0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Techniki fryzjerskie Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja A.19.2 (Miękka)

Technikum, Zasadnicza szkoła zawodowa. Fryzjer. Technik usług fryzjerskich

0.00  (0 ocen)
 Sprawdź recenzje
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
Produkt niedostępny
Dodaj do schowka

Techniki fryzjerskie Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja A.19.2

Podręcznik do nauki zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji A.19 (Strzyżenie włosów, formowanie fryzur i ondulowanie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności doboru metod i techniki strzyżenia włosów, posługiwania się sprzętem fryzjerskim, ondulowania i prostowania chemicznego włosów, ich zagęszczania i przedłużania oraz stosowania preparatów fryzjerskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby jej praktycznego zastosowania.

  • Kategorie:
    1. Kosmetyka
    1. Edukacja »
    2. Podręczniki szkolne »
    3. Szkoły ponadgimnazjalne
  • Język wydania: polski
  • ISBN: 9788302136450
  • EAN: 9788302136450
  • Liczba stron: 152
  • Wymiary: 16.5x24.0cm
  • Waga: 0.24kg
  • Klasyfikacja edukacyjna:
    1. Szkoła ponadgimnazjalna »
    2. Szkoła ponadgimnazjalna 1-3 »
    3. Przedmioty zawodowe »
    4. podręcznik
  • Nr MEN: 2013
  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Paczka w RUCHu - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w urzędzie Poczty Polskiej - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa Pocztą Polską - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór paczki w Paczkomacie InPost - dostawa 2 dni robocze
    • Dostawa kurierem - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór własny w księgarni PWN - dostawa 3 dni robocze
    Ważne informacje o wysyłce:
    • Nie wysyłamy paczek poza granice Polski.
    • Dostawa do części Paczkomatów InPost oraz opcja odbioru osobistego w księgarniach PWN jest realizowana po uprzednim opłaceniu zamówienia kartą lub przelewem.
    • Całkowity czas oczekiwania na paczkę = termin wysyłki + dostawa wybranym przewoźnikiem.
    • Podane terminy dotyczą wyłącznie dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).

Inni Klienci oglądali również

48,74 zł 51,90 zł
Do koszyka

Footprints 4 Podręcznik + Portfolio Book + 2CD

Sześciopoziomowa seria Footprints przeznaczona jest dla dzieci w wieku 6–12 lat. Bohaterowie kursu zabierają je w świat pełen magii i przygód, aby odnaleźć skarb ukryty po drugiej stronie tęczy (części 1 i 2) lub znaleźć rozwiązanie zagadk...
107,56 zł 110,25 zł
Do koszyka

Entre nous 1 Podręcznik z ćwiczeniami + 2CD

Le Dossier de l'apprenant, le Livre de l'éleve, le Dossier culturel, le Cahier d'activités en un seul volume Une approche réellement actionnelle : une progression construite autour de la réalisation de tâches ...
79,00 zł
Do koszyka

Nauka logiki Tom 2

Nauka logiki to bodaj najdziwniejsza z książek Helga – a także dotycząca najbardziej fundamentalnych zagadnień, które Hegel określa jako nauki o bycie, o istocie i o pojęciu. Po z górą pięćdziesięciu latach przedstawiamy Czytelnikow...
105,37 zł 120,00 zł
Do koszyka

Nauki ścisłe i przyrodnicze na Uniwersytecie Warszawskim

Historia nauk ścisłych i przyrodniczych w Uniwersytecie Warszawskim przedstawiona w niniejszym tomie składa się z ośmiu części dotyczących dziejów badań i najważniejszych osiągnięć w astronomii, naukach biologicznych, chemii, fizyce, geografii, ...
131,82 zł 169,00 zł
Do koszyka

Anatomia chirurgiczna i technika zabiegów operacyjnych

Książka „Anatomia chirurgiczna i technika zabiegów operacyjnych” przedstawia anatomiczne aspekty działań chirurga w zakresie wszystkich podstawowych narządów. Świetny przewodnik, który krok po kroku prowadzi przez techniki chirurgiczne,...
83,16 zł 99,00 zł
Do koszyka

Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu

Jest to nowoczesny podręcznik akademicki. w którym omówiono podstawowe składniki odżywcze. witaminy i składniki mineralne oraz ich przemiany w organizmie. Przedstawiono też główne grupy produktów żywnościowych. ich wartość odżywczą, występowanie i ...

Recenzje

Dodaj recenzję
Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!
 
Uwaga: Nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celu dostosowaniaserwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników oraz w celach statystycznych i reklamowych. Mogą też stosować je współpracujące z nami firmy badawcze. W programie służącym do obsługi Internetumożna zmienić ustawienia dotyczące cookies Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza,że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce Prywatności.