0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Warzywa w roli głównej Przewodnik po kuchni nowoczesnej

(Twarda)
0.00  (0 ocen)
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
Cena katalogowa: 169,00 zł
Najniższa cena z 30 dni: 106,60 zł
Cena produktu

Cena katalogowa – rynkowa cena produktu, często jest drukowana przez wydawcę na książce.

Najniższa cena z 30 dni – najniższa cena sprzedaży produktu w księgarni z ostatnich 30 dni, obowiązująca przed zmianą ceny.

Wszystkie ceny, łącznie z ceną sprzedaży, zawierają podatek VAT.

116,49 zł
Stan magazynowy:
Duża liczba
Dostępność:
w magazynie
Dostawa i płatność
Cennik dostaw
- Zamówienia od 299 zł wysyłamy GRATIS!
- Zamów z DPD (kurier lub punkty) do 19:30, a Twoją paczkę wysyłamy jeszcze dziś i dostarczymy jutro!
Uwaga! Dotyczy dni roboczych (poniedziałek-piątek, z bez dni wolnych od pracy) oraz towarów dostępnych w magazynie. Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski, jeśli wartość zamówienia przekroczy 500 zł nie oferujemy płatności przy odbiorze.

Przedpłata (Przelewy24)         do 299 zł   od 299 zł
ORLEN Paczka
9,99 zł 0 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 10,99 zł 0 zł
Pocztex 11,99 zł 0 zł
InPost Paczkomaty 24/7
13,99 zł  0 zł
Kurier DPD
12,49 zł 0 zł
Punkty odbioru DPD
10,99 zł 0 zł
Odbiór w Księgarni PWN
0 zł 0 zł



Płatność przy odbiorze         do 299 zł   od 299 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 14,99 zł 0 zł
Pocztex 15,99 zł 0 zł
Kurier DPD
16,49 zł 0 zł
Dodaj do schowka

Warzywa w roli głównej Przewodnik po kuchni nowoczesnej

W tym niezrównanym i pięknie ilustrowanym poradniku autorka i prezenterka kulinarna, Alice Zaslavsky, przedstawia 50 ulubionych warzyw i ponad 150 przepisów odzwierciedlających tradycję i nowoczesność, tak jak przystało na dobre gotowanie. Pomysłowo zorganizowana według kolorów książka i wzbogacona wskazówkami ponad 50 najlepszych szefów kuchni na świecie, jak łączyć smaki, kupować, przechowywać i gotować warzywa oraz sprytnie sobie radzić w kuchni, pomoże zarówno początkującym, jak i zapalonym kucharzom zmienić pryzmę nudnych płodów rolnych w wyjątkowy posiłek.
Dla wegetarianina lub kogoś preferującego warzywa „Warzywa w roli głównej” to najbardziej ambitna i wyczerpująca publikacja na ten temat, a także wyśmienita odpowiedź na odwieczne pytanie: co dziś zjemy?
ATUTY TEJ KSIĄŻKI
• Wegetariańska, ale inna niż te, które znasz! Prawie 500 stron, ilustrowanych fotografiami i grafikami, w tym ponad 150 innowacyjnych przepisów
• Wyjątkowa szata graficzna z kodowaniem kolorami, z przydatnym zestawieniem czasu i przetestowanych metod gotowania
• Wskazówki znamienitych szefów kuchni, takich jak Joan Roca, Matt Preston, Rick Stein, Massimo Bottura i Curtis Stone
• Autorka, która oczarowała publiczność programu MasterChef, propaguje nowoczesną kuchnię i prowadzi imprezy kulinarne na całym świecie
O KSIĄŻCE
To doskonały poradnik dla każdego, kto chce otworzyć swój umysł, serce i lodówkę na bogactwo chrupiących możliwości.
Szukaj według koloru, aby dowiedzieć się, jak obchodzić się z dowolnym warzywem kupionym na targu lub w sklepie i jak najlepiej je przyrządzić. Skorzystaj z fantastycznych przepisów, a także lekcji gotowania, technik, łączenia smaków i porad niektórych z najbardziej cenionych szefów kuchni z całego świata. Ponad 150 zaprezentowanych tu przepisów sprawi, że gotowanie na bazie warzyw stanie się przyjemnością, a nie obowiązkiem. Nie wszystkie dania są wegetariańskie, ale z łatwością mogą się takie stać.
Alice Zaslavsky to świeży głos na arenie kulinarnej, z godnymi pozazdroszczenia znajomościami w międzynarodowych (i lokalnych) kręgach szefów kuchni. Oferuje najbardziej wszechstronną i ambitną książkę na temat warzyw – ponadczasowy prezent dla każdego miłośnika jedzenia.
O AUTORCE
Alice Zaslavsky mieszka w Australii. Była nauczycielką w szkole średniej i ulubienicą publiczności programu MasterChef. Obecnie jest jurorką kulinarną, pisarką i propagatorką zdrowego stylu odżywania się. Wszystko, co robi i głosi, dotyczy warzyw. Stworzyła innowacyjny cyfrowy zestaw narzędzi Phenomenom dla nauczycieli i rodziców, w tym plany lekcji, webisody i podcasty Nomcast.

  • Kategorie:
    1. Dla pacjenta »
    2. Książki kucharskie
  • Język wydania: polski
  • ISBN: 9788375414714
  • EAN: 9788375414714
  • Liczba stron: 488
  • Wymiary: 20.5x26.5cm
  • Waga: 2.19kg
  • Tytuł oryginalny: In Praise of Veg
  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    • Odbiór w InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • Kurier pocztowy (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Punkty partnerskie ORLEN Paczka - dostawa 1-2 dni
    • Kurier (DPD) - dostawa 1 dzień roboczy
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.

Inni Klienci oglądali również

47,22 zł 69,90 zł
Do koszyka

Wimbledon Przewodnik po najbardziej prestiżowym turnieju tenisowym na świecie

Książka Adama Granville’a opowiadająca o jednym z najważniejszych turniejów tenisowych na świecie, która bardzo wnikliwie, ale w sposób niezwykle przystępny i pełny humoru opowiada o wszystkim, co chcielibyśmy wiedzieć odnośn...
57,98 zł 89,00 zł
Do koszyka

Elementy nowoczesnej architektury

Ta niezwykle ciekawa publikacja przedstawia rzuty i przekroje 50 budowli z całego świata projektowanych od roku 1950 po chwilę obecną. Pokazane są najważniejsze elementy i detale decydujące o znaczeniu tych budynków. Analizowane jest miejsce bu...
101,94 zł 159,90 zł
Do koszyka

Hiszpania 3w1 przewodnik + atlas + mapa

Przekąska w ulubionym barze Almodóvara w Madrycie, noc z rekinami w walenckim oceanarium, wizyta w przepięknej Alhambrze, podróż Drogą św. Jakuba, a może słynna bitwa na pomidory w Bunol? Piaszczyste plaże, tajemnicze jaskinie oraz g&oacu...
47,33 zł 64,90 zł
Do koszyka

Nowoczesne zarządzanie projektami

Funkcjonowanie współczesnych przedsiębiorstw w globalizującej się gospodarce światowej sprawia, że coraz częściej swoją organizację pracy nastawiają one na realizację złożonych (a często unikatowych) przedsięwzięć, czyli projektów. Dlateg...
21,69 zł 29,90 zł
Do koszyka

Kościół. Podręczny Przewodnik

Mamy różne skojarzenia ze słowem „kościół” – a wśród nich te: budynek, instytucja, księża, wielki duchowy organizm funkcjonujący na całym świecie. Czym tak naprawdę jest Kościół? Czy da się go jednoznacznie...
31,11 zł 79,99 zł
Do koszyka

Dobrissimo! Opera od kuchni

Pasjonująca rozmowa o miłości do muzyki, życia i gotowania. Dobrissimo to długie rozmowy prowadzone ciepłym letnim wieczorem przy kieliszku dobrego wina. To przyjaźń, która rodzi się niepostrzeżenie podczas zajadania się truskawkowym tortem. To ...

Recenzje

Dodaj recenzję
Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!