0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Restaurants Also Serve Food

(Książka)
0.00  (0 ocen)
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
78,97 zł
Stan magazynowy:
Towar na zamówienie
Dostępność:
3-5 dni
Dostawa i płatność
Cennik dostaw
- Zamówienia od 299 zł wysyłamy GRATIS!
- Zamów z DPD (kurier lub punkty) do 19:30, a Twoją paczkę wysyłamy jeszcze dziś i dostarczymy jutro!
Uwaga! Dotyczy dni roboczych (poniedziałek-piątek, z bez dni wolnych od pracy) oraz towarów dostępnych w magazynie. Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski, jeśli wartość zamówienia przekroczy 500 zł nie oferujemy płatności przy odbiorze.

Przedpłata (Przelewy24)         do 299 zł   od 299 zł
ORLEN Paczka
9,99 zł 0 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 10,99 zł 0 zł
Pocztex 11,99 zł 0 zł
InPost Paczkomaty 24/7
13,99 zł  0 zł
Kurier DPD
12,49 zł 0 zł
Punkty odbioru DPD
10,99 zł 0 zł
Odbiór w Księgarni PWN
0 zł 0 zł



Płatność przy odbiorze         do 299 zł   od 299 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 14,99 zł 0 zł
Pocztex 15,99 zł 0 zł
Kurier DPD
16,49 zł 0 zł
Dodaj do schowka

Restaurants Also Serve Food

Restaurants Also Serve Food is based on Peter Backman’s career-long experience of working with executives in fast-moving consumer goods companies who have success in selling to retailers but struggle to replicate that success when they sell to restaurants and other operators in the foodservice sector. The book identifies that while both retailers and restaurants buy food, only retailers sell food – restaurants sell something else. The book unpacks the nature of this ‘something else’, examines why it is so fundamentally important, and explains what it means for people who supply food and the myriad other products that foodservice operators buy and use every day.

Peter Backman is an expert on the structure and dynamics of the foodservice sector and its supply chain, in the UK, and across Europe and north America. He runs his eponymous consultancy in London from where he enlightens senior executives and other people around the world who make significant decisions in the foodservice sector including investors, operators, and suppliers.

His forthright and challenging views are based on data-driven insights – as a former scientist his view is “if you can’t measure it, it doesn’t exist”. Involved as a researcher and consultant within the sector for over 30 years, he has a deep understanding of the trends, key players, and challenges of organisations with an interest in foodservice.

  • Kategorie:
    1. Książki obcojęzyczne »
    2. Książki obcojęzyczne - nauki ekonomiczne
  • Język wydania: angielski
  • EAN: 9781895131369
  • Liczba stron: 194
  • Wymiary: 12.7x20.3cm
  • Data premiery: 01.01.2018
  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Kurier DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • Punkty odbioru DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • ORLEN Paczka - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Pocztex (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.

Inni Klienci oglądali również

232,46 zł
Do koszyka

Recognising Hunger. Self-Regulation of Food Intake and Energy Balance

This handbook is written in response to requests for a simple protocol to train people in recognizing hunger. The reader will find the method outlined here invaluable in reducing a complex interoceptive phenomenon to its simplest elements.
394,05 zł
Do koszyka

Food Labelling and Its Impact on Families with Food Allergies

My work examined the value of precautionary food labelling. My results showed that precautionary labelling is prevalent and ambiguous; consumers don't believe the statements; and consumers may not necessarily be undertaking a risk by consuming the pro...
137,95 zł
Do koszyka

Black Food Geographies

In this book, Ashante M. Reese makes clear the structural forces that determine food access in urban areas, highlighting Black residents' navigation of and resistance to unequal food distribution systems. Linking these local food issues to the national...
25,28 zł
Do koszyka

Dr Food W trosce o żołądek, jelita i trawienie

Zdrowo się odżywiaj i ciesz lepszym samopoczuciemŻołądek, jelita i pozostałe narządy trawienne każdego dnia wykonują sporo niezwykle ciężkiej pracy. Zazwyczaj nawet nie zauważamy tych złożonych procesów. Możemy jednak bardzo wiele zr...
25,76 zł
Do koszyka

Dr Food. Zdrowe odżywianie dla mocnych, zdrowych i ruchomych stawów

Najlepsze strategie żywieniowe w chorobach narządu ruchuKolana, biodra, barki – to nasze stawy pozwalają nam na jakikolwiek ruch.Bez 140 stawów nasz układ ruchu byłby sztywny, a każda aktywność mięśni bezproduktywna. Tym więc g...
51,13 zł
Do koszyka

Food for Thought

You probably have noticed there are a lot of books to read and picked this one up and read the back to see if this book is worth reading. I think it is, and you might think that is kind of self-serving, and actually, that is what makes the book w...

Recenzje

Dodaj recenzję
Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!