0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Protein Concentration in Chicken

(Książka)
0.00  (0 ocen)
 Dodaj recenzję
Rozwiń szczegóły
Zwiń szczegóły
243,73 zł
Stan magazynowy:
Towar na zamówienie
Dostępność:
3-5 dni
Dostawa i płatność
Cennik dostaw
- Zamówienia od 299 zł wysyłamy GRATIS!
- Zamów z DPD (kurier lub punkty) do 19:30, a Twoją paczkę wysyłamy jeszcze dziś i dostarczymy jutro!
Uwaga! Dotyczy dni roboczych (poniedziałek-piątek, z bez dni wolnych od pracy) oraz towarów dostępnych w magazynie. Paczki dostarczamy wyłącznie na terenie Polski, jeśli wartość zamówienia przekroczy 500 zł nie oferujemy płatności przy odbiorze.

Przedpłata (Przelewy24)         do 299 zł   od 299 zł
ORLEN Paczka
9,99 zł 0 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 10,99 zł 0 zł
Pocztex 11,99 zł 0 zł
InPost Paczkomaty 24/7
13,99 zł  0 zł
Kurier DPD
12,49 zł 0 zł
Punkty odbioru DPD
10,99 zł 0 zł
Odbiór w Księgarni PWN
0 zł 0 zł



Płatność przy odbiorze         do 299 zł   od 299 zł
Odbiór w Punktach Poczta, Żabka 14,99 zł 0 zł
Pocztex 15,99 zł 0 zł
Kurier DPD
16,49 zł 0 zł
Dodaj do schowka

Protein Concentration in Chicken

The purpose of this study was to provide sufficient essential amino acids and to reduce dietary protein levels to an undesirable effect on carcass quality and to investigate the effect of different levels of protein on carcass composition to provide a diet with lower protein levels and more economical feed to poultry. 150 one-day-old broilers were divided into three groups for high protein, medium protein and low protein. During the period, weight gain of chickens and total feed intake of each group were evaluated. Water retention, brittle measurement, post-freezing dripping loss, dry matter or moisture content, mineral or ash measurement, lipid measurement and carcass protein measurement were studied and the data were analyzed statistically. Results show that there was a significant difference in the weight gain of the chicks on a weekly basis in the first, second, third, fifth and sixth weeks, and the high protein group had better weight gain. In this research, we tried to study the changes in carcass composition and growth efficiency by providing essential amino acids such as methionine and lysine and decreasing the protein level.

  • Kategorie:
    1. Książki obcojęzyczne »
    2. Książki obcojęzyczne - nauki medyczne
  • Język wydania: angielski
  • EAN: 9786200498854
  • Liczba stron: 52
  • Wymiary: 15.2x22.9cm
  • Data premiery: 01.01.2020
  • Sposób dostarczenia produktu fizycznego
    Sposoby i terminy dostawy:
    • Kurier DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • Punkty odbioru DPD - dostawa 1 dzień roboczy
    • InPost Paczkomaty 24/7 - dostawa 1 dzień roboczy
    • ORLEN Paczka - dostawa 1 dzień roboczy
    • Odbiór w Punktach Poczta, Żabka - dostawa 2 dni robocze
    • Pocztex (dostawa do domu lub pracy) - dostawa 2 dni robocze
    • Odbiór osobisty w księgarni PWN - dostawa 2-3 dni robocze
    Ważne informacje:
    Czas oczekiwania na zamówiony towar = czas wysyłki produktu + dostawa przez przewoźnika
    • Całkowity czas oczekiwania na realizację zamówienia jest sumą czasu wysyłki podanej na stronie każdego produktu oraz czasu potrzebnego przewoźnikowi na dostarczenie paczki. Podane terminy dotyczą zawsze dni roboczych (od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni wolnych od pracy).
    • Wysyłkę zamówień prowadzimy jedynie na terenie Polski.
    • Dostawa do Księgarni PWN, punktów ORLEN Paczka, stacji Orlen, sklepów Żabka oraz Paczkomatów InPost nie jest realizowana dla zamówień z płatnością przy odbiorze.
    • Cena towaru na fakturze VAT jest podwyższona o ewentualny koszt transportu.
    • W przypadku zamówienia kilku towarów koszt przesyłki wybranej przez Klienta zostanie podzielony i przyporządkowany proporcjonalnie do cen kupionych produktów.
    • Produkty dostępne w PRZEDSPRZEDAŻY wysyłane są po dacie premiery wydawniczej.

Inni Klienci oglądali również

44,32 zł 64,90 zł
Do koszyka

Kuchnia wege bogata w białko. Ponad 85 rewolucyjnych przepisów na wegańskie dania pełne protein

Zaczynasz swoją przygodę z weganizmem lub innym sposobem żywienia wykluczającym mięso i chcesz się dowiedzieć, jakie roślinne produkty są bogatym źródłem białka? A może od lat stosujesz taką dietę i szukasz pomysłu na to, jak wzmocnić organizm i...
270,42 zł 288,08 zł
Do koszyka

Screening of Hypothyroidism in Pregnancy

Thyroid disorders are the second most common endocrine disorders in women during pregnancy. Not only overt, but subclinical thyroid dysfunction also has adverse effects on maternal and fetal outcome. There is an intimate relationship between maternal a...
251,49 zł 268,07 zł
Do koszyka

Endometrial Biopsy

This book stresses primary infertility among women who showed endometria in proliferative phase and were not ovulating. In such cases, it is the histological immaturity which is responsible for infertility. Secretory phase endometrium means that the wo...
372,00 zł 396,75 zł
Do koszyka

Aluminum and Iron Occupational Exposure and Respiratory Diseases

This book disscused the occupational exposure to metal dust particularly, Aluminium and Iron and its diverse effects on the lung.Dysplasia was detected in four individuals, all of them were cases particularly iron workers. Notably, there were 168 indiv...
343,88 zł 366,71 zł
Do koszyka

Body Image Perception, Fertility and Side Effects Postpartum

The efforts to improve contraceptive services, especially on postpartum, are an appropriate strategy because they relate to the return of fertility and the risk of pregnancy, short birth intervals, periods of risk of mother and baby and unmet needs for...
257,14 zł 274,11 zł
Do koszyka

Case Study of Physiotherapy Treatment of Closed Patella Fracture

A Case Study of Physiotherapeutic Treatment of Closed Patella Fracture. This book involves a case study on physiotherapeutic approach to a 35 year old male with closed patella fracture, 8 weeks after incident. The theoretical part aims to explain anato...

Recenzje

Dodaj recenzję
Nikt nie dodał jeszcze recenzji. Bądź pierwszy!