0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 3 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Podstawy żywienia i dietoterapia - Peckenpaugh Nancy J. - 11 %

Podstawy żywienia i dietoterapia

Redakcja: Danuta Gajewska
Podręcznik jest skierowany przede wszystkim do studentów dietetyki oraz kierunków pokrewnych, praktykujących dietetyków, lekarzy wszystkich specjalności medycznych oraz innych ...
Książka (miękka)
138,84 zł 156,00 zł
Do koszyka
Normy żywienia człowieka Podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych - Barbara Bułhak-Jachymczyk - 9 %

Normy żywienia człowieka Podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych

Podstawy prewencji otyłości i chorób niezakaźnych.
Książka jest dziełem obejmującym najbardziej aktualne normy żywienia dla ludności Polski. Jest wynikiem badań i analiz zespołu pracowników Instytutu Żywności i Żywienia, popartych najnowszymi doświ...
Książka (miękka)
144,69 zł 159,00 zł
Do koszyka
Tabele składu i wartości odżywczej żywności - Outlet - Krystyna Iwanow - 40 %

Tabele składu i wartości odżywczej żywności - Outlet

Książka zawiera dane o wartości energetycznej i zawartości kilkudziesięciu składników odżywczych takich, jak: białko ogółem, białko zwierzęce i roślinne, tłuszcz, cholesterol, węglowo...
Książka (twarda)
OUTLET
112,77 zł 187,95 zł
Niedostępny
Znaleziono: 3 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20