0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 38 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Tabele składu i wartości odżywczej żywności - Outlet - Krystyna Iwanow

Tabele składu i wartości odżywczej żywności - Outlet

Wiedza na temat prawidłowego komponowania codziennej diety staje się coraz bardziej potrzebna, szczególnie w aspekcie zapobiegania chorobom powstającym w wyniku nieodpowiedniego sposobu żywi...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Żywienie w chorobach nowotworowych - Outlet

Żywienie w chorobach nowotworowych - Outlet

Publikacja w 2021 roku została wyróżniona Nagrodą Zespołową I. stopnia Jego Magnificencji Rektora Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie –prof. dr. hab. Michała Zasa...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Budmo! - Anna Voloshyna

Budmo!

Recipes from a Ukrainian Kitchen

Wydawca: rizzoli
Celebrate the rich culture of Ukrainian cuisine with these traditional Eastern European recipes infused with a fresh, contemporary approach for today’s home kitchen, from one of today’s...
Niedostępny
Zobacz więcej
Butter Passion - Jean-Yves Bordier

Butter Passion

Książka (twarda)
Niedostępny
Butter Passion - Jean-Yves Bordier

Butter Passion

Wydawca: Abrams
This book is dedicated to butter-an everyday yet noble food. Here is the history of butter, butter lore, the stages of butter-making, butter's properties, and its uses in French cooking. You will l...
Niedostępny
Zobacz więcej
Chateau Cantemerle - Valerie Labadie

Chateau Cantemerle

Książka (twarda)
Niedostępny
Chateau Cantemerle - Valerie Labadie

Chateau Cantemerle

Wydawca: Abrams
This book invites readers to discover an exceptional wine grown in the French region of Bordeaux. Chateau Cantemerle, which has been a vineyard since the Middle Ages, has a unique history full of m...
Niedostępny
Zobacz więcej
Chef, La Grenouillere - Alexandre Gauthier

Chef, La Grenouillere

Książka (kartonowa)
Niedostępny
Chef, La Grenouillere - Alexandre Gauthier

Chef, La Grenouillere

Wydawca: Abrams
A new book by acclaimed French chef Alexandre Gauthier, owner of the extraordinary restaurant La Grenouillere, awarded two Michelin stars, in northern France Welcome to La Grenouillere, the acclaim...
Niedostępny
Zobacz więcej
Designing Coffee

Designing Coffee, New Coffee Place...

Książka (twarda)
189,33 zł 207,00 zł
Do koszyka
Designing Coffee

Designing Coffee

New Coffee Places and Branding

Wydawca: Gestalten
Over the past few years, the world of coffee has kickstarted a movement of cultural and creative influence. From unique jute bags, logos, or merchandise—cafes, roasters, and coffee shops arou...
189,33 zł 207,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Essentials Of Classic Italian Cooking - Marcella Hazan - 12 %

Essentials Of Classic Italian Cooking

Wydawca: BoxTree
Loved by cooks from Nigella Lawson to Heston Blumenthal, this is THE classic of Italian cooking.'If this were the only cookbook you owned, neither you nor those you cooked for would eve...
151,99 zł 173,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Food Lab - J.Kenji Lopez-Alt

Food Lab

Książka (twarda)
Niedostępny
Food Lab - J.Kenji Lopez-Alt

Food Lab

The managing culinary director of the Serious Eats website, editor, and author of the James Beard Award–nominated column that informs this massive investigation into the best methods for prep...
Niedostępny
Zobacz więcej
Francja na talerzu - Francois-Regis Gaudry - 27 %

Francja na talerzu

Wydawca: Znak
VADEMECUM kuchni francuskiej. Znajdziesz tu WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o kulinarnej Francji. Ile bąbelków mieści się w jednej butelce szampana? Kto mieszka w serze casgiu merzu? Czy tosty...
168,28 zł 229,99 zł
Do koszyka Zobacz więcej
French Pâtisserie

French Pâtisserie, Master Recipes ...

Książka (twarda)
Niedostępny
French Pâtisserie

French Pâtisserie

Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Wydawca: Flammarion
French pâtisserie — from a flaky croissant in the morning to a raspberry macaron with tea or a layered Opéra cake after dinner — provides the grand finale to every memorabl...
Niedostępny
Zobacz więcej
India Cookbook - Pushpesh Pant

India Cookbook

Książka (twarda)
Niedostępny
India Cookbook - Pushpesh Pant

India Cookbook

Autor: Pushpesh Pant
Wydawca: Phaidon Press
India is the first comprehensive guide to Indian cooking, with over 1,000 recipes covering every aspect of India's rich and colourful culinary heritage. Unlike many other Indian cookbooks, it is wr...
Niedostępny
Zobacz więcej
Indian Cookery Course - Monisha Bharadwaj

Indian Cookery Course

Książka (twarda)
Niedostępny
Indian Cookery Course - Monisha Bharadwaj

Indian Cookery Course

Wydawca: Kyle Books
This comprehensive guide to Indian cooking explores the myriad regional varieties of authentic, healthy and lesser known Indian recipes. With chapters broken down into: Rice, Breads, Meat, Fish &am...
Niedostępny
Zobacz więcej
Italia na talerzu - Francois-Regis Gaudry - 27 %

Italia na talerzu

Książka (twarda)
168,28 zł 229,99 zł
Do koszyka
Italia na talerzu - Francois-Regis Gaudry - 27 %

Italia na talerzu

Wydawca: Znak
JEDYNA książka o kuchni włoskiej, której potrzebujesz. WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o kulinarnej Italii. Ta wielka księga, pełna zdjęć, pięknych ilustracji, map, przydatnych wyk...
168,28 zł 229,99 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Kitchen Kulture - Michelle Galindo

Kitchen Kulture

Książka (twarda)
Niedostępny
Kitchen Kulture - Michelle Galindo

Kitchen Kulture

Wydawca: Gestalten
The kitchen is the new living room: a space for social gathering, collaborative cooking, event hosting, and communal dining. Undergoing immense transformation through time and continually adapting ...
Niedostępny
Zobacz więcej
Kuchnia żydowska - G.A. Dubowis

Kuchnia żydowska

Książka (twarda)
Niedostępny
Kuchnia żydowska - G.A. Dubowis

Kuchnia żydowska

Autor: G.A. Dubowis
Wydawca: Rea
Prawdziwi smakosze po przeczytaniu tej książki będą zadowoleni nie tylko z powodu przygotowania i spożycia dań kuchni żydowskiej, ale także z powodu biesiady z dowcipnym człowiekiem - autorem tej k...
Niedostępny
Zobacz więcej
Le Cordon Bleu's Pastry School

Le Cordon Bleu's Pastry School, 10...

Książka (twarda z obwolutą)
Niedostępny
Le Cordon Bleu's Pastry School

Le Cordon Bleu's Pastry School

100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Wydawca: Grub Street
Le Cordon Bleu is the highly renowned, world famous cooking school noted for the quality of its culinary courses, aimed at beginners as well as confirmed or professional cooks. It is the world's la...
Niedostępny
Zobacz więcej
Massimo Bottura: Never Trust a Skinny Italian Chef - Massimo Bottura - 29 %

Massimo Bottura: Never Trust a Skinny Italian Chef

Wydawca: Phaidon Press
Osteria Francescana is Italy’s most celebrated restaurant. At Osteria Francescana, chef Massimo Bottura takes inspiration from contemporary art to create highly innovative dishes that play wi...
185,98 zł 262,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Menedżer gastronomii Część 1 i 2 - Mołoniewicz Jan Marek

Menedżer gastronomii Część 1 i 2

Wydawca: MOJA Consulting
Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku.Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania loka...
Niedostępny
Zobacz więcej
Menu Design in America - Jim Heimann

Menu Design in America

Wydawca: Taschen
Gastronomy meets graphics, in this irresistible collection of American menus from the mid-19th century to the 1980s. Not only an excellent insight into our evolving eating habits, this lineup of so...
Niedostępny
Zobacz więcej
Znaleziono: 38 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20