0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 15 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Jak cało i zdrowo przyszedłem na świat - Willy Breinholst - 7 %

Jak cało i zdrowo przyszedłem na świat

Bestsellerowy poradnik dotyczący okresu ciąży i porodu. Narratorem jest przyszły dzidziuś, który w pełen humoru sposób opisuje swoje przeżycia i odczucia od zapłodnienia, kiedy jako j...
54,87 zł 59,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Zioła w medycynie Choroby skóry włosów i paznokci Tom 1 - Ilona Kaczmarczyk-Sedlak - 16 %

Zioła w medycynie Choroby skóry włosów i paznokci Tom 1

To pionierska na polskim rynku publikacja obalająca mity na temat ziołolecznictwa, która jest doskonałym przewodnikiem po terapiach uzupełniających oraz merytoryczną podstawą do leczenia objawów ch...
74,76 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Zioła w medycynie Tom 2 - Ilona Kaczmarczyk-Sedlak - 9 %

Zioła w medycynie Tom 2

Choroby skóry, włosów i paznokci

Cykl książek Zioła w medycynie to doskonały przewodnik po terapiach uzupełniających. Jest to również merytoryczna podstawa do leczenia objawów chorobowych, fitoterapii schorzeń o łagodnym przeb...
80,99 zł 89,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Japońskie słodycze - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Japońskie słodycze

Książka (twarda z obwolutą)
55,53 zł 69,00 zł
Do koszyka
Japońskie słodycze - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Japońskie słodycze

Wydawca: Hanami
Japonia od wieków fascynuje Europejczyków. To zakątek świata, gdzie nowoczesność miesza się z wielowiekowymi tradycjami. Kraj nowinek technicznych, starych świątyń oraz wspaniałego je...
55,53 zł 69,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych - Anna Kmiołek

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych

Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15.2

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umieję...
Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2 - Anna Kmiołek

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniar...
Polish Culinary Paths - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Polish Culinary Paths

Książka (miękka ze skrzydełkami)
51,51 zł 64,00 zł
Do koszyka
Polish Culinary Paths - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Polish Culinary Paths

Wydawca: Hanami
Polish Culinary Paths to książka o historii i kulturze kulinarnej Polski wydana po angielsku. Opowieść o kulinariach wzbogacona została bajkami, legendami oraz łatwymi w przygotowaniu przepisami. K...
51,51 zł 64,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz - Anna Kmiołek

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowy...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1 Podręcznik - Anna Kmiołek

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1 Podręcznik

Technikum

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów)....
Tradycje kulinarne Danii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Tradycje kulinarne Danii

Książka (miękka ze skrzydełkami)
61,69 zł 76,65 zł
Do koszyka
Tradycje kulinarne Danii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Tradycje kulinarne Danii

Wydawca: Hanami
Duńska kultura kulinarna to nie tylko gwiazdki Michelin i menu degustacyjne. To również kraina chleba żytniego, słodkich wypieków pachnących marcepanem i orzechami oraz najróżn...
61,69 zł 76,65 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Tradycje kulinarne Korei - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Tradycje kulinarne Korei

Wydawca: Hanami
Kuchnia koreańska przypomina kocioł, do którego różne ludy i plemiona dorzuciły swoje ulubione składniki. Chiński ryż i herbata, mandżurska soja, mongolskie pierogi oraz mocny alkohol...
55,53 zł 69,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Tradycje kulinarne Norwegii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Tradycje kulinarne Norwegii

Książka (miękka ze skrzydełkami)
59,16 zł 73,50 zł
Do koszyka
Tradycje kulinarne Norwegii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Tradycje kulinarne Norwegii

Wydawca: Hanami
Zapierające dech fiordy i piękno przyrody, a jednocześnie trudne warunki geograficzne. Norwegia to kraj, którego mieszkańcy przez lata pokonując wszelkie trudności i wspierając się wzajemnie...
59,16 zł 73,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Tradycje kulinarne Polski - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Tradycje kulinarne Polski

Wydawca: Hanami
Tradycje kulinarne Polski to książka prezentująca kuchnię Polski od czasów dawnych Słowian po współczesność. To także opowieść o kulturze kulinarnej, znaczeniu jedzenia świątecznego i...
70,13 zł 88,20 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Tradycje kulinarne Szwecji - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Tradycje kulinarne Szwecji

Książka (miękka ze skrzydełkami)
51,51 zł 64,00 zł
Do koszyka
Tradycje kulinarne Szwecji - Magdalena Tomaszewska-Bolałek - 20 %

Tradycje kulinarne Szwecji

Wydawca: Hanami
Pachnące cynamonowe bułeczki serwowane do kawy, krągłe soczyste klopsiki czy śledzie na sto różnych sposobów – to tylko przykładowe dania kuchni szwedzkiej. Skandynawska kultura...
51,51 zł 64,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych - Anna Kmiołek

Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia spr...
Znaleziono: 15 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20