Zrozumienie i wykorzystanie w praktyce wyników badań laboratoryjnych jest jedną z bardzo ważnych umiejętności każdego dietetyka.
Dzięki tej publikacji Czytelnicy mogą poznać aktualny sta...
Publikacja Podstawy Pielęgniarstwa. Tom 2. Wybrane umiejętności i procedury
zindywidualizowanej opieki pielęgniarskiej to nowoczesne ujęcie procesu
ks...
Nowe, VII wydanie tej popularnej publikacji zostało zaktualizowane zgodnie z postępem wiedzy medycznej oraz uzupełnione o nowe preparaty dopuszczone do stosowania u dzieci i młodzieży do lat 1...
Nowoczesna publikacja niezbędna na każdym etapie kształcenia pielęgniarek. Pozwoli na kształtowanie zawodowych kompetencji poznawczych, interpersonalnych i etyczno-moralnych pielęgniarek, aby ...
Nowoczesna publikacja niezbędna na każdym etapie kształcenia pielęgniarek. Książka przygotowana przez zespół Autorów wywodzących się z różnych środowisk akademickich. W tomie I omówiono m.in. teori...
English for Dietetics to pierwszy podręcznik do nauki specjalistycznego języka angielskiego na poziomie B1/B2 wg Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego przeznaczony dla studentów...