0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 7 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Marketing mix produktów cukierniczych oparty na zasadach zrównoważonego rozwoju - Tomasz Trojanowski

Marketing mix produktów cukierniczych oparty na zasadach zrównoważonego rozwoju

Wydawca: Difin
Książka jest pierwszą publikacją na rynku polskim z zakresu zrównoważonego marketingu mix. W opracowaniu dokonano analizy stanu wiedzy w zakresie podjętego tematu poprzez studium teoretyczne...
Niedostępny
Zobacz więcej
Przedsiębiorstwo gastronomiczne podręcznik - Barbara Kozłecka - 17 %

Przedsiębiorstwo gastronomiczne podręcznik

Technikum, szkoła policealna

Wydawca: Difin
Podręcznik został napisany zgodnie z programem nauczania oraz ze standardami wymagań egzaminacyjnych do przedmiotu technik żywienia i gospodarstwa domowego nr 321[10]MEN/2009.02.02. Treści zawarte ...
28,31 zł 34,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Przedsiębiorstwo gastronomiczne podręcznik - Outlet - Barbara Kozłecka

Przedsiębiorstwo gastronomiczne podręcznik - Outlet

Technikum, szkoła policealna

Wydawca: Difin
Podręcznik został napisany zgodnie z programem nauczania oraz ze standardami wymagań egzaminacyjnych do przedmiotu technik żywienia i gospodarstwa domowego nr 321[10]MEN/2009.02.02. Treści zawarte ...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Psychologiczne aspekty nadwagi i otyłości - Anna Brytek-Matera - 16 %

Psychologiczne aspekty nadwagi i otyłości

Teoria i praktyka

Wydawca: Difin
Książka zawiera wybrane modele kliniczne oraz teorie psychologiczne dotyczące powstawania, utrzymywania i leczenia nadmiernej masy ciała. Prezentuje najnowsze wyniki badań uwzględniające aspekt emo...
40,92 zł 49,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności - Elwira Brodnicka

Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności

Systemy, metody, narzędzia

Wydawca: Difin
Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w ob...
Niedostępny
Zobacz więcej
Zarządzanie jakością żywności - Ewa Malinowska

Zarządzanie jakością żywności

Systemy, koncepcje, instrumenty

Wydawca: Difin
Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych za...
Niedostępny
Zobacz więcej
Zarządzanie jakością żywności - Outlet - Ewa Malinowska

Zarządzanie jakością żywności - Outlet

Systemy, koncepcje, instrumenty

Wydawca: Difin
Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych za...
OUTLET
Niedostępny
Zobacz więcej
Znaleziono: 7 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Trafność
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Trafność
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20