Strączkowe. Identyfikacja agrofagów i niedoborów pokarmowych oraz inne wybrane czynniki.Atlas najważniejszych chwastów, chorób i szkodników zagrażając...
Atlas Zboża. Identyfikacja agrofagów i niedoborów pokarmowych.Producenci roślin zbożowych w naszym kraju borykają się z wieloma problemami. Zmieniający się klimat powoduj...
Książka „Atlas Rzepak. Identyfikacja agrofagów, niedoborów pokarmowych i innych czynników” pod redakcją prof. dr hab. Marka Mrówczyńskiego i dr inż. Przemysł...
Otrzymywanie wysokich plonów wiąże się z zapewnieniem zbożu odpowiedniej ilości składników pokarmowych, a także ochroną roślin przed zagrażającym im agrofagami. Jednak by było to możl...
Bogato ilustrowany atlas identyfikacji najważniejszych chwastów, chorób, szkodników i niedoborów występujących w uprawie kukurydzy. Zawiera opisy rozwoju, szkodliwości i...
Rzepak ozimy to roślina, która najdłużej znajduje się na polu spośród wszystkich upraw rolniczych. Z tego powodu jest narażona na atak ze strony agrofagów już od wczesnej jesie...
Czy wiesz jak ważne dla naszego zdrowia są składniki odżywcze i codzienne picie wody?Materiał zawarty w tym wydaniu daje Ci świadomość kierunku, w którym warto podążać i gdzie sz...
NONI - OWOC WSZECHCZASÓW!Uzdrawiające właściwości noni, czyli morwy indyjskiej, są znane Polinezyjczykom od stuleci. Kahuni, czyli hawajscy szamani i uzdrowiciele czcili tę rośli...
"Oczyszczanie organizmu. Pożegnaj toksyny i ureguluj masę ciała”, zawiera informacje, na temat przyczyn naszych problemów zdrowotnych i tego, jak sobie z nimi możemy poradzić. Każ...
W ostatnich latach wzrosło zainteresowanie chelatami nowej generacji, w których jedna do trzech cząsteczek glicyny połączona jest z takimi mikroelementami jak miedź, żelazo, cynk lub mangan....