiarkowanym...
58,20 zł 69,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
My i świat wokół nas Karty pracy dla uczniów z niepełnosprawnością intelektualną - Agnieszka Borowska-Kociemba - 18 %

My i świat wokół nas Karty pracy dla uczniów z niepełnosprawnością intelektualną

Wydawca: Harmonia
My i świat wokół nas to propozycja pomocy dydaktycznej dla nauczycieli, pedagogów i terapeutów pracujących z uczniami z niepełnosprawnością intelektualną w stopniu umiarkowanym...
81,32 zł 99,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych - Anna Kmiołek

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych

Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15.2

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umieję...
Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2 - Anna Kmiołek

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniar...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz - Anna Kmiołek

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowy...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1 Podręcznik - Anna Kmiołek

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1 Podręcznik

Technikum

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów)....
Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych - Anna Kmiołek

Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia spr...
Znaleziono: 11 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20