0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY
Znaleziono: 291 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Microsoft Word 2019 Krok po kroku - Joan Lambert - 34 %

Microsoft Word 2019 Krok po kroku

Książka (kartonowa foliowana)
52,68 zł 79,80 zł
Do koszyka
Microsoft Word 2019 Krok po kroku - Joan Lambert - 34 %

Microsoft Word 2019 Krok po kroku

Autor: Joan Lambert
Wydawca: Promise
Szybka metoda nauki Microsoft Word 2019Nauka może być łatwa. Osiągnij więcej w krótkim czasie przy użyciu Microsoft Word 2019. Możesz po prostu wyszukać zadanie, które musisz wy...
52,68 zł 79,80 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Microsoft Excel 2019 Przetwarzanie danych za pomocą tabel przestawnych - Michael Alexander - 30 %

Microsoft Excel 2019 Przetwarzanie danych za pomocą tabel przestawnych

Wydawca: Promise
Bill Jelen (MrExcel) i Michael Alexander, znani specjaliści zajmujący się programem Excel, służą pomocą w przetwarzaniu danych z dowolnych źródeł z wykorzystaniem tabel przestawnych programu...
68,68 zł 98,70 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Litery Nauka czytania - Ewa Przyłubska

Litery Nauka czytania

Wydawca: WSiP
Publikacja pt. "Litery: Nauka czytania" to książka, która przez lata pomagała Polakom poznawać litery i uczyć się czytania. Autorzy kultowej publikacji, Ewa i Feliks Przybulscy, za...
Tworzenie rozwiązań za pomocą Microsoft Power Platform - Jason Rivera - 34 %

Tworzenie rozwiązań za pomocą Micr...

Książka (kartonowa foliowana)
59,38 zł 89,99 zł
Do koszyka
Tworzenie rozwiązań za pomocą Microsoft Power Platform - Jason Rivera - 34 %

Tworzenie rozwiązań za pomocą Microsoft Power Platform

Rozwiązywanie codziennych problemów w przedsiębiorstwie

Autor: Jason Rivera
Wydawca: Promise
Rozwiązywanie codziennych problemów w przedsiębiorstwieWspółczesne firmy, coraz bardziej zależne od technologii i zmuszone do coraz szybszego tempa działania, znaczą-co zmieniaj...
59,38 zł 89,99 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Kwalifikacja HGT.07 Technik organizacji turystyki Podręcznik Część 1 - Maria Napiórkowska-Gzula

Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Kwalifikacja HGT.07 Technik organizacji turystyki Podręcznik Część 1

Wydawca: WSiP
Podręcznik podaje podstawowe wiadomości z zakresu turystyki, takie jak: czynniki rozwoju turystyki, motywy podróżowania, kategorie, rodzaje i formy turystyki. Omawia także usługi najczęściej...
Informatyka 2 Podręcznik Zakres podstawowy - Wanda Jochemczyk

Informatyka 2 Podręcznik Zakres podstawowy

Liceum i technikum

Wydawca: WSiP
Informatyka. NOWA EDYCJA. Podręcznik. Klasa 2. Zakres podstawowyZalety podręcznika Informatyka. Nowa edycja. Zakres podstawowy: Rozszerzone treści w sekcjach: Dozwolony u...
Zbiór zadań praktycznych. HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych - Maria Napiórkowska-Gzula

Zbiór zadań praktycznych. HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych

Technikum

Wydawca: WSiP
Praca ze Zbiorem zadań praktycznych pomaga ćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji HGT.07. Publikacja porusza zagadnienia związane z formami oraz kategoriami turystyki, usługami turystycznymi, ...
Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12 - Beata Bilska

Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12

Technikum

Wydawca: WSiP
Znany i lubiany podręcznik, zaktualizowany do podstawy programowej 2019. Omawia zagadnienia z czwartej części kwalifikacji HGT.12 – organizacja produkcji gastronomicznej. Przedstawia m.in.: z...
Zbiór zadań praktycznych. INF.02. Administrowanie sieciowymi systemami operacyjnymi. Część 4 - Tomasz Klekot

Zbiór zadań praktycznych. INF.02. Administrowanie sieciowymi systemami operacyjnymi. Część 4

Technikum

Autor: Tomasz Klekot
Wydawca: WSiP
Zbiór zadań praktycznych zawiera ćwiczenia, które są powiązane z treścią podręcznika Administrowanie sieciowymi systemami operacyjnymi. Dzięki niemu przygotujesz się do egzaminu potwi...
Chemia 2 Podręcznik Zakres rozszerzony - Anna Czerwińska

Chemia 2 Podręcznik Zakres rozszerzony

Liceum i technikum

Wydawca: WSiP
Chemia. NOWA EDYCJA. Podręcznik. Liceum i technikum. Klasa 2. Zakres rozszerzony został opracowany z myślą o uczniach, którzy planują poznawanie chemii w zakresie rozszerzonym, by przystąpić...
Fizyka 2 Podręcznik Zakres podstawowy.

Fizyka 2 Podręcznik Zakres podstawowy.

Liceum i technikum

Wydawca: WSiP
Podręcznik do klasy 2 obejmuje trzy działy tematyczne: Drgania Fale i optyka TermodynamikaZalety podręcznika Fizyka. Nowa edycja. Zakres podstawowy:
63,36 zł 64,90 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Historia 2 Podręcznik Zakres rozszerzony - Jolanta Choińska-Mika

Historia 2 Podręcznik Zakres rozszerzony

Liceum i technikum

Wydawca: WSiP
Materiał nauczania w podręczniku został uporządkowany chronologicznie. W każdym podręczniku zostały wyodrębnione działy. Każdy dział obejmuje zamknięty okres z historii powszechnej lub Polski albo ...
Oblicza epok 2.1 Język polski Podręcznik Zakres podstawowy i rozszerzony - Dariusz Chemperek

Oblicza epok 2.1 Język polski Podręcznik Zakres podstawowy i rozszerzony

Liceum technikum

Wydawca: WSiP
Podręcznik obejmuje:• Preromantyzm,• Romantyzm,• Pozytywizm.Teksty z epoki zostały zestawione ze współczesnymi kontekstami. Pow...
Działalność recepcji Hotelarstwo Tom 3 Podręcznik Część 2 Kwalifikacja T.11 - Barbara Cymańska-Garbowska

Działalność recepcji Hotelarstwo Tom 3 Podręcznik Część 2 Kwalifikacja T.11

Technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna

Wydawca: WSiP
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyc...
Obsługa kelnerska Podręcznik Część 1 - Danuta Ławniczak

Obsługa kelnerska Podręcznik Część 1

Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna

Wydawca: WSiP
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i system&oa...
Hotelarstwo Tom 3 Działalnośc recepcji Podręcznik Część 1 - Barbara Cymańska-Garbowska

Hotelarstwo Tom 3 Działalnośc recepcji Podręcznik Część 1

Szkoła ponadgimnazjalna

Wydawca: WSiP
Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omaw...
Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego Hotelarstwo Tom 5 Podręcznik Kwalifikacja T.11 i T.12 - Renata Tylińska

Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego Hotelarstwo Tom 5 Podręcznik Kwalifikacja T.11 i T.12

Technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna

Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług recepcji) i T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotela...
Obsługa informatyczna w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa z płytą CD - Mariola Milewska

Obsługa informatyczna w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa z płytą CD

Technikum

Wydawca: WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa prezentujący wiedzę i uczący umiejętności stosowania programów komputerowych wspomagających pracę w branży hotelarskiej, obsługi urządzeń biuro...
Repetytorium i testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja A.35 Technik ekonomista

Repetytorium i testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja A.35 Technik ekonomista

Wydawca: WSiP
Publikacja skierowana do uczniów klas 1–4 szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik ekonomista. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.35. (Planowanie i pr...
Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2 - Anna Kmiołek

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Część 2

Autor: Anna Kmiołek
Wydawca: WSiP
Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniar...
Znaleziono: 291 pozycji
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20