Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w su...
Słownik przeznaczony jest dla studentów chemii, pracowników naukowych specjalizujących się w chromatografii i technikach elektromigracyjnych, a także osób zatrudnionych w labor...
Słownik przeznaczony jest dla studentów chemii, pracowników naukowych specjalizujących się w chromatografii i technikach elektromigracyjnych, a także osób zatrudnionych w labor...
Przepływy wielofazowe są obecnie najbardziej dynamicznie rozwijającym się działem mechaniki płynów. Wzbudzają one coraz większe zainteresowanie ze względu na ich stale rosnące znaczenie pra...
Przepływy wielofazowe są obecnie najbardziej dynamicznie rozwijającym się działem mechaniki płynów. Wzbudzają one coraz większe zainteresowanie ze względu na ich stale rosnące znaczenie pra...
Materiał zawarty w ninejszym podręczniku podzielono na dwie części.W części I omówiono przepływy jednofazowe, a w części II mechanikę płynów dla przepływów dwufazowych.
Materiał zawarty w ninejszym podręczniku podzielono na dwie części.W części I omówiono przepływy jednofazowe, a w części II mechanikę płynów dla przepływów dwufazowych.
Nowoczesny podręcznik poświęcony dziedzinie, która zajmuje się opisem zjawisk wywołanych przez mikroorganizmy podczas realizacji procesów przemysłowych.
Tom 2 składa się z 4 części.
Nowoczesny podręcznik poświęcony dziedzinie, która zajmuje się opisem zjawisk wywołanych przez mikroorganizmy podczas realizacji procesów przemysłowych.Tom 2 składa się z ...
Kolejne, zmienione wydanie bardzo popularnego podręcznika chemii nieorganicznej, przeznaczonego dla studentów uniwersytetów i politechnik oraz wyższych szkół pedagogicznych.
Kolejne, zmienione wydanie bardzo popularnego podręcznika chemii nieorganicznej, przeznaczonego dla studentów uniwersytetów i politechnik oraz wyższych szkół pedagogicznych.
Kolejne, zmienione wydanie bardzo popularnego podręcznika chemii nieorganicznej, przeznaczonego dla studentów uniwersytetów i politechnik oraz wyższych szkół pedagogicznych.
Kolejne, zmienione wydanie bardzo popularnego podręcznika chemii nieorganicznej, przeznaczonego dla studentów uniwersytetów i politechnik oraz wyższych szkół pedagogicznych.
Prof. dr hab. Adam Bielański, nestor i jeden z najznamienitszych polskich chemików, opracował podręcznik sześciokrotnie wznawiany i każdorazowo uaktualniany, uznawany za najlepszy polski pod...
Nowe wydanie znanego i cenionego przez studentów oraz wykładowców podręcznika akademickiego. Autor uaktualnił i uzupełnił wiadomości, uwzględniając postępy chemii nieorganicznej i nau...
Nowe wydanie znanego i cenionego przez studentów oraz wykładowców podręcznika akademickiego. Autor uaktualnił i uzupełnił wiadomości, uwzględniając postępy chemii nieorganicznej i nau...
Kompendium wiedzy na temat spektroskopii IR i ramanowskiej! Spektroskopia oscylacyjna jest jedną z podstawowych technik badawczych w szeroki sposób stosowaną w badaniach fizyko-chemicz...