Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mi...
W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mi...
Książka dla tych, którzy pragną zachować zdrowie, dobry wygląd i młodość na długo. Znajdziecie w niej pomysły na koktajle, zupy, potrawy z warzyw, mięsa, ryb i owoców morza, a także d...
„5 x Dlaczego” to pierwszy w Polsce podręcznik poświęcony metodzierozwiązywania problemów spopularyzowanej przez założyciela Toyota Industries CO. Ltd. Sakichi Toyodę. Met...
Wszystkie dzieci uwielbiają gry i zabawy z rówieśnikami, a dzięki Akademii gier i zabaw każde dziecko będzie mogło samodzielnie przygotować własną grę lub rekwizyt.
Na początku był Internet. Potem ludzie zaczęli w nim handlować…Idea Biblii e-biznesu zrodziła się z prostej potrzeby stworzenia możliwie kompletnej skarbnicy wiedzy na temat prze...
Na początku był Internet. Potem ludzie zaczęli w nim handlować…Idea Biblii e-biznesu zrodziła się z prostej potrzeby stworzenia możliwie kompletnej skarbnicy wiedzy na temat prze...
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na...
Jak na zawsze wyzwolić się od objadania? Książka Wendy Perkins i dr Sandy Cabot jest wyjątkowa, gdyż ukazuje związek pomiędzy chemią mózgu i współuzależnieniem a objadaniem się na tle...
Jak na zawsze wyzwolić się od objadania? Książka Wendy Perkins i dr Sandy Cabot jest wyjątkowa, gdyż ukazuje związek pomiędzy chemią mózgu i współuzależnieniem a objadaniem się na tle...
W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności uwzględniono aktualną wiedzę o wpływie chemicznych właściwości składników żywności, dodatków i s...