0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 9 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych - Anna Kmiołek

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych

Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15.2

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umieję...
Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2 - Anna Kmiołek

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniar...
61,18 zł 62,80 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz - Anna Kmiołek

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowy...
73,70 zł 75,40 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1 Podręcznik - Anna Kmiołek

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1 Podręcznik

Technikum

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów)....
Tradycje kulinarne Danii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Tradycje kulinarne Danii

Książka (miękka ze skrzydełkami)
60,95 zł 76,65 zł
Do koszyka
Tradycje kulinarne Danii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Tradycje kulinarne Danii

Wydawca: Hanami
Duńska kultura kulinarna to nie tylko gwiazdki Michelin i menu degustacyjne. To również kraina chleba żytniego, słodkich wypieków pachnących marcepanem i orzechami oraz najróżn...
60,95 zł 76,65 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Tradycje kulinarne Norwegii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Tradycje kulinarne Norwegii

Książka (miękka ze skrzydełkami)
58,45 zł 73,50 zł
Do koszyka
Tradycje kulinarne Norwegii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Tradycje kulinarne Norwegii

Wydawca: Hanami
Zapierające dech fiordy i piękno przyrody, a jednocześnie trudne warunki geograficzne. Norwegia to kraj, którego mieszkańcy przez lata pokonując wszelkie trudności i wspierając się wzajemnie...
58,45 zł 73,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Tradycje kulinarne Polski - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Tradycje kulinarne Polski

Wydawca: Hanami
Tradycje kulinarne Polski to książka prezentująca kuchnię Polski od czasów dawnych Słowian po współczesność. To także opowieść o kulturze kulinarnej, znaczeniu jedzenia świątecznego i...
70,13 zł 88,20 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Tradycje kulinarne Szwecji - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Tradycje kulinarne Szwecji

Książka (miękka ze skrzydełkami)
50,89 zł 64,00 zł
Do koszyka
Tradycje kulinarne Szwecji - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Tradycje kulinarne Szwecji

Wydawca: Hanami
Pachnące cynamonowe bułeczki serwowane do kawy, krągłe soczyste klopsiki czy śledzie na sto różnych sposobów – to tylko przykładowe dania kuchni szwedzkiej. Skandynawska kultura...
50,89 zł 64,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych - Anna Kmiołek

Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia spr...
73,70 zł 75,40 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 9 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20