0 POZYCJI
KOSZYK PUSTY

Książki kucharskie

Na rynku wydawniczym pojawiają się ciągle nowe pozycje z zakresu kulinariów, wychodzące naprzeciw potrzebom czytelniczek i czytelników poszukujących przepisów na zdrowe potrawy, obfitujące w niezbędne do prawidłowego funkcjonowania składniki, witaminy i minerały. Odbiorcy nie są już skazani na jeden rodzaj kuchni i ograniczone produkty.

Wydawnictwo Lekarskie PZWL w ofercie księgarni medycznej zebrało pozycje dotyczące kuchni, które nastawione są na długofalowe poprawienie dobrostanu konsumentów. Specjaliści są zgodni w holistycznym podejściu do zdrowia człowieka, z czego wynika otoczenie szczególną troską sfery dietetyki i żywienia. Aby zachować pełnię zdrowia należy zadbać o przygotowywanie pełnowartościowych posiłków i umiar w żywieniu.

Również proces leczenia rozmaitych schorzeń można usprawnić, włączając w kurację odpowiednią dietę. Takie przypadłości, jak insulinooporność, endometrioza, refluks przełyku czy zespół jelita drażliwego wymagają od pacjenta stosowania się do szczególnych wytycznych żywieniowych, a od lekarza przedstawienia pacjentowi alternatywnego planu dietetycznego, ze szczególnym uwzględnieniem konkretnych produktów wykluczonych. Aby ułatwić proces zaznajamiania się z nowymi zasadami i by łatwiej było wprowadzić w życie przepisy dostosowane do jednostki, przygotowaliśmy dla Państwa ofertę książek kucharskich tematycznie sprofilowanych do tematyki alergii pokarmowych i nietolerancji, który uzupełniliśmy o publikacje zaznajamiające z dziedziną mikrobiologii drobnoustrojów jelitowych.

Leczenie dietą przynosi nadzieję pacjentom o zaostrzonym przebiegu choroby, osobom, które tracą nadzieję na długotrwałe efekty. Zdrowe żywienie powinno zacząć funkcjonować w świadomości pacjentów i lekarzy jako podwaliny pod dalsze kuracje i zabiegi medyczne. Oczywiście odpowiednia dieta nie może być lekarstwem na wszystkie dolegliwości, a pacjenci powinni pozostawać w stałym kontakcie z lekarzem, jednak zbilansowane posiłki mogą łagodzić objawy, a w niektórych przypadkach nawet całkowicie wyeliminować problem.

Zachęcamy Państwa do zapoznania się z ofertą księgarni internetowej PZWL w dziedzinie książek kucharskich i poradników z przepisami. Zbiór publikacji jest stale aktualizowany o nowe pozycje, by uwzględnić potrzeby osób z różnymi przypadłościami i zadbać o zróżnicowanie w zakresie ofert diet prozdrowotnych.

Znaleziono: 24 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20
Wine Folly Magnum Edition - Justin Hammack - 19 %

Wine Folly Magnum Edition

Wydawca: Penguin Books
Want to pick the perfect wine for dinner? Red, white or Rose? Dry or Fruity? Spanish or Portuguese? Become the expert with Wine Folly's Magnum Edition: The Master Guide.It will take you...
128,76 zł 158,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Unprocessed - Kimberley Wilson - 17 %

Unprocessed

Książka (miękka)
48,68 zł 59,00 zł
Do koszyka
Unprocessed - Kimberley Wilson - 17 %

Unprocessed

Wydawca: Penguin Books
We all know that as a nation our mental health is in crisis. But what most don't know is that a critical ingredient in this debate, and a crucial part of the solution - what we eat - is being ignor...
48,68 zł 59,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Spice Box - Sunil Ghai - 47 %

Spice Box

Easy, everyday Indian food

Autor: Sunil Ghai
Wydawca: Penguin Books
The debut cookery book from Ireland's leading Indian chef: over 100 easy, fresh recipes to make everydayGreat Indian food is about making food come alive from a handful of spices you ca...
60,36 zł 114,00 zł
Do koszyka Zobacz więcej
Jamie Cooks Italy - Jamie Oliver - 19 %

Jamie Cooks Italy

Książka (twarda z obwolutą)
94,12 zł 115,50 zł
Do koszyka
Jamie Cooks Italy - Jamie Oliver - 19 %

Jamie Cooks Italy

Autor: Jamie Oliver
Wydawca: Penguin Books
Jamie returns to cooking the food he loves the most, getting right to heart of the Italian kitchen in his ultimate go-to Italian cookbook. He shows you that truly authentic Italian cooking is simpl...
94,12 zł 115,50 zł
Do koszyka Zobacz więcej
East - Meera Sodha

East

120 Vegetarian and Vegan recipes from Bangalore to Beijing

Autor: Meera Sodha
Wydawca: Penguin Books
Modern, vibrant, fuss-free food made from British ingredients but with an Eastern slant, East is a must-have whether you're vegan, vegetarian, or simply want to eat more delicious meat-free food.
Niedostępny
Zobacz więcej
Mastering the Art of French Cooking Volume Two - Simone Beck

Mastering the Art of French Cooking Volume Two

Wydawca: Penguin Books
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step ...
Niedostępny
Zobacz więcej
The Veg Box - Stephen Flynn

The Veg Box

10 Vegetables, 10 Ways

Wydawca: Penguin Books
David and Stephen Flynn, a.k.a the Happy Pear twins, are back with their simplest cookbook yet!The perfect collection for vegans, vegetarians, or anyone looking to eat more plant-based ...
Niedostępny
Zobacz więcej
Cravings Hungry for More - Chrissy Teigen

Cravings Hungry for More

Książka (twarda)
Niedostępny
Cravings Hungry for More - Chrissy Teigen

Cravings Hungry for More

Wydawca: Penguin Books
For anyone who loved Chrissy's first cookbook, this is a sure-fire winner - full of irresistible recipes written with the sense of humour that's made her a social media sensation.After ...
Niedostępny
Zobacz więcej
Gastrophysics - Charles Spence

Gastrophysics

Książka (miękka)
Niedostępny
Gastrophysics - Charles Spence

Gastrophysics

Wydawca: Penguin Books
 Why do we consume 35% more food when eating with one more person, and 75% more when with three? Why are 27% of drinks bought on aeroplanes tomato juice? How are chefs and companies planning t...
Niedostępny
Zobacz więcej
Mastering the Art of French Cooking Volume One - Julia Child

Mastering the Art of French Cooking Volume One

Wydawca: Penguin Books
'This isn't just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and it's a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment t...
Niedostępny
Zobacz więcej
A Short History of Drunkenness - Mark Forsyth

A Short History of Drunkenness

Książka (miękka)
Niedostępny
A Short History of Drunkenness - Mark Forsyth

A Short History of Drunkenness

Autor: Mark Forsyth
Wydawca: Penguin Books
Almost every culture on earth has drink, and where there's drink there's drunkenness. But in every age and in every place drunkenness is a little bit different. It can be religious, it can be sexua...
Niedostępny
Zobacz więcej
India Express - Rukmini Iyer

India Express

Fresh and delicious recipes for every day

Autor: Rukmini Iyer
Wydawca: Penguin Books
FROM THE MILLION-COPY BESTSELLING AUTHOR OF 'THE ROASTING TIN SERIES': 75 SIMPLE, FRESH AND DELICIOUS RECIPES. INCLUDES: OVER 20 ONE-TIN/ONE-PAN RECIPES + OVER 20 *30 MINS MAX* RECIPES....
Niedostępny
Zobacz więcej
Together - Jamie Oliver

Together

Książka (twarda)
Niedostępny
Together - Jamie Oliver

Together

Autor: Jamie Oliver
Wydawca: Penguin Books
Get ready to welcome friends and family back around your table by PRE-ORDERING Jamie's brand-new cookbook, TOGETHER - a joyous celebration of incredible food to share.Being with our lov...
Niedostępny
Zobacz więcej
Taste - Stanley Tucci

Taste, My Life Through Food

Książka (twarda)
Niedostępny
Taste - Stanley Tucci

Taste

My Life Through Food

Autor: Stanley Tucci
Wydawca: Penguin Books
Before Stanley Tucci became a household name with The Devil Wears Prada, The Hunger Games, and the perfect Negroni, he grew up in an Italian American family that spent every night around the table....
Niedostępny
Zobacz więcej
Fibre Fuelled - Will Bulsiewicz

Fibre Fuelled

Książka (miękka)
Niedostępny
Fibre Fuelled - Will Bulsiewicz

Fibre Fuelled

Wydawca: Penguin Books
Fix your health with fibre not fads - the instant New York Times bestseller The benefits of restrictive diets like paleo and keto have been touted for more than a decade, but as award-w...
Niedostępny
Zobacz więcej
Hooked - Michael Moss

Hooked

Książka (miękka)
Niedostępny
Hooked - Michael Moss

Hooked

Autor: Michael Moss
Wydawca: Penguin Books
NEW YORK TIMES BESTSELLERFrom the #1 New York Times bestselling author of Salt Sugar Fat comes a "gripping" (The Wall Street Journal) exposé of how the processed food industr...
Niedostępny
Zobacz więcej
Free Lunch Thinking - Tom Bergin

Free Lunch Thinking

Książka (miękka)
Niedostępny
Free Lunch Thinking - Tom Bergin

Free Lunch Thinking

Autor: Tom Bergin
Wydawca: Penguin Books
Countries with smaller governments grow faster.Tobacco taxes are the best way to cut smoking.Government regulation discourages entrepreneurship.Award-winning investigative j...
Niedostępny
Zobacz więcej
Coffeeland - Augustine Sedgewick

Coffeeland, A History

Książka (miękka)
Niedostępny
Coffeeland - Augustine Sedgewick

Coffeeland

A History

Wydawca: Penguin Books
Coffee is one of the most valuable commodities in the history of the global economy and the world's most popular drug. The very word 'coffee' is one of the most widespread on the planet. Augustine ...
Niedostępny
Zobacz więcej
Dirt - Bill Buford

Dirt, Adventures in French Cooking

Książka (miękka)
Niedostępny
Dirt - Bill Buford

Dirt

Adventures in French Cooking

Autor: Bill Buford
Wydawca: Penguin Books
What does it take to master French cooking? This is the question that drives Bill Buford to abandon his perfectly happy life in New York City and (with his wife and three-year-old twin sons in tow)...
Niedostępny
Zobacz więcej
The Book of Jewish Food - Claudia Roden

The Book of Jewish Food

Książka (twarda)
Niedostępny
The Book of Jewish Food - Claudia Roden

The Book of Jewish Food

Autor: Claudia Roden
Wydawca: Penguin Books
A result of 16 years of research, The Book of Jewish Food was originally published in 1997 when Jewish cuisine was overlooked by the food industry and enjoyed instead behind closed doors around the...
Niedostępny
Zobacz więcej
Znaleziono: 24 pozycje
Przeglądaj:
Sortuj według:
  • Popularność rosnąco
  • Popularność malejąco
  • Od najstarszych
  • Od najnowszych
  • Cena rosnąco
  • Cena malejąco
  • Tytuł od A do Z
  • Tytuł od Z do A
  • Autor od A do Z
  • Autor od Z do A
  • Wydawca od A do Z
  • Wydawca od Z do A
Popularność malejąco
Wyświetl:
  • 20
  • 40
  • 80
20