Poprzednia wersja Botaniki A. J. Szweykowskich doczekała się licznych wznowień i jest dobrze znana na rynku wydawniczym. Nowe opracowanie Botaniki, w dwóch tomach, z których pierwszy ...
Tom 1 poświęcony jest opisowi ukształtowania i budowy organizmów prokariotycznych i eukariotycznych. Zawiera rozdziały opisujące budowę i rozwój komórki oraz całej rośliny, formy ekologiczne, sposo...
Tom 1 poświęcony jest opisowi ukształtowania i budowy organizmów prokariotycznych i eukariotycznych. Zawiera rozdziały opisujące budowę i rozwój komórki oraz całej rośliny, for...
Kolejne wydanie nowej wersji znanego podręcznika, cenionego zarówno przez studentów, jak i przez uczniów szkół średnich.Książka obejmuje część botaniki – mor...
Botanika Tom 1 MorfologiaKolejne wydanie nowej wersji znanego podręcznika, cenionego zarówno przez studentów, jak i przez uczniów szkół średnich.Książka obej...
Kolejne wydanie znanego podręcznika, cenionego zarówno przez studentów, jak i przez uczniów szkół średnich.
Tom 2 - Systematyka daje szeroki przegląd organizmów prokariotycznych, grzybów i r...
Poprzednia wersja Botaniki A. i J. Szweykowskich doczekała się licznych wznowień i jest dobrze znana na rynku wydawniczym. Nowe opracowanie tej książki zawiera aktualny stan wiedzy botanicznej, uwz...
Kolejne wydanie znanego podręcznika, cenionego zarówno przez studentów, jak i przez uczniów szkół średnich. Tom 2 - Systematyka daje szeroki przegląd organizm&oacu...
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
Słownik przeznaczony jest dla studentów chemii, pracowników naukowych specjalizujących się w chromatografii i technikach elektromigracyjnych, a także osób zatrudnionych w labor...
Słownik przeznaczony jest dla studentów chemii, pracowników naukowych specjalizujących się w chromatografii i technikach elektromigracyjnych, a także osób zatrudnionych w labor...
Przepływy wielofazowe są obecnie najbardziej dynamicznie rozwijającym się działem mechaniki płynów. Wzbudzają one coraz większe zainteresowanie ze względu na ich stale rosnące znaczenie pra...
Przepływy wielofazowe są obecnie najbardziej dynamicznie rozwijającym się działem mechaniki płynów. Wzbudzają one coraz większe zainteresowanie ze względu na ich stale rosnące znaczenie pra...
Materiał zawarty w ninejszym podręczniku podzielono na dwie części.W części I omówiono przepływy jednofazowe, a w części II mechanikę płynów dla przepływów dwufazowych.
Materiał zawarty w ninejszym podręczniku podzielono na dwie części.W części I omówiono przepływy jednofazowe, a w części II mechanikę płynów dla przepływów dwufazowych.
Nowoczesny podręcznik poświęcony dziedzinie, która zajmuje się opisem zjawisk wywołanych przez mikroorganizmy podczas realizacji procesów przemysłowych.
Tom 2 składa się z 4 części.
Nowoczesny podręcznik poświęcony dziedzinie, która zajmuje się opisem zjawisk wywołanych przez mikroorganizmy podczas realizacji procesów przemysłowych.Tom 2 składa się z ...