0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 11 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Jak cało i zdrowo przyszedłem na świat - Willy Breinholst - 7 %

Jak cało i zdrowo przyszedłem na świat

Bestsellerowy poradnik dotyczący okresu ciąży i porodu. Narratorem jest przyszły dzidziuś, który w pełen humoru sposób opisuje swoje przeżycia i odczucia od zapłodnienia, kiedy jako j...
54,87 zł 59,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Jak cało i zdrowo przyszedłem na świat - Outlet - Willy Breinholst - 38 %

Jak cało i zdrowo przyszedłem na świat - Outlet

Bestsellerowy poradnik dotyczący okresu ciąży i porodu. Narratorem jest przyszły dzidziuś, który w pełen humoru sposób opisuje swoje przeżycia i odczucia od zapłodnienia, kiedy jako j...
OUTLET
36,56 zł 59,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Jerusalem - Yotam Ottolenghi - 20 %

Jerusalem

Książka (twarda)
99,95 zł 125,01 zł
Do koszyka
Jerusalem - Yotam Ottolenghi - 20 %

Jerusalem

Wydawca: Ebury Press
Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013.Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are the men behind the bestselling Ottolenghi: The Cookbook. Their chain of restaurants is famou...
99,95 zł 125,01 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Obfitość Wegetariańska kuchnia autora Jerozolimy - Yotam Ottolenghi - 23 %

Obfitość Wegetariańska kuchnia autora Jerozolimy

Wydawca: AMF
Bestseller „New York Timesa”Kulinarna książka roku według prestiżowego „Observer Food Monthly”WEGETARIAŃSKA KUCHNIA AUTORA JEROZOLIMY NIE TYLKO DLA JAROSZY!
53,75 zł 69,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych - Anna Kmiołek

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych

Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15.2

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umieję...
Ottolenghi Test Kitchen Shelf Love - Noor Murad - 36 %

Ottolenghi Test Kitchen Shelf Love

Wydawca: Ebury Press
Relaxed, flexible home cooking from Yotam Ottolenghi and his superteam.Whether they're conjuring up new recipes or cooking for themselves at home, the Ottolenghi Test Kitchen team do wh...
66,57 zł 103,91 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Plenty - Yotam Ottolenghi - 14 %

Plenty

Książka (twarda)
99,94 zł 116,76 zł
Do koszyka
Plenty - Yotam Ottolenghi - 14 %

Plenty

Wydawca: Ebury Press
With his fabulous restaurants and bestselling Ottolenghi Cookbook, Yotam Ottolenghi has established himself as one of the most exciting talents in the world of cookery and food writing. This exclus...
99,94 zł 116,76 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2 - Anna Kmiołek

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniar...
61,18 zł 62,80 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz - Anna Kmiołek

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowy...
73,70 zł 75,40 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1 Podręcznik - Anna Kmiołek

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1 Podręcznik

Technikum

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów)....
Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych - Anna Kmiołek

Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia spr...
73,70 zł 75,40 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Znaleziono: 11 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20